Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldimmmmmm

Öğle arası gittim alışverişe diye.. yine hiçbirşey almadan geldim

27 numara bi el kadar şortun içine ite kaka girdim.. sonra kabinde bi 10 dk baktım kendime dedim şuncacık şeye mi girdim almadan da geri geldim

bir geçmişe dalayım

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi olursun inşallah İç huzurun neden kötü seni bu kadar mutsuz eden şeyden kurtulma şansın var mı zorlamak istemem ama kendini bu şekilde rahatlatabilirsin
Sağol canım amin. Kurtulmam pek mümkün değil, onunla yaşamayı öğrenmem lazım

sağol mumu
inşallah hepimiz için çok güzel olur.. hepbareber keyifle erir gideriz sağlıkla..
yaşıtmışız ay bende 3 çocuk eksik bir şey daha eksik hatırladım koca eksik bir de.. memnun oldum canım benimmüsait oldukça gel bizi ihmal etme
Benimkine güven olmaz :))) bugün böyle yarın cıldırır 3 günlük yer
anam demeeee aynı ben
Bende biber közledim,kurbandan kavurma vardı 1 kaşık ondan,domates salatalıklada söğüş yaptım,1 tane wassa yedim Elhamdurillah rabbim olmayanlarada versin
ımmmm afiyet olsun
kızlar acil bir işim çıktı işten erken çıkıyorum
vakit buldukça telden gelirim
kaçma didim buraya gel
@MiuLego balım.. bitanem.. canım arkadaşım.. kaptanlığın hayırlı olsun.. başarabileceğinden hiç şüphem yok.. tekrar hayırlı uğurlu olsun.. bizi de ihmal etme ama olur mu
sağol hippoşum teşekkür ederim.. seni unutmak mümkün değil
Şöyle açken bir tartılayım dedim , pek bir sevindim :) aç derken öğle yemeği yememisken :)
accık spoiler ver ipucu ver bari oy maşallah

Cıks sülemem ben böyle hafta ortası sevinip cuma fos çıkıyorum

19 eylül menüsü

Kahvaltı : Domates, salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay

Öğlen : Hindi salamlı , kaşarlı yağsız t.b ekmeğine tost, ayran

Ara: Belki üzüm yerim

Akşam : Ton balıklı salata

Su: 2 litre
Dukan gazozu

Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş @MiuLego

Yürüdüm geldim ama yarım saat ancak kızım durmuyor çok huysuz canim
neden huysuz hayırdır?
öglen yemegi çıkarken iyiymiş ya şimdi hergün ne yiycem diye düşün işin yoksa
aynen kesinlikle öyle..
Cıks sülemem ben böyle hafta ortası sevinip cuma fos çıkıyorum
ay demee.. yok yok cumaya da fıs fos değil bomba çıkacak inşallah
yarına da eksi geliyor bu menüye eftalcim

mis misssss

FIRTINALAAAARRRRRRRRRR

Hadi kızlar atağa kalkma zamanı... 9-3 zaten durum dimi ..

Valla puanlar arası fark açılmadan sizden atak lazım spora yüklenin hadi göreyim sizi başa baş mücadele olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…