Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiç sevinme canım bak gör benim tartı sabah ne diyecek bence 1.10 diyecek sence

1000 tane ziplama ve 20 dk bacak karin egzersizi yaptim . Saygilar

Ayyy ne diyorsun ya

Tamam. Sabahtan buradayım. Çok teşekkür ederim öneriler için. Sporu oturtmaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.

1000 tane ziplama ve 20 dk bacak karin egzersizi yaptim . Saygilar
Tamam artık sopa yok
Tamam. Sabahtan buradayım. Çok teşekkür ederim öneriler için. Sporu oturtmaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.
Bunun için buradayız canım merak etme..
Ne oldu kuzum demez mi sence der bence sever beni
Sen böyle menülerle devam sinyalini ver tartıya.
Bak cuma sana neler diyecek

ahahahahaha bizim anasınıfı ingilizce-türkçe kitapları toplamı 800 lira kırtasiye ücreti 667 lira sen iyi yırtmışsın canımm
Yok kız ne yırtması bizim iki çocuk kitaplar 1500 lira istediler ben de liste açıklaması istedim bedava olan üyeliklere bile para yazmışlar emin olmak için sordum.herkes kolay para kazanmanın derdine düşmüş herkes dolandırıcı herkes üçkağıtçı olmuş.bizim arabaya 3000 istediler tatile giderken bozulana bide çekici falan 500 o an Haybeden gitti daha önce başka usta ya 3000 vermişti zaten o usta değiştirdim dediği kalemleri sallamış öbürü ona atıyo o ona atıyo arada okul masrafı girdi e kredi ödüyoz 2500 dişçiye oğlanın 3000 lirası yeni bitti kıza tel takıldı 4500 e başladık ödemeye devlet Ankara da çocuklara 2 yıl gün atıyo mecbur özele yaptırıyoruz.benim adamın işçiler biz yokken bissürü zarar ettirdiler el elin eşeğini hesabı.bunaldık iyce.piyasadan alacaklarını almak ayrı dert.bu ara oynatmaya az kaldı modundayız anlıyacağın.

Hayat bazen insanı zorlar, sıkar, yorar. Sanki nefes alamaz gibi hissettirir değil mi...ard arda gelince hele ki...
Ama gün doğmadan neler doğar derler. İnşallah hepsi yoluna girecektir. Biraz zamanla.
Parayla halledilebilen şeyler versin Allah insana diyelim.

Amin canım amin herşeyin başı sağlık sıhhat Allah güç kuvvet versin hepsi geçer.sen yenimisin hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…