Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
Diyet topiğindesin hatırlatayım Tartı bizim kankamız.

Bu saatte
BU SAATTE

Yine sıcacık gözLeme yaptı ablam yiyor. Evdeki koku.. kendimi balkona attım

Yese de bitse hemenkabus gibi
Hay Maşallah o saatte bir de nasıl güzel kokar şimdi nasıl çekti canım anlatamam ama yok bize zaten yemediğimizden böyleyiz
Kalp kırıklığına ne iyi gelir varsa bir formül alayım

Ahh Efserim insanoğlu değişmez maalesef bizde değişmeyiz karekterler değişmiyor ne biz kendimizi değiştirebiliyoruz ne de değmeyen insanlara verilen değerleri

Günaydınlarrr Bırakalım Herkese ♡♡♡

Günaydın :)♡

Hayırlı sabahlar

Gunaydinnnn.. keske biraz daha uyusammm

Günaydın fıstıklar Bugün perşembe ekinleri sulama vakti yarın toplayacağız bol bol su içelim sulamış olalımben karışık demleme bitki çayımı aldım 2 tane kayısımı suya koydum siz düşünün
Biliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
Bende her sabah genelde tartılırım canım o yüzden tuhaf gelmiyor beni motive ediyor alınca da duraklatıyor
günaydın günaydınnnn
şu hafta bitseydi bi
Günaydın kuzum şunun şurada cumaya ne kaldı caanımmm

Günaydınnnnnnnnn

Hayırlı , mutlu ... sağlıklıııııııııııııı ....bomba gibi ... zımba gibi bir perşembe her birinize
Kaptanım parti başlasın az kaldı
Gunaydinlariniz olsun.
Islerimi halledip gelecegim ins
Günaydın şekerim bekliyoruz
Günaydınn kızlarr mutluu sabahlar grip nezle karışıkk yıkılıyorumm Dün de dr kontrolüm vardı şükür iyi geçtiii umarım herkes iyidir

Günaydın kuzu bende diyorum nerede benimkiGeçmiş olsun canım

Ausencia cım çok geçmiş olsn cnm inşallah hemen geçer

çok sağolasın kajum

bu arada sana kaju derken bi çok sempati duyuyorum (yusuf çoook sever) bi birden ayyyy diyorum (kaynanam da çok sever)

Valla dayanamiyacagim ben gelcem abla bulusmaya. )

sorma nisam ...aynı hisler bende de var .
geçen senede buluşmuşlardı ...fotolar attılar bize nispet nispet bende dayanamadım aradım da telden , yemek yemekten çok konuşamadılar

Ausencia
Icime bi öküz oturuyor.
Gozler gonul ariyor....

Kuzuuuuuuuuuuuum valla ben sizden çok burdayım .... hadi bakem öküzleri kaldırın üzerinizden ..aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa enerji enerji ohmmmmmmmmmmm diyoruz şimdi .....

seviliyorsunuz , biliyorsunuz

Bonus nerdesinnn???
Kaptanlarin sahi burda hala bak.
Bunalim mi takiliyon?

Bonus böyle kendinden başka beni de üzüyor de ....haberi mi yok bilemedim ?

makbulemmmmmmmmm , ben böyle bir mesaj okumadım e mii ?

şöyle okudum ... arkadaşlar , bu ara sık gelemiyorum ama burdan kopmam ... ara arada olsa bu dönem geçene kadar beni idare ediverin

he mi gülüm ? çünkü öyle bir müddet ara diyenlerin arası bi türlü dolmuyor bak bekleyeceğim mesajlarını ona göre .

ya bunu neden alıntıladım ben , görür görmez aklıma DelyDoly geldi çünkü ben geçmişten gelirken dely de gelmiş zaten

Ausencia kaptanim artik etketlere alintilara da mi bakmiyorsun

gülüm tam geçmişten geliyordum bende ..hatta senden de amma çok alıntım olmuş ..tevafuk

Güzel geçti kaptanım akşam ton balığımı yedim çok azdı yanında da 2 nugget vardı sonra o dediğim çerezlerden yedim ama sabah tartım gayet güzeldi

demeeeek tartın gayet güzeldi heeeeeeee Triplimelek Megi ayyyyyyyyy pardon nerden çıktı bu etiket şimdi

Diyet topiğindesin hatırlatayım Tartı bizim kankamız.

di mi ya ?

bende günde 3 öğün en az tartılırım dandini2017

Beni hiç tınlamıyor bugünler de yemek spor etiketlerinden de çıkarmış

nehirnil111 güzelimmm bir ben var bendenn içerii sanki kafamda biri oturuyor
Ausencia kaptaniçemmm geldimm geldimm bu ara kaçak elektrik gibiyim bir gelip bir gidiyomm hastayım yastayımm pastayımm

Ahahahah pasta olsan daha tatlı olur Bende bu haftayı bitiyorum ama gel bir de bana sor nasıl bitiriyorum

Ahahahah pasta olsan daha tatlı olur Bende bu haftayı bitiyorum ama gel bir de bana sor nasıl bitiriyorum
Vallahh bende şükürr tatlım yeme içmee yokk inşallah yarın güzel bir sonuçç gelir.Lakin canımm da nasıll istiyorrr hasta pastaa

Beni hiç tınlamıyor bugünler de yemek spor etiketlerinden de çıkarmış

ooooooooooo nasıl olsa hep yeniyorum diyor herhalde

nehirnil111 güzelimmm bir ben var bendenn içerii sanki kafamda biri oturuyor
Ausencia kaptaniçemmm geldimm geldimm bu ara kaçak elektrik gibiyim bir gelip bir gidiyomm hastayım yastayımm pastayımm

geçmiş olsun dely'm

gülüm sen yeni kaptanla tanışmadın daha di mi ?

geçmiş olsun dely'm

Yokk kuzummm tanışmadımm şimdi bende malumm ateşlii hastalıkk kim kii kimm kiii sen benim gönlümün kaptaniçesissinn kiiii
nehirnil111 kuzummm senin neden zorluu geçti haftannn

geçmiş olsun dely'm

Olabilür Sana şöyle söyleyeyim cumartesi tartıda çok kötü bir rakam görmüştüm regli gelmedi o mu şişirdi ne oldu bilmiyorum ama rakamı söyleyeyim yarında tartımdakini söylerim aradaki metabolizmamı düşün 1 haftada hatta 5 günde olana 54.5 ama korkma kaptanım ondan eser kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…