Hiç sevinme canım bak gör benim tartı sabah ne diyecek bence 1.10 diyecek senceutanma şeysi
utandır beni hadi aminnnnn
gitme tülay geri döööönnnnnnnnn
git kuzum git
leptin abi küsecek gelmeyecek bak sana
tırstın mı
bak bugün spor da yapmadım heeee
yarın spor da var
bi de perşembe de spor var
whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor miu whiiiiiiiiiiittttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cuma günü şampiyonluk yakın meşaleleri yakın
Hiç sevinme canım bak gör benim tartı sabah ne diyecek bence 1.10 diyecek sence
1000 tane ziplama ve 20 dk bacak karin egzersizi yaptim . Saygilarhahahahaha olmuş mu efser bir bak bakalım
canım bugün bildirdin bunu aldım başlangıç kilosu.. yarın sabahın köründe biz buradayız.. sohbete muhabbete gel katıl kaynaşalım.. kızlar sarar sarmalar zaten.. akşam da tabi ki menü ve spor bildirimini yapcaksın inşallah
ipi az az atlarsın yavaş yavaş arttır.. ip en iyi kardiyolardan biri.. aceleye gelmez.. bileğini dizini eline alıverirsin Allah korusun.. yürüyüş lesli candır.. birkaç kilo verince de hoop bölgeseller eklenir..
yemeseydim o pastayı keşke ne vardı ah narcım ahhhhh aferşn bana narcım...
işte iç seslerin duyar gibiyim..daha yer misin? yersen yanına çok yakışan sopayla neden olmasın
Ayyy ne diyorsun yaya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
ecemavi
@mimu88
Sarayca
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
@ada81
Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
@begum75
@nehirnil111
Sarayca
@Lunya
@Sekercikiz
ecemavi
@ErSeSi
@Nefs
Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Hakkini helal et kuzum. Sen olmasan belki de 60 yeter der birakirdim.Ahu060812
Efser
@White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
nar_cicegim
@saydin78
@ada81
@60kiloyum
Whiteblacklife
@masumm
@eflalim
@Daydream-
@ErSeSi
@Antepia27
@nehirnil111
@begum75
Sarayca
@Makbule007
@Nefs
@aeben
kelebekolacam
ecemavi
@MuMu85
@Kajupi
Tamam. Sabahtan buradayım. Çok teşekkür ederim öneriler için. Sporu oturtmaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.hahahahaha olmuş mu efser bir bak bakalım
canım bugün bildirdin bunu aldım başlangıç kilosu.. yarın sabahın köründe biz buradayız.. sohbete muhabbete gel katıl kaynaşalım.. kızlar sarar sarmalar zaten.. akşam da tabi ki menü ve spor bildirimini yapcaksın inşallah
ipi az az atlarsın yavaş yavaş arttır.. ip en iyi kardiyolardan biri.. aceleye gelmez.. bileğini dizini eline alıverirsin Allah korusun.. yürüyüş lesli candır.. birkaç kilo verince de hoop bölgeseller eklenir..
yemeseydim o pastayı keşke ne vardı ah narcım ahhhhh aferşn bana narcım...
işte iç seslerin duyar gibiyim..daha yer misin? yersen yanına çok yakışan sopayla neden olmasın
Ne oldu kuzum demez mi sence der bence sever beni
Tamam artık sopa yok1000 tane ziplama ve 20 dk bacak karin egzersizi yaptim . Saygilar
Bunun için buradayız canım merak etme..Tamam. Sabahtan buradayım. Çok teşekkür ederim öneriler için. Sporu oturtmaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.
Sen böyle menülerle devam sinyalini ver tartıya.Ne oldu kuzum demez mi sence der bence sever beni
İnşallah ya az kaldı 54 ondan revize tabi kiTamam artık sopa yok
Bunun için buradayız canım merak etme..
Sen böyle menülerle devam sinyalini ver tartıya.
Bak cuma sana neler diyecek
Yok kız ne yırtması bizim iki çocuk kitaplar 1500 lira istediler ben de liste açıklaması istedim bedava olan üyeliklere bile para yazmışlar emin olmak için sordum.herkes kolay para kazanmanın derdine düşmüş herkes dolandırıcı herkes üçkağıtçı olmuş.bizim arabaya 3000 istediler tatile giderken bozulana bide çekici falan 500 o an Haybeden gitti daha önce başka usta ya 3000 vermişti zaten o usta değiştirdim dediği kalemleri sallamış öbürü ona atıyo o ona atıyo arada okul masrafı girdi e kredi ödüyoz 2500 dişçiye oğlanın 3000 lirası yeni bitti kıza tel takıldı 4500 e başladık ödemeye devlet Ankara da çocuklara 2 yıl gün atıyo mecbur özele yaptırıyoruz.benim adamın işçiler biz yokken bissürü zarar ettirdiler el elin eşeğini hesabı.bunaldık iyce.piyasadan alacaklarını almak ayrı dert.bu ara oynatmaya az kaldı modundayız anlıyacağın.
ahahahahaha bizim anasınıfı ingilizce-türkçe kitapları toplamı 800 lirakırtasiye ücreti 667 lira sen iyi yırtmışsın canımm
54 müİnşallah ya az kaldı 54 ondan revize tabi ki
Hayat bazen insanı zorlar, sıkar, yorar. Sanki nefes alamaz gibi hissettirir değil mi...ard arda gelince hele ki...Yok kız ne yırtması bizim iki çocuk kitaplar 1500 lira istediler ben de liste açıklaması istedim bedava olan üyeliklere bile para yazmışlar emin olmak için sordum.herkes kolay para kazanmanın derdine düşmüş herkes dolandırıcı herkes üçkağıtçı olmuş.bizim arabaya 3000 istediler tatile giderken bozulana bide çekici falan 500 o an Haybeden gitti daha önce başka usta ya 3000 vermişti zaten o usta değiştirdim dediği kalemleri sallamış öbürü ona atıyo o ona atıyo arada okul masrafı girdi e kredi ödüyoz 2500 dişçiye oğlanın 3000 lirası yeni bitti kıza tel takıldı 4500 e başladık ödemeye devlet Ankara da çocuklara 2 yıl gün atıyo mecbur özele yaptırıyoruz.benim adamın işçiler biz yokken bissürü zarar ettirdiler el elin eşeğini hesabı.bunaldık iyce.piyasadan alacaklarını almak ayrı dert.bu ara oynatmaya az kaldı modundayız anlıyacağın.
Çok iyi kilo vermisşiniz bu arada, ben yeni geldim.Anam bdv ye çevirdim burayı da haa..biri beni diyet topiğine döndürsün artık bende dönmek istiyorum
Amin canım amin herşeyin başı sağlık sıhhat Allah güç kuvvet versin hepsi geçer.sen yenimisin hiç görmedimHayat bazen insanı zorlar, sıkar, yorar. Sanki nefes alamaz gibi hissettirir değil mi...ard arda gelince hele ki...
Ama gün doğmadan neler doğar derler. İnşallah hepsi yoluna girecektir. Biraz zamanla.
Parayla halledilebilen şeyler versin Allah insana diyelim.
EvetAmin canım amin herşeyin başı sağlık sıhhat Allah güç kuvvet versin hepsi geçer.sen yenimisin hiç görmedim
Hoş geldin Sefa'lar getirdin ozaman.evet 27 kilo verdim Ausum la ama tıkandım bu ara yineÇok iyi kilo vermisşiniz bu arada, ben yeni geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?