- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yaa öle deme yaa..Zırlayan zırlayana
Sağol canım amin. Kurtulmam pek mümkün değil, onunla yaşamayı öğrenmem lazımCanım Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi olursun inşallahİç huzurun neden kötü seni bu kadar mutsuz eden şeyden kurtulma şansın var mı zorlamak istemem ama kendini bu şekilde rahatlatabilirsin
sağol mumuD vitamini yükselttinmi canim onun eksikligide döküyor.
@MiuLego canim kaptanligin hayirli olsun.
Bende 3 oglan annesi 32 yasindayim farkettigin üzere cok gelemiyorum ama bi sekilde tutunmaya calisiyorum,beni bu sekinde idare edivericen gari :)
anam demeeee aynı benBenimkine güven olmaz :))) bugün böyle yarın cıldırır 3 günlük yer
ımmmm afiyet olsunBende biber közledim,kurbandan kavurma vardı 1 kaşık ondan,domates salatalıklada söğüş yaptım,1 tane wassa yedimElhamdurillah rabbim olmayanlarada versin
kaçma didim buraya gelkızlar acil bir işim çıktı işten erken çıkıyorum
vakit buldukça telden gelirim
@MiuLego balım.. bitanem.. canım arkadaşım.. kaptanlığın hayırlı olsun.. başarabileceğinden hiç şüphem yok.. tekrar hayırlı uğurlu olsun.. bizi de ihmal etme ama olur mu
accık spoiler ver ipucu ver bari oy maşallahŞöyle açken bir tartılayım dedim , pek bir sevindim :) aç derken öğle yemeği yememisken :)
Yürüdüm geldim ama yarım saat ancak kızım durmuyor çok huysuz canim
Cıks sülememsağol mumu
inşallah hepimiz için çok güzel olur.. hepbareber keyifle erir gideriz sağlıkla..
yaşıtmışız ay bende 3 çocuk eksik bir şey daha eksikhatırladım koca eksik bir de.. memnun oldum canım benim müsait oldukça gel bizi ihmal etme
anam demeeee aynı ben
ımmmm afiyet olsun
kaçma didim buraya gel
sağol hippoşum teşekkür ederim.. seni unutmak mümkün değil
accık spoiler ver ipucu ver bari oy maşallah
Kabullenmek aslında en zor olan durumdur kişi içine sindiremez Rabbim feraha çıkarsın inşallah canım benimSağol canım amin. Kurtulmam pek mümkün değil, onunla yaşamayı öğrenmem lazım
Amin canım çok sağolKabullenmek aslında en zor olan durumdur kişi içine sindiremez Rabbim feraha çıkarsın inşallah canım benim
neden huysuz hayırdır?Yürüdüm geldim ama yarım saat ancak kızım durmuyor çok huysuz canim
aynen kesinlikle öyle..öglen yemegi çıkarken iyiymiş ya şimdi hergün ne yiycem diye düşün işin yoksa
ay demee.. yok yok cumaya da fıs fos değil bomba çıkacak inşallahCıks sülememben böyle hafta ortası sevinip cuma fos çıkıyorum
yarına da eksi geliyor bu menüye eftalcim19 eylül menüsü
Kahvaltı : Domates, salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay
Öğlen : Hindi salamlı , kaşarlı yağsız t.b ekmeğine tost, ayran
Ara: Belki üzüm yerim
Akşam : Ton balıklı salata
Su: 2 litre
Dukan gazozu
Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş @MiuLego
Dış çıkaracak galibaneden huysuz hayırdır?
aynen kesinlikle öyle..
ay demee.. yok yok cumaya da fıs fos değil bomba çıkacak inşallah
yarına da eksi geliyor bu menüye eftalcim
mis misssss
Beni hafife almaEe ben göremiyorum gelmiyorsun nerede kaldı mortilikbu hafta çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?