Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yokk kuzummm tanışmadımm şimdi bende malumm ateşlii hastalıkk kim kii kimm kiii sen benim gönlümün kaptaniçesissinn kiiii
nehirnil111 kuzummm senin neden zorluu geçti haftannn

gönlünü yediğimin

@MiuLego tanıştırayım bu dely .... adı sanma sadece kendisi harbi deli

bi gaflete düşüp 80 ile mezun oldu arkadaş ....

Yokk kuzummm tanışmadımm şimdi bende malumm ateşlii hastalıkk kim kii kimm kiii sen benim gönlümün kaptaniçesissinn kiiii
nehirnil111 kuzummm senin neden zorluu geçti haftannn
Yoğun iş yerim kendi hayatım nasipse pazar günü kız kardeşimin nişanı var evde ona hazırlık yapıyoruz dün evlenme teklifi aldı bugün ben evimi silip süpürmem gerek yarın kurabiye yapacağım cumartesi annemlere sarma sarmaya gideceğiz zaten pazarı söylemiyorum
Ohooo vedaa partisimii varkineee limontada olcakk mı

Yarın belki içmene izin verebilirler içim yanıyor dersin

gönlünü yediğimin

@MiuLego tanıştırayım bu dely .... adı sanma sadece kendisi harbi deli

bi gaflete düşüp 80 ile mezun oldu arkadaş ....
Hadiii hayırlısııı olsunn topikçekk deliden geçilmiyoruzz desenee kaptaniçemm benimmm gerçii hoş aklı olanın işi ney desenee

Ohhhh ohhh maşallahh tatlı telaşta varmış güzelimm haydiiinşallah Rabbim ömür boyu kardeşinin yüzünü güldürsün tamamına erdirsin Kızz bu koşturmacada yemediysen sağlam gitmiştirr.

Günaydınnnnnnnnn

Hayırlı , mutlu ... sağlıklıııııııııııııı ....bomba gibi ... zımba gibi bir perşembe her birinize
günaydın kaptanım
Kaptanım telaştan o 2 çtl da olmadı yiyemedim ben pasta yerine 5 tane antep fıstığı 3 badem yedimdi
aaaaa ne güzel şeyler duyuyor kulaklar.. yemeni nasıl istemediysek nasip olmamış.
Bu arada kardeşine de tebrikler nilişkom
Güzel geçti kaptanım akşam ton balığımı yedim çok azdı yanında da 2 nugget vardı sonra o dediğim çerezlerden yedim ama sabah tartım gayet güzeldi
@Triplimelek Megi bak baaak neler diyor nil
Günaydınn kızlarr mutluu sabahlar grip nezle karışıkk yıkılıyorumm Dün de dr kontrolüm vardı şükür iyi geçtiii umarım herkes iyidir
günaydın delyyyyy
Hay Maşallah o saatte bir de nasıl güzel kokar şimdi nasıl çekti canım anlatamam ama yok bize zaten yemediğimizden böyleyiz
evet yesinler heryerleri yağ bağlasın biz fit
7.takımda 15.264 mesajım bulunmaktaymış bu da oldu 15.265 bir sene de iyi çene
hahahahahaha maşallah senin çeneni yesinler

hayııırrr
bu aralar fobim olur kendisi
Hobimiz olacak Begüşüm korkma
Ohhhh ohhh maşallahh tatlı telaşta varmış güzelimm haydiiinşallah Rabbim ömür boyu kardeşinin yüzünü güldürsün tamamına erdirsin Kızz bu koşturmacada yemediysen sağlam gitmiştirr.

Amin inşallah kuzum cümlemizinAkşamları yoğurtla ya da ton balığıyla besleniyorum spor pek yapamadım ama bugün işlerden fırsat kalırsa bugün yarın yapmayı planlıyorum

Aynen nasip olmadıgözünüz kalmıştı zatipazar günü belki yerim ama şimdi söz vermiyim nişan pastası tabi telaşeden oda olmayabilirSağol canım benim

Beni tınlamıyor bugünler de küs mü anlamadım mortim Triplimelek Megi etiketlerden de çıkarmış

Yaaa sporr bendee yapamıyorumm canım nasipse cumartesi pansuman olayım bitiyorr ondan sonra başlayacagım.Benim hitlere diyemıyorum kii sporumu yapıyımda sonra götür pansumana diye İNşallah cumartesi sonrası fırtına geri döndü

Beraber spor yapıp sıkılaşacağız iyice desene önümüzdeki hafta begum75 de başlayacaktı spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…