Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neyse susmaya devam et ben iyiyim Allah razı olsun 1 hafta üflemedin kendime geldim

Oooo seni de mezun ediyoruz gelsin halaylar gitsin göbekler korumada savaşırız
Aslında istemiyorum pek mezuniyet liste baya iyi geldi bana. Mezun olunca neler olacak bilemiyorum bazı şeyler var halletmem gerek o şeylerin içinde ne olurum nasıl olurum hiç bilmiyorum
Tekrar geri alırsam

Aslında istemiyorum pek mezuniyet liste baya iyi geldi bana. Mezun olunca neler olacak bilemiyorum bazı şeyler var halletmem gerek o şeylerin içinde ne olurum nasıl olurum hiç bilmiyorum
Tekrar geri alırsam
Korumayı sıkı tutarsan almazsın benim gibi boğazına abur cubura düşkünsen bir kaç aya en azından bir kaç kilo almış olursun sonra yeniden diyete girersin ama sıkı tutarsan bir aşağı 1 yukarı sabit kalırsın

Inşallah canım

Tekrar geri alırsam

hiç böyle düşünme megim ... burdan kopma ama .... özellikle spor listesinden ... spor listesinden çıkma ... orada olduğun sürece ... burada da olacaksın ... burada olduğun sürece ...kilo bildirimi de yapacaksın ... kilo bildirimi yaptıkça da kendini frenleyebileceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…