Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlk gün için iyi kuzumbugğn de 2.5 olurve öyle devam eder artık
Hayatımda ilk kez 2 litreyi geçicem, söz. Ama dışarı çıkınca çok zor, tuvalet bulma sorunu olacak
Haber et haber eeet.

Günde 1 kere mi sen sadece

Sabah uyanınca wc öncesi sonrası, akşam eve gelince su içince, wc gidince uyumadan önce.. böyle devam ediyor benim.. tek yoldaşım tartım
Aa çok sevindim, demek sürekli tartılanlar ve beni yadırgamayanlar burdalarmış
69,6 kilo çıktım şimdi

ahahahaha neler geçti acabaggg eniştenin , ay çok güldümmmm

Günaydınnnnnnnnn

Hayırlı , mutlu ... sağlıklıııııııııııııı ....bomba gibi ... zımba gibi bir perşembe her birinize
Zımbayı zumba gibi okudum, korktum bir an
Spor sıkıntımı da aşarım sizinle inşallah
Uzatıverdim bacağımı ...haberleri izleyip ...buralara damladım .
Yağmur geliyormuş bizim buralara ... ayyy efil efil geliversin de yanığım serinlesin
İstanbula da gelecekmiş, İstanbulda mısınız?

Demek iştahımın sebebi sizdingiz Nazar ettiniz yahu ara da bi avuç kuruyemiş leblebi ağırlıklı biraz fındık yedim akşam da vicdanın yanına iki kaşık salatalı bulgur oldu güzeller
Gözlerimizle oyar nazar değdiririz biz
Her doktorda kelebeğim gibi değil ama isini layikiyla yapanda var hastalarina hırlayan da var ..
Haklısın kuzum bazı doktorlar da suratına bakmıyor tersliyor
nehir istanbuldayim bende muhasebeciydim bir aydir issizim. yas 29 evliyim bir oglum var 4 yasinda
Maşallah canım Allah bağışlasın
Rossmann ve starbucks larda var bu marka aklında olsun
İkisine de girmediğim için görmedim demek ki Benim kuzen starbucks hastası o geldiğinde gideriz belki o zaman bakayım
senin neden spor olmadığını anladım,tekliften haberin varmıydı? ne güzel olmuş öyle,bir ömür mutlu olsunlar

Gün içinde haberim oldu Begüş akşama doğru kız kardeşimden sakladım tabü Normalde erkek arkadaşının doğum gününü kutlamaya gidecektik o yüzden spor yok dedim ama biz doğum gününü kutlarken o esas sürpriz yapmış kardeşime evlenme teklifi organizasyonunu hazırlamış bizde eşlik ettikAmin kuzum benim herkes çok mutlu olsun inşallah

Kaptanım telaştan o 2 çtl da olmadı yiyemedim ben pasta yerine 5 tane antep fıstığı 3 badem yedimdi

Zımbayı zumba gibi okudum, korktum bir an
Spor sıkıntımı da aşarım sizinle inşallah

İstanbula da gelecekmiş, İstanbulda mısınız?

ahahahahahhh ben zımba dedim de , sen onu zumba say ...lesli say ...pilates say ... şurdan markete yürüyüş say

spor bu ya ... buldun mu sıkı sıkı tutacaksın

Kaptanım telaştan o 2 çtl da olmadı yiyemedim ben pasta yerine 5 tane antep fıstığı 3 badem yedimdi

geçmişe bakmadım daha ... nasıl geçti kuzum ? yeme kısmı iyi atlatılmış

Güzel geçti kaptanım akşam ton balığımı yedim çok azdı yanında da 2 nugget vardı sonra o dediğim çerezlerden yedim ama sabah tartım gayet güzeldi

İlk menüye göre başarılı canım Kahvaltında ekmek ve hindi fümeyi sevmedim sadece ekmeğin tam buğday mı beyaz ekmek mi ?

Spor bildirimim @MiuLego

Tempolu yürüyüş 160 ×2= 320
Yürüyüş 40 dk
Leslie 45×2=90
Egzersiz 55×3= 165

TOPLAM : 620 point

Ausencia

Neden yemek menülerine ve sporlarına artık beni eklemiyorsun mortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…