- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Aslında istemiyorum pek mezuniyet liste baya iyi geldi bana. Mezun olunca neler olacak bilemiyorumNeyse susmaya devam et ben iyiyimAllah razı olsun 1 hafta üflemedin kendime geldim
Oooo seni de mezun ediyoruz gelsin halaylar gitsin göbeklerkorumada savaşırız
Evet canım inşallahMezuniyet mi varDarısı başıma
Hahhaa o zamann bu zararlıdır zannımcaabende bunu Antalya da görüyordum hep ... bu da zararsız
Korumayı sıkı tutarsan almazsın benim gibi boğazına abur cubura düşkünsen bir kaç aya en azından bir kaç kilo almış olursun sonra yeniden diyete girersinAslında istemiyorum pek mezuniyet liste baya iyi geldi bana. Mezun olunca neler olacak bilemiyorumbazı şeyler var halletmem gerek o şeylerin içinde ne olurum nasıl olurum hiç bilmiyorum
Tekrar geri alırsam
Fena üfler bir üfler nefesin kesilir ben anca bu hafta uzak durdu da kendime geldim
Inşallah canımKorumayı sıkı tutarsan almazsın benim gibi boğazına abur cubura düşkünsen bir kaç aya en azından bir kaç kilo almış olursun sonra yeniden diyete girersinama sıkı tutarsan bir aşağı 1 yukarı sabit kalırsın
Regli gelmediği sürece uyanmam bu akşam chia tohumlu yoğurt yiyeceğim sadecekyarına şiş uyanirsan
Aslında istemiyorum pek mezuniyet liste baya iyi geldi bana. Mezun olunca neler olacak bilemiyorumbazı şeyler var halletmem gerek o şeylerin içinde ne olurum nasıl olurum hiç bilmiyorum
Tekrar geri alırsam
Hahhahhaa aynennn canımmmm fenaalardannOOOOOOOOO bu fenaydı dely .... bunun bi filmi vardıenişte idi de ... neyse
O tohumlar midende şişsin emiRegli gelmediği sürece uyanmam bu akşam chia tohumlu yoğurt yiyeceğim sadecek
Ne alemsinizHahhahaha bu durumdaa ben pastanın mumunu yirimmm zannımmca
Aaa dely nin adı yeşimmiş ama biz dely diyekk miMemunn oldumm güzelim bende Yeşim
Evett güzelimm adım Yeşim ama nasıl ne isterseniz diyebilirsiniz size serbset yakın çevre yeşo derNe alemsiniz
Aaa dely nin adı yeşimmiş ama biz dely diyekk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?