Canim ben aralık ayindan buyana buradayim cook yoruldu kaptanicem buralarda olacak insallahhada bende o durumdayim sizin kadar cok gelemesemde onun samimiyetini hep hissediodum. bugun zaten hic iyi degilim bu durumda beni iyice uzdu
Hayrdr cnm neden bırakıyorsun geri dönücektim bnde bebegim bir aylık oldu biraz daha büyümesini bekliyordum fırsat bulamadıgından üzüldüm birakmabaya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
ErSeSi
@Nefs
@Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
insss canimCanim ben aralık ayindan buyana buradayim cook yoruldu kaptanicem buralarda olacak insallahh
ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
ErSeSi
@Nefs
@Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Midendeki taşi ve ufakligi alip bana gelsene ordek birlikte zirlariz. Bak cayda var aglarken arada yudumluyosun iyi oluyo.
Menülerin hepsi de çok güzel şuraya birherkese iyi aksamlar
cumartesi menusu
sabah bol menemen iki dlm tb ekmegi
bol yesillik ve peynir ile
aksam
soguk corba ve semizotu yemegi
pazar menusu
sabah bir yumurta yagda
bol peynir ve yesillik iki dlm kizarmis ekmek
aksam firinda balik ve bol salata
sonra kavun biraz fazla kacti ama sekeri yok denecek kadar azdi
bugunku menum
sabah kalkinca bir sade turk kahvesi bikac badem ve findik ile
kahvalti bir haslanmis yumurta bir bucuk dilim siyez bugday ekmegi
bol yesilik peynir
ara kiraz sapi cayi
aksam 1 lahmacun bol salata ve ayran ile
cumartesi spor 41 dk eliptik, 22 dk tempolu yuruyus toplam 6 km
pazar 45 dk yuzme
bugun spor yok
su hic icemiyorum is yerindeki aliskanlikgim gitti resmen
Oh tamam rahatladımYokk canim yemem cok cok acikirsam wasanin ucundan koparir agzima atuveririm benim kurtaricim o. Eksi cok olmaz reglin başındayım..cumaya 73.8 bakalim..
Kaç saattir spordasin ama bu azıcık mi oluyorSpordan eve gelebildim şükür.. spor yaptım mı hayır azcık yaptım ama olsun :)
ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
Hakkınızı helal edin .
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
ErSeSi
@Nefs
@Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Çok seviliyorsunuz
Çok yemeyin e miii
Kız begüşşş tam banda çıktım yürüyorum yarım saat oldu yavru köpek geldi salon önüne.. çıktım onla uğraştım oyunlar şakalar beslemeler .. sahiplendirdik şükür tasma falan aldık taktık bu sefer korktu tasmadan bunalıma girdi sıpa :) tüm akşam onla uğraştım..Kaç saattir spordasin ama bu azıcık mi oluyor
Kuzum nasıl geçti hiç bilmiyorum.. ya çok iyi ya çok kötü@MiuLego dün sınavın nasıl geçti canım?
Canim senin icinde hayırlı olsun insallah burada hep beraber keyifle kilo veririz...Can aus kaptanım..
Çok teşekkür ederim güvenin için, canından bir parça gördüğün takımında kaptanlığı bana emanet edebildiğin için.. burası senin evin biz de o evde koşuşturan çocuklar gibiyiz aslında..
Herşey güzel olacak biliyorum inanıyorum sen de hep buradasın bizimleisn çünkü bunun sözünü en başta aldım senden..
Kızlar.. 7. takımın güzellikleri.. benim kk da diyet gruplarıyla tanışmam 7. Takımla oldu.. çoook uzun süre takip ettim hatta ilk yazımı da buraya yazmıştım.. uzaktan takip ediyorum sizi bece en iyi takım sizsiniz bana motive oluyorsunuz diye :) stabi o zaman da kalabalıktı sohbet muhabbet çoktu gözüm korkmuştu gelsem de takımda yer yoktur demiştim.. ilerleyen zamanlarda 12. Takıma katıldım ve mezun oldum şükür.. ama gönül bağım burasıyla başkadır.. aus kaptana sevgim ise bambaşkadır.. o yüzden mzun olduktan sonra buradaki gruplara uğramasam da bu takıma gelip gidip yazdım
Aus kaptanımın gönlü öyle güzel ki herkesin kalbinde taht kurmuş ben dahil.. bundan sonrasında da hep destekçim arkamdaki güç olacak eminim.. ve sizin desteğinizle kaptanlık işini yürütebilirim ancak biliyorsnuz değil mihepberaber bu gemiyi yürütürüz.. zaten kalplerinizin güzelliğini biliyorum yoksa başka takımda kaptanlık gibi birşey yapmazdım ama 7. Takım diyince ve aus destek verir isterse akan sular durur..
