Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Inşallah tek istediğim bu. Yok çıkmam spor listesinden ama pek giremem bir süre bildirim yapar çıkarım

Biliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
Ben de her sabah tartılırım gün içinde ara ara da tartılırım akşam yatmadan da tartılırım filan. :))

Günaydın ...

aeben apla sen bir el at ben pek bimem kızılayı maglum senelerdir yokuz gelelide bebeler ufak çıkamadım gün saat de gelebilen gelsin gelemeyende birdaha ki programa nasip
Ecem nefs yok , ahu yok . Banuşta