Yokk kuzummm tanışmadımm şimdi bende malumm ateşlii hastalıkk kim kii kimm kiii sen benim gönlümün kaptaniçesissinn kiiii
nehirnil111 kuzummm senin neden zorluu geçti haftannn
Benim çenemde çok düşük asıl bu yazdığımda 38.020 mesajım oldu
Yoğun iş yerim kendi hayatım nasipse pazar günü kız kardeşimin nişanı var evde ona hazırlık yapıyoruz dün evlenme teklifi aldı bugün ben evimi silip süpürmem gerek yarın kurabiye yapacağım cumartesi annemlere sarma sarmaya gideceğiz zaten pazarı söylemiyorumYokk kuzummm tanışmadımm şimdi bende malumm ateşlii hastalıkk kim kii kimm kiii sen benim gönlümün kaptaniçesissinn kiiii
nehirnil111 kuzummm senin neden zorluu geçti haftannn
Ohooo vedaa partisimii varkineee limontada olcakk mı
Hadiii hayırlısııı olsunn topikçekk deliden geçilmiyoruzz desenee kaptaniçemm benimmm gerçii hoş aklı olanın işi ney deseneegönlünü yediğimin
@MiuLego tanıştırayım bu dely .... adı sanma sadece kendisi harbi deli
bi gaflete düşüp 80 ile mezun oldu arkadaş ....
Ohooo vedaa partisimii varkineee limontada olcakk mı
Biliyorum kaptanım görüyorum resminin altında seninde mesaj sayın fenaben takımdakine baktım sadece kuzum
Ohhhh ohhh maşallahh tatlı telaşta varmış güzelimm haydiiinşallah Rabbim ömür boyu kardeşinin yüzünü güldürsün tamamına erdirsinYoğun iş yerim kendi hayatım nasipse pazar günü kız kardeşimin nişanı var evde ona hazırlık yapıyoruz dün evlenme teklifi aldı bugün ben evimi silip süpürmem gerek gerek kurabiye yapacağım cumartesi annemlere sarma sarmaya gideceğiz zaten pazarı söylemiyorum
Yarın belki içmene izin verebilirler içim yanıyor dersin
günaydın kaptanımGünaydınnnnnnnnn
Hayırlı , mutlu ... sağlıklıııııııııııııı ....bomba gibi ... zımba gibibir perşembe her birinize
aaaaa ne güzel şeyler duyuyor kulaklar.. yemeni nasıl istemediysek nasip olmamış.Kaptanım telaştan o 2 çtl da olmadı yiyemedim ben pastayerine 5 tane antep fıstığı 3 badem yedimdi
Güzel geçti kaptanım akşam ton balığımı yedim çok azdı yanında da 2 nugget vardısonra o dediğim çerezlerden yedim ama sabah tartım gayet güzeldi
günaydın delyyyyyGünaydınn kızlarr mutluu sabahlar grip nezle karışıkk yıkılıyorummDün de dr kontrolüm vardı şükür iyi geçtiii umarım herkes iyidir
evet yesinler heryerleri yağ bağlasın biz fitHay Maşallah o saatte bir de nasıl güzel kokar şimdi nasıl çekti canım anlatamam ama yok bize zaten yemediğimizden böyleyiz
hahahahahaha maşallah senin çeneni yesinler7.takımda 15.264 mesajım bulunmaktaymışbu da oldu 15.265 bir sene de iyi çene
Pastaaa didiiinnnnn banaa didinnnn pastadan çıkacamm didiiinnnpastadan ben çıkacağım
gönlünü yediğimin
@MiuLego tanıştırayım bu dely .... adı sanma sadece kendisi harbi deli
bi gaflete düşüp 80 ile mezun oldu arkadaş ....
Hobimiz olacak Begüşüm korkmahayııırrr
bu aralar fobim olur kendisi
Ohhhh ohhh maşallahh tatlı telaşta varmış güzelimm haydiiinşallah Rabbim ömür boyu kardeşinin yüzünü güldürsün tamamına erdirsinKızz bu koşturmacada yemediysen sağlam gitmiştirr.
Pastaaa didiiinnnnn banaa didinnnn pastadan çıkacamm didiiinnn
Güzelimmm ben geçen hafta kabustu da bakalım yarına umutluyumnmm yanii inşallahhhdely i de tanıyorum ben. Daha sık gel kuzum. şimdi nasıl kilo durumları
Aynen nasip olmadıgünaydın kaptanım
aaaaa ne güzel şeyler duyuyor kulaklar.. yemeni nasıl istemediysek nasip olmamış.
Bu arada kardeşine de tebrikler nilişkom
@Triplimelek Megi bak baaak neler diyor nil
günaydın delyyyyy
evet yesinler heryerleri yağ bağlasın biz fit
hahahahahaha maşallah senin çeneni yesinler
Yaaa sporr bendee yapamıyorumm canım nasipse cumartesi pansuman olayım bitiyorr ondan sonra başlayacagım.Benim hitlere diyemıyorum kii sporumu yapıyımda sonra götür pansumana diyeHobimiz olacak Begüşüm korkma
Amin inşallah kuzum cümlemizinAkşamları yoğurtla ya da ton balığıyla besleniyorum spor pek yapamadım ama bugün işlerden fırsat kalırsa bugün yarın yapmayı planlıyorum
Hayırlı uğurlu olsun senen inşallah kuzumBugün okulda ilk dersim var. Öğlene kadar dersteyim. Öğleden sonra gelirim.
Hahhahaha bu durumdaa ben pastanın mumunu yirimmm zannımmcadedim dedimmm ama ben çıkıcam da dedimpastayı dağıtacağız ... ben sen başbaşa kalacağız
Beraber spor yapıp sıkılaşacağız iyice deseneYaaa sporr bendee yapamıyorumm canım nasipse cumartesi pansuman olayım bitiyorr ondan sonra başlayacagım.Benim hitlere diyemıyorum kii sporumu yapıyımda sonra götür pansumana diyeİNşallah cumartesi sonrası fırtına geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?