Bennn gerçektenn masumummmmhay sizin çenenizeeee 59 mesaj ne la
anı yakalayamıyorummmm
Hahhahhaa iştee bu hareketler sonrasıı tüm basenler kuşş olup uçmuşşcıkkks bunun basen büyük ben olamamyoksa hareketler aynı ben
tabii ki de devam tatlım
Hahhahhaa iştee bu hareketler sonrasıı tüm basenler kuşş olup uçmuşş
Anammm anammm kimbilirr kimin kafasınaa şeyyy ettii o ayakkabıı çılgınnnay şaka bi yana aklıma ayakkabımın fırtladığı halayım geldi yinehey gidi gençlik heeey
Ailendeyse haklı olabilirsin. Ben ailemdekilerin bana karşı kıskançlıklarını çok gördüm (teyzem, , dayım, kuzenler), onları çok uzun zaman alttan aldım, bazen tartıştım bazen affettim. Affedince biraz zaman geçince aynı şeyleri yaptılarİşin kötüsü hayatımdan cıkarayamayacagım biri görmek zorundayım görüşmek zorundayım
Yoruldum Eflalim yorgunum
ay şaka bi yana aklıma ayakkabımın fırtladığı halayım geldi yinehey gidi gençlik heeey
Ne kadar güzel ya. Brn düğün yapmadım, hiç oynayan yok bizdeeveeeeeeeeeeeet
@MiuLego bu arada sana söz verdim diye yüklenip duruyorum, 1.5 litre su bitti, artık yavaşlıyım, midem löngürdüyorYatınca yana devrildi
Ne kadar güzel ya. Brn düğün yapmadım, hiç oynayan yok bizde
Uzun zamandır yemiyordum canım. Gözüm döndü, başlayınca kendimi alamadım resmen. Sonra da pişman oldum o ayrı...Helvaya ben de dayanamıyorum
Ben de aynı böyleydim. Tanışır tanışmaz güvenirdim sonra da üzülürdüm. Beklentilerimizi de fazla tutuyoruz aslında. Şimdi daha temkinliyim, yaş ilerledikçe. Üzülme, anlayacaktır.
Az ve öz aynen...
1 avakado mu? Hiç sevemedim ben avakadoyu. Limon, zeytinyağ da denedim olmadı.
Allah kabul etsin.
Özletmedenn gelll güzelimm kolay gelsinnÇOK KAYNATMAYIN AZ İŞİM VAR GELİCEM :)
Merhaba hoş buldukUzun zamandır yemiyordum canım. Gözüm döndü, başlayınca kendimi alamadım resmen. Sonra da pişman oldum o ayrı...
Bu arada aramıza hoş geldin canım
En az zararla kahvaltıyı atlattım diyeyim canımCanlarrrrr
saydin78 @Antepia27 bir gözüm saydın sende bir gözüm fatma sende. Biliyorsunuz değil mi
Ben olsam ağzıma attığım her lokmada bunu bi düşünürdüm. Miu bu belli olur bir anda bitiverir dibinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?