Aynennn canımm taş olacagızz haydii inşallahhh
Mummda mıı yokkk hadiii yaaaa o zamann kutuyu kemirekkk barii hahahhaa
aaa hadi inşallah.. yarın merakla bekliyorumGüzelimmm ben geçen hafta kabustu da bakalım yarına umutluyumnmm yanii inşallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHayırlı uğurlu olsun senen inşallah kuzum
teşekkür ederim kiii
aaa hadi inşallah.. yarın merakla bekliyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Pastaaa didiiinnnnn banaa didinnnn pastadan çıkacamm didiiinnn
Begüşş içimii okudunnndely de pastayla birlikte arada senide yiyebilecek potansiyel görüyorum
dely de pastayla birlikte arada senide yiyebilecek potansiyel görüyorum
Begüşş içimii okudunnn
Ekmek benden. Evde beyaz unum vardı, tam buğday unu kalmamıştı.İlk menüye göre başarılı canımKahvaltında ekmek ve hindi fümeyi sevmedim sadece ekmeğin tam buğday mı beyaz ekmek mi ?
Neden yemek menülerine ve sporlarına artık beni eklemiyorsun mortim
Merhaba. Ben yeniyim. İsmim Şaheste.Hadiii hayırlısııı olsunn topikçekk deliden geçilmiyoruzz desenee kaptaniçemm benimmm gerçii hoş aklı olanın işi ney desenee
Hahhahaha bu durumdaa ben pastanın mumunu yirimmm zannımmca
Ben ekmeğe karşıyım ben her türlüsünü yemiyorum aslında ama sizler tam buğday yiyinEkmek benden. Evde beyaz unum vardı, tam buğday unu kalmamıştı.
Fümenin savunması yok.
Merhaba. Ben yeniyim. İsmim Şaheste.
Ahh kuzum konuşunca şiştikçe şişiyorsunİlk menüye göre başarılı canımKahvaltında ekmek ve hindi fümeyi sevmedim sadece ekmeğin tam buğday mı beyaz ekmek mi ?
Neden yemek menülerine ve sporlarına artık beni eklemiyorsun mortim
Benim tartimi küçümseme emekli kaptanimçok sağolasın kajum
bu arada sana kaju derken bi çok sempati duyuyorum (yusuf çoook sever) bi birden ayyyy diyorum (kaynanam da çok sever )
sorma nisam ...aynı hisler bende de var .
geçen senede buluşmuşlardı ...fotolar attılar bize nispet nispetbende dayanamadım aradım da telden , yemek yemekten çok konuşamadılar
Kuzuuuuuuuuuuuum valla ben sizden çok burdayım .... hadi bakemöküzleri kaldırın üzerinizden ..aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa enerji enerji ohmmmmmmmmmmm diyoruz şimdi .....
seviliyorsunuz , biliyorsunuz
@Bonus böyle kendinden başka beni de üzüyor de ....haberi mi yok bilemedim ?
makbulemmmmmmmmm , ben böyle bir mesaj okumadım e mii ?
şöyle okudum ... arkadaşlar , bu ara sık gelemiyorum ama burdan kopmam ... ara arada olsa bu dönem geçene kadar beni idare ediverin
he mi gülüm ? çünkü öyle bir müddet ara diyenlerin arası bi türlü dolmuyorbak bekleyeceğim mesajlarını ona göre .
ya bunu neden alıntıladım ben , görür görmez aklımaDelyDoly geldi çünkü ben geçmişten gelirken dely de gelmiş zaten
gülüm tam geçmişten geliyordum bende ..hatta senden de amma çok alıntım olmuş ..tevafuk
demeeeek tartın gayet güzeldi heeeeeeeeTriplimelek Megi ayyyyyyyyy pardon nerden çıktı bu etiket şimdi
di mi ya ?
bende günde 3 öğün en az tartılırımdandini2017
Nasıl da cuk oturan bir mesajooooooooooo nasıl olsa hep yeniyorum diyor herhalde
geçmiş olsun dely'm
gülüm sen yeni kaptanla tanışmadın daha di mi ?
Hayır çıkarmadım hep senin iyiliğin için bak bu hafta konuşmadım uflemedim eksileri gördünAynen nasip olmadıgözünüz kalmıştı zati pazar günü belki yerim ama şimdi söz vermiyim nişan pastası tabi telaşeden oda olmayabilir Sağol canım benim
Beni tınlamıyor bugünler de küs mü anlamadım mortimTriplimelek Megi etiketlerden de çıkarmış
Memunn oldumm güzelim bende YeşimEkmek benden. Evde beyaz unum vardı, tam buğday unu kalmamıştı.
Fümenin savunması yok.
Merhaba. Ben yeniyim. İsmim Şaheste.
Yarın mezuniyetimde çekeriz artıkBen ekmeğe karşıyım ben her türlüsünü yemiyorum aslında ama sizler tam buğday yiyin
Ne demek yani bu halayGel beraber çekelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?