Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar ben geldim. bugün eve geç geldim. yine çok yorucu bir gündü

kahvaltım da öğle yemeğim de yarım kaldı. boğazıma dizildi. ne çay ne kahveyi ağız tadıyla içemedim. su bile içmeye vaktim olmadı. wc ye zor gittim. neyse buna şükür

Hayrdr cnm neden bırakıyorsun geri dönücektim bnde bebegim bir aylık oldu biraz daha büyümesini bekliyordum fırsat bulamadıgından üzüldüm birakmaba

üzdün bizi ama bunu bil

Menülerin hepsi de çok güzel şuraya bir bırakayım
Sporlar da var ohhhh süper

Yokk canim yemem cok cok acikirsam wasanin ucundan koparir agzima atuveririm benim kurtaricim o. Eksi cok olmaz reglin başındayım..cumaya 73.8 bakalim..
Oh tamam rahatladım

Can aus kaptanım..

Çok teşekkür ederim güvenin için, canından bir parça gördüğün takımında kaptanlığı bana emanet edebildiğin için.. burası senin evin biz de o evde koşuşturan çocuklar gibiyiz aslında..

Herşey güzel olacak biliyorum inanıyorum sen de hep buradasın bizimleisn çünkü bunun sözünü en başta aldım senden..

Kızlar.. 7. takımın güzellikleri.. benim kk da diyet gruplarıyla tanışmam 7. Takımla oldu.. çoook uzun süre takip ettim hatta ilk yazımı da buraya yazmıştım.. uzaktan takip ediyorum sizi bece en iyi takım sizsiniz bana motive oluyorsunuz diye :) stabi o zaman da kalabalıktı sohbet muhabbet çoktu gözüm korkmuştu gelsem de takımda yer yoktur demiştim.. ilerleyen zamanlarda 12. Takıma katıldım ve mezun oldum şükür.. ama gönül bağım burasıyla başkadır.. aus kaptana sevgim ise bambaşkadır.. o yüzden mzun olduktan sonra buradaki gruplara uğramasam da bu takıma gelip gidip yazdım

Aus kaptanımın gönlü öyle güzel ki herkesin kalbinde taht kurmuş ben dahil.. bundan sonrasında da hep destekçim arkamdaki güç olacak eminim.. ve sizin desteğinizle kaptanlık işini yürütebilirim ancak biliyorsnuz değil mi hepberaber bu gemiyi yürütürüz.. zaten kalplerinizin güzelliğini biliyorum yoksa başka takımda kaptanlık gibi birşey yapmazdım ama 7. Takım diyince ve aus destek verir isterse akan sular durur..

Benim de ilk kaptanlığım olacak bu.. yanlışımda doğrumda hatamda hep yanımda olun söyleyin yardım edin bana gerçekten öyle olursa güzel işler çıkaracağız..

Size inanıyorum..

Ausencia herzaman kaptanımız bu değişmez asla

Gelen günler bize güzellikler getirecek inşallah hepinize inanıyorum ben

Hadi bakalım bu cuma bir listeleri sallayalım kaptanımın dediği gibi güzl bir hediye verelim

Yaparız biz

Görüş öneri tavsiye herşeye açığım unutmayın e mi

Kaç saattir spordasin ama bu azıcık mi oluyor
Kız begüşşş tam banda çıktım yürüyorum yarım saat oldu yavru köpek geldi salon önüne.. çıktım onla uğraştım oyunlar şakalar beslemeler .. sahiplendirdik şükür tasma falan aldık taktık bu sefer korktu tasmadan bunalıma girdi sıpa :) tüm akşam onla uğraştım..

Sonra eve gelirken evin orda 4 yavru var onlara git marketten besin al su al besle sev derken saat kaç oldu anca geldim eve spor ne yaptım hiç ama vicdan sporu yaptım içim rahat ya rular tok
@MiuLego dün sınavın nasıl geçti canım?
Kuzum nasıl geçti hiç bilmiyorum.. ya çok iyi ya çok kötü ingilizce sınavı ya cevaplardan da emin değilim.. çalışamadan öylesine girdiydim zaten.. ne gelirse bahtıma artık

Canim senin icinde hayırlı olsun insallah burada hep beraber keyifle kilo veririz...

sende çok seviliyorsun minnak güneşim

bu hafta sen ve @Portakal Sulu Ordek ın mezuniyet kepleri hazır ona göre ...

Kafam yeterince doluydu tam oldu
Nasıl bir veda yazısı yahu
Ama anlayabiliyorum insan bazen nefes almak istiyor zaten istesende burayı birakamayacaksin.
Çok geç geldim geç keşfettim burayı sana ilk yazdığımda bir heyecan bir heyacan
Hep diyorum keşke ilk zamanlarda gelseydim ama yinede iyiki gelmişim çok şey öğrendim buradan.
Bu hafta mezun olacağım inşallah ve yine burada olacağım çok alıştım. Buradaki muhabbet arkadaşlık hep başka

Kaptanımız seni uygun gördüyse bizim içinde uygundur, ki geldiğinden beri bunu bize gösterdin , gayet iyi gidiyor
Tekrardan hoşgeldin inşallah seninde zevk alarak yaptığın ilk kaptanlığın olur

Kaptanımız seni uygun gördüyse bizim içinde uygundur, ki geldiğinden beri bunu bize gösterdin , gayet iyi gidiyor
Tekrardan hoşgeldin inşallah seninde zevk alarak yaptığın ilk kaptanlığın olur
İyi mi gidiyor
Gerçekten mi

Sağol begüm canımmmmm amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…