Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya ben dün yazmayı unuttum ... hayrişin igdedali nın çok çok selamı var .... çok özlemiş ... net bağlanmasını bekliyor , evine taşındı yerleşti şükür ...

biliyorsunuz akıllı telde kullanmıyor , öyle eski usul kullanıyoruz teli hayrişimle :) bende çoooooooh özledim onu .... öpüyor ,iki güzel laf ediyor telde ... oyyy yelkenleri indiriyorum gelmemesine

@MiuLego haberin ola .... muhtemelen bugüün yarın net bağlanır ... olmazsa da bildirimi bana yapar zaten

İşin kötüsü hayatımdan cıkarayamayacagım biri görmek zorundayım görüşmek zorundayım

Yoruldum Eflalim yorgunum
Ailendeyse haklı olabilirsin. Ben ailemdekilerin bana karşı kıskançlıklarını çok gördüm (teyzem, , dayım, kuzenler), onları çok uzun zaman alttan aldım, bazen tartıştım bazen affettim. Affedince biraz zaman geçince aynı şeyleri yaptılar Annem ve babam tasvip etmese bile teyzem, dayım ve kuzenlerimi hayatımdan çıkartma kararı aldım...Ama 30 senede aldım heralde bu kararı
Üzülmeni anlıyorum ama kimse bizi kullanmaya çalışmasın ve üç günlük dünyada hasetlik etmesin istiyorum

@MiuLego bu arada sana söz verdim diye yüklenip duruyorum, 1.5 litre su bitti, artık yavaşlıyım, midem löngürdüyor Yatınca yana devrildi

Hadi bakalım süper ya ... bi şey kalmamış ki ... bir bardak öğle yemeğinden önce dikiver ... arada bir ..akşamdan önce bir bardak daha .. yatarken d bir bardak ... oldu bitti işte

Uzun zamandır yemiyordum canım. Gözüm döndü, başlayınca kendimi alamadım resmen. Sonra da pişman oldum o ayrı...
Bu arada aramıza hoş geldin canım

En az zararla kahvaltıyı atlattım diyeyim canım akşama kadar birşey yemek yok artık akşam yemeğim de belli zati şimdiden. Sabah tartıyı görünce ben sabaha çok birşey gitmez ama gittiği kadar işte... Önümüzdeki hafta için planlarım büyük @Portakal Sulu Ordek Portakalım hazır mısın haftaya 3-0 yenilemeye he kuzum de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…