Diyet topiğindesin hatırlatayımBiliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
Hay Maşallah o saatte bir de nasıl güzel kokar şimdi nasıl çekti canım anlatamam ama yok bize zaten yemediğimizden böyleyizBu saatte
BU SAATTE
Yine sıcacık gözLeme yaptı ablam yiyor. Evdeki koku.. kendimi balkona attım
Yese de bitse hemenkabus gibi
Kalp kırıklığına ne iyi gelirvarsa bir formül alayım
Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum şuraya yazmaktan bile utanıyorum belki yine olsa yine yaparım hiç 2.kez dahi düşünmem evimdeki minik bebeği bırakıp hastaneye koştum ve inan altından aldım annesini yolladım ben yanında kaldım ben sevgim bu kadarda savrulacak bir şey değildi ve bunu yapan ne komşu ne kv nede eş dost bunu yapan kanın canın
Cevremdeki insanları elemekten yoruldum
Diyet topiğindesin hatırlatayımTartı bizim kankamız.
Günaydınlarrr Bırakalım Herkese ♡♡♡
Günaydın :)♡
Hayırlı sabahlar
Gunaydinnnn.. keske biraz daha uyusammm
Günaydınlar
Günaydınnnnnn
Hadi bakalım kutsal perşembemiz başladı..
Kahvaltıdan itibaren ipi sıkı tutup yarın tartıda o iple sevinç naraları atalım
Bugğn önemli hafif karbonhidratsız sebzeli proteinli, akşamı erken yapılan sonra ağza fermuar çekilen bir perşembe olacak. Hadi kızlar perşembe son kozumuzu oynayalım
Günaydın fıstıklar
Bende her sabah genelde tartılırım canım o yüzden tuhaf gelmiyor beni motive ediyor alınca da duraklatıyorBiliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
Günaydın kuzum şunun şurada cumaya ne kaldı caanımmmgünaydın günaydınnnn
şu hafta bitseydi bi
Kaptanım parti başlasın az kaldıGünaydınnnnnnnnn
Hayırlı , mutlu ... sağlıklıııııııııııııı ....bomba gibi ... zımba gibibir perşembe her birinize
Günaydın şekerim bekliyoruzGunaydinlariniz olsun.
Islerimi halledip gelecegim ins
Günaydınn kızlarr mutluu sabahlar grip nezle karışıkk yıkılıyorummDün de dr kontrolüm vardı şükür iyi geçtiii umarım herkes iyidir
Ausencia cım çok geçmiş olsn cnm inşallah hemen geçer
Valla dayanamiyacagim ben gelcem abla bulusmaya.)
Güzel geçti kaptanım akşam ton balığımı yedim çok azdı yanında da 2 nugget vardısonra o dediğim çerezlerden yedim ama sabah tartım gayet güzeldi
Diyet topiğindesin hatırlatayımTartı bizim kankamız.
Beni hiç tınlamıyor bugünler de yemek spor etiketlerinden de çıkarmışçok sağolasın kajum
bu arada sana kaju derken bi çok sempati duyuyorum (yusuf çoook sever) bi birden ayyyy diyorum (kaynanam da çok sever )
sorma nisam ...aynı hisler bende de var .
geçen senede buluşmuşlardı ...fotolar attılar bize nispet nispetbende dayanamadım aradım da telden , yemek yemekten çok konuşamadılar
Kuzuuuuuuuuuuuum valla ben sizden çok burdayım .... hadi bakemöküzleri kaldırın üzerinizden ..aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa enerji enerji ohmmmmmmmmmmm diyoruz şimdi .....
seviliyorsunuz , biliyorsunuz
Bonus böyle kendinden başka beni de üzüyor de ....haberi mi yok bilemedim ?
makbulemmmmmmmmm , ben böyle bir mesaj okumadım e mii ?
şöyle okudum ... arkadaşlar , bu ara sık gelemiyorum ama burdan kopmam ... ara arada olsa bu dönem geçene kadar beni idare ediverin
he mi gülüm ? çünkü öyle bir müddet ara diyenlerin arası bi türlü dolmuyorbak bekleyeceğim mesajlarını ona göre .
ya bunu neden alıntıladım ben , görür görmez aklımaDelyDoly geldi çünkü ben geçmişten gelirken dely de gelmiş zaten
gülüm tam geçmişten geliyordum bende ..hatta senden de amma çok alıntım olmuş ..tevafuk
demeeeek tartın gayet güzeldi heeeeeeeeTriplimelek Megi ayyyyyyyyy pardon nerden çıktı bu etiket şimdi
di mi ya ?
bende günde 3 öğün en az tartılırımdandini2017
nehirnil111 güzelimmm bir ben var bendenn içerii sanki kafamda biri oturuyor
Ausencia kaptaniçemmm geldimm geldimm bu ara kaçak elektrik gibiyim bir gelip bir gidiyomm hastayım yastayımm pastayımm
Vallahh bende şükürr tatlım yeme içmee yokk inşallah yarın güzel bir sonuçç gelir.Lakin canımm da nasıll istiyorrr hasta pastaaAhahahah pasta olsan daha tatlı olurBende bu haftayı bitiyorum ama gel bir de bana sor nasıl bitiriyorum
Beni hiç tınlamıyor bugünler de yemek spor etiketlerinden de çıkarmış
nehirnil111 güzelimmm bir ben var bendenn içerii sanki kafamda biri oturuyor
Ausencia kaptaniçemmm geldimm geldimm bu ara kaçak elektrik gibiyim bir gelip bir gidiyomm hastayım yastayımm pastayımm
Yok yok yeme bak bende dün yemedim sende yeme yarın kaptana parti yapıyoruz giy en çılgın elbiseleriniVallahh bende şükürr tatlım yeme içmee yokk inşallah yarın güzel bir sonuçç gelir.Lakin canımm da nasıll istiyorrr hasta pastaa
Hepiniz hergün tartılıyor musunuz
Vallahh bende şükürr tatlım yeme içmee yokk inşallah yarın güzel bir sonuçç gelir.Lakin canımm da nasıll istiyorrr hasta pastaa
Yokk kuzummm tanışmadımm şimdi bende malumm ateşlii hastalıkk kim kii kimm kiii sen benim gönlümün kaptaniçesissinn kiiiiooooooooooo nasıl olsa hep yeniyorum diyor herhalde
geçmiş olsun dely'm
gülüm sen yeni kaptanla tanışmadın daha di mi ?
Olabilürooooooooooo nasıl olsa hep yeniyorum diyor herhalde
geçmiş olsun dely'm
gülüm sen yeni kaptanla tanışmadın daha di mi ?
Ohooo vedaa partisimii varkineee limontada olcakk mıYok yok yeme bak bende dün yemedim sende yeme yarın kaptana parti yapıyoruz giy en çılgın elbiselerini
Benim çenemde çok düşük asıl bu yazdığımda 38.020 mesajım oldu7.takımda 15.264 mesajım bulunmaktaymışbu da oldu 15.265 bir sene de iyi çene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?