sorma bide uykusuzluğun üzerine hiç gitmedi,tek işe yaradığı şey o yorgunlukla sabah 4 de değil 6 da uyandım :))begum75 kolay gelsin canım. Dün ne yoğunmuş spor olmamış, bugün olur elbet
ne diyosun yine mi
Hayatımda ilk kez 2 litreyi geçicem, söz. Ama dışarı çıkınca çok zor, tuvalet bulma sorunu olacakİlk gün için iyi kuzumbugğn de 2.5 olur ve öyle devam eder artık
Aa çok sevindim, demek sürekli tartılanlar ve beni yadırgamayanlar burdalarmışHaber et haber eeet.
Günde 1 kere mi sen sadece
Sabah uyanınca wc öncesi sonrası, akşam eve gelince su içince, wc gidince uyumadan önce.. böyle devam ediyor benim.. tek yoldaşım tartım
Hayatımda ilk kez 2 litreyi geçicem, söz. Ama dışarı çıkınca çok zor, tuvalet bulma sorunu olacak
Aa çok sevindim, demek sürekli tartılanlar ve beni yadırgamayanlar burdalarmış
69,6 kilo çıktım şimdi
evet yaa ahunun tabiri :)
dün akşam eşime dedim gazoz modundayım o ney diyogazoz diyince aklına başka çağrışımlar yaptı zaar
kaptanım çarşı işlerim bile kaldı,dün akşam ustalar bi yandan (mutfak dolabıyla ilgili bikaç eksik vardda onun için geldiler),misafir bi yandan,balık yaptım bulaşıkları dizdim bile sular gitmez miallahtan makinaya attıydım, bi çay bardakları kaldı onlarıda sabah erken kalkıp hallettim,spor işi
senin neden spor olmadığını anladım,tekliften haberin varmıydı? ne güzel olmuş öyle,bir ömür mutlu olsunlar
Zımbayı zumba gibi okudum, korktum bir anGünaydınnnnnnnnn
Hayırlı , mutlu ... sağlıklıııııııııııııı ....bomba gibi ... zımba gibibir perşembe her birinize
İstanbula da gelecekmiş, İstanbulda mısınız?Uzatıverdim bacağımı ...haberleri izleyip ...buralara damladım .
Yağmur geliyormuş bizim buralara ... ayyy efil efil geliversin de yanığım serinlesin
Seviyorum tadini.Çok güzel çok hafif tam bir perşembe menüsü gibi olmuş. Avokadoyu sade tek başına nasıl yiyorsun nisa
Gözlerimizle oyar nazar değdiririz bizDemek iştahımın sebebi sizdingiz Nazar ettiniz yahu ara da bi avuç kuruyemiş leblebi ağırlıklı biraz fındık yedim akşam da vicdanın yanına iki kaşık salatalı bulgur oldu güzeller
Haklısın kuzum bazı doktorlar da suratına bakmıyor tersliyorHer doktorda kelebeğim gibi değil ama isini layikiyla yapanda var hastalarina hırlayan da var ..
Maşallah canım Allah bağışlasınnehir istanbuldayim bende muhasebeciydim bir aydir issizim. yas 29 evliyim bir oglum var 4 yasinda
İkisine de girmediğim için görmedim demek kiRossmann ve starbucks larda var bu marka aklında olsun
senin neden spor olmadığını anladım,tekliften haberin varmıydı? ne güzel olmuş öyle,bir ömür mutlu olsunlar
Kaptanım telaştan o 2 çtl da olmadı yiyemedim ben pastaBende bi geçmişi taradım geçtim ...
yine @Portakal Sulu Ordek ördekimin harika menüsünü gördüm içim açıldı
ardından @eflalim şekerim bi menü patlatmış , ona da bayıldım (o işe yaramıyor demiş ama yaraaaaaar )
@Ahu060812 parem gelmişşşş , menü bilem getirmiş ... azıcık sabitimsi artı demiş ama o vicdan kabak yaparsa cumaya yine eksileri ile gelir bilirim ben
@White1989 menü 10 numara 5 yıldız , tam miu yu cuma çıtır çıtır yemelikve dandini2017 ye yazdığın liste içi /dışı mesajına bayıldım burada hiç farketmeyen tek şeydir ... 7.takım da herkesin yüzdesi itinayla hesaplanır
nehirnil111 balım kuzum 2 çatal di mi sadece
@MiuLego pro barı bir ara sürekli evde yapardık biz ... Mr değnek :) tanıyorsun değil mispordan başını almayan bir adam olduğu için ... yazarım bir ara tarifini . menünde sıkı geliyorummmmm diyor he cumaya
@nar_cicegim dondurmayı daha erkene al bir daha ki sefere ...sucukta pek sevmiyoruz değil mii ? sevmiyoruz sevmiyoruzzzz
@aeben im dilberim son 2 gün atakla 40 mortilerini yenecek gibisin heeee ...huuu @Nefs @ecemavi hadi ama bu yarış kaçmaz dedik .. bu hafta tam performans gelmedi .
Zımbayı zumba gibi okudum, korktum bir an
Spor sıkıntımı da aşarım sizinle inşallah
İstanbula da gelecekmiş, İstanbulda mısınız?
Kaptanım telaştan o 2 çtl da olmadı yiyemedim ben pastayerine 5 tane antep fıstığı 3 badem yedimdi
Güzel geçti kaptanım akşam ton balığımı yedim çok azdı yanında da 2 nugget vardıahahahahahhh ben zımba dedim de , sen onu zumba say ...lesli say ...pilates say ... şurdan markete yürüyüş say
spor bu ya ... buldun mu sıkı sıkı tutacaksın
geçmişe bakmadım daha ... nasıl geçti kuzum ? yeme kısmı iyi atlatılmış
İlk menüye göre başarılı canımİyi mesaj birikmiş, yazmadan okuyum dedim, anca okudum. İlk defa menü yazmanın stresi sardı beni şu an...
1.gün menüm:
Kahvaltı 08:
2 domates, 2 sivri biber, 2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim hindi füme, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay
Ara 12:
1 şeftali, 1/2 fincan kahve
Öğlen 14:
Çiğ kereviz, 1 kase yoğurt, pulbiber
Ara 16:
1 yeşil elma, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19:
1 tabak etsiz, salçasız patlıcan yemeği (1 yk zeytinyağı ile pişirdim.), 1 kase sarımsaklı yoğurt
1.5 litre su
30 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?