Benim de ilk kaptanlığım olacak bu.. yanlışımda doğrumda hatamda hep yanımda olun söyleyin yardım edin bana gerçekten öyle olursa güzel işler çıkaracağız..
Size inanıyorum..
Ausencia herzaman kaptanımız bu değişmez asla
Gelen günler bize güzellikler getirecek inşallah hepinize inanıyorum ben
Hadi bakalım bu cuma bir listeleri sallayalım kaptanımın dediği gibi güzl bir hediye verelim
Yaparız biz
Görüş öneri tavsiye herşeye açığım unutmayın e mi
Teşekkür ederim adaCanim senin icinde hayırlı olsun insallah burada hep beraber keyifle kilo veririz...
sende çok seviliyorsun minnak güneşim
bu hafta sen ve @Portakal Sulu Ordek ın mezuniyet kepleri hazır ona göre ...
Kafam yeterince doluydu tam olduya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
Hakkınızı helal edin .
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
ErSeSi
@Nefs
@Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Çok seviliyorsunuz
Çok yemeyin e miii
Kaptanımız seni uygun gördüyse bizim içinde uygundur, ki geldiğinden beri bunu bize gösterdin , gayet iyi gidiyorCan aus kaptanım..
Çok teşekkür ederim güvenin için, canından bir parça gördüğün takımında kaptanlığı bana emanet edebildiğin için.. burası senin evin biz de o evde koşuşturan çocuklar gibiyiz aslında..
Herşey güzel olacak biliyorum inanıyorum sen de hep buradasın bizimleisn çünkü bunun sözünü en başta aldım senden..
Kızlar.. 7. takımın güzellikleri.. benim kk da diyet gruplarıyla tanışmam 7. Takımla oldu.. çoook uzun süre takip ettim hatta ilk yazımı da buraya yazmıştım.. uzaktan takip ediyorum sizi bece en iyi takım sizsiniz bana motive oluyorsunuz diye :) stabi o zaman da kalabalıktı sohbet muhabbet çoktu gözüm korkmuştu gelsem de takımda yer yoktur demiştim.. ilerleyen zamanlarda 12. Takıma katıldım ve mezun oldum şükür.. ama gönül bağım burasıyla başkadır.. aus kaptana sevgim ise bambaşkadır.. o yüzden mzun olduktan sonra buradaki gruplara uğramasam da bu takıma gelip gidip yazdım
Aus kaptanımın gönlü öyle güzel ki herkesin kalbinde taht kurmuş ben dahil.. bundan sonrasında da hep destekçim arkamdaki güç olacak eminim.. ve sizin desteğinizle kaptanlık işini yürütebilirim ancak biliyorsnuz değil mihepberaber bu gemiyi yürütürüz.. zaten kalplerinizin güzelliğini biliyorum yoksa başka takımda kaptanlık gibi birşey yapmazdım ama 7. Takım diyince ve aus destek verir isterse akan sular durur..
Benim de ilk kaptanlığım olacak bu.. yanlışımda doğrumda hatamda hep yanımda olun söyleyin yardım edin bana gerçekten öyle olursa güzel işler çıkaracağız..
Size inanıyorum..
Ausencia herzaman kaptanımız bu değişmez asla
Gelen günler bize güzellikler getirecek inşallah hepinize inanıyorum ben
Hadi bakalım bu cuma bir listeleri sallayalım kaptanımın dediği gibi güzl bir hediye verelim
Yaparız biz
Görüş öneri tavsiye herşeye açığım unutmayın e mi
İyi mi gidiyorKaptanımız seni uygun gördüyse bizim içinde uygundur, ki geldiğinden beri bunu bize gösterdin , gayet iyi gidiyor
Tekrardan hoşgeldin inşallah seninde zevk alarak yaptığın ilk kaptanlığın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?