Kayisi cevizi ben dediydim başkası da dedimi bilmiyorum amaBir de.. bana bu suya kuru kayısı koy ceviz koy sabah içi kim tavsiye etmişti?? Dukan birasına da kabuk tarçın attım @Portakal Sulu Ordek
Ayyy Allah razı olsun işe yaradıııı
Bir kişi demişti kuzum sen miydinKayisi cevizi ben dediydim başkası da dedimi bilmiyorum ama
Kayısı yerine incirde olur yada üçüncüde koyabilirsin, hatta bi ara ben işyerinde surahimin içine dogradiydim gun boyu iciyodum
Geldiğimden beri daha bi tane kötü menü görmedim sende tripli
Bir kişi demişti kuzum sen miydin
Artık ümidi kesmiştim wc den ama bugün 1 değil 2 değil 3 kereeeehahahahha bu ne yahu kavanozla sattıkları bal reklamı gibi oldu
Çok sağol begüşüm incir de var aslında.. dur bu gece de kayısı ceviz yapayım da
Ben de tuvalete cikayim derken circir oldum iyi miBir kişi demişti kuzum sen miydin
Artık ümidi kesmiştim wc den ama bugün 1 değil 2 değil 3 kereeeehahahahha bu ne yahu kavanozla sattıkları bal reklamı gibi oldu
Çok sağol begüşüm incir de var aslında.. dur bu gece de kayısı ceviz yapayım da
Teşekkür ederim canım. Sağolsun kaptan sayesinde 3 aydır sıfır kaçamak sıfır cıss bol bol sporGeldiğimden beri daha bi tane kötü menü görmedim sende tripli
Kıskanma şeysi şurayayorum yapamıcim.. keşşşşşşkkkkkkkkeeeeeee benim menüm olsaydo bu
Ay sorma çok şükür
Senin çare bundaymis desene
Ya hahahahhaha ben de nerdeyse olacaktım tüm tavsiyeleri yapacaktım bir günde hızımı alamayıp.. sonra aklım başıma geldi de ikisini yaptımBen de tuvalete cikayim derken circir oldum iyi mi
Al işte.. irade için deTeşekkür ederim canım. Sağolsun kaptan sayesinde 3 aydır sıfır kaçamak sıfır cıss bol bol spor
Ben hep kafama göre takılıyorum canım.Ya hahahahhaha ben de nerdeyse olacaktım tüm ya siyeleri yapacaktım bir günde hızımı alamayıp.. sonra aklım başıma geldi de ikisini yaptım
Al işte.. irade için de
Ay maşallahdur menülerinden azcık kopya çekicem
2 öğün mü gidiyorsun sen megi? Karataycı falan mısın yoksa? Gerçi ara öğün var değilsin muhtemelen ama merak ettim..
Ne ettin sseen yaaaaaBu arada 3 kere wc çıkma sonrası demin eve gelince tartıldım. Sabah göre -400 şuan
Whiteblacklife mortimmmm
BakayımSaçlarım Lolita sarısı oldu
Kuzum zaten önemli olan herkesin kendi bünyesini tanıması ve o şekilde yol alması değil mi.. ne güzel ki sen bulmuşsun.. cidden maşallahlık menüler o menülere hangi kilo dayanır..Ben hep kafama göre takılıyorum canım.
3 öğün de denedim ama olmadı bende 2 ye dusurdum. Kahvaltım hep dolu dolu ben yumurtacıyım yumurta olmadan asla.
Akşamları da sebze yemekleri ve tavuklu , ton balıklı salata takılıyorum. Ekmek hiç yemiyorum arada tb ekmeği bol su.
Öyle liste falan kısıtlama bana göre değil hee buralara kolay gelmedim.
2016 kasımdan bu yana mücadelem var. Zorla alistirdim kendimi 3 aydır da şükürler olsun hiç bırakmadım bozmadım.
85 de start verdim 70 e düştüm sonra bıraktım saldim kendimitekrar aldım dedim noluyor geri başladım vee 59 a düştüm. Bakalım bu hafta ne diyecek tartım :))
Ne ettin sseen yaaaaa
Fotoğraf isteriz banuuuuuuSaçlarım Lolita sarısı oldu
foto alalımSaçlarım Lolita sarısı oldu
Ayy o gözleme nede güzeldir şimdi mis gibi de kokar tadı da muthistirAbşam evde şuan gözleme yapıyor
Ev mis gibi koktu
Alıp başımı gidesim var
Allahım sabırrrrrr
Dayan kızım Miu sabah tartıda eksi görme sevincini düşün dayan
Yollayım mı sana hemen mortişimAyy o gözleme nede güzeldir şimdi mis gibi de kokar tadı da muthistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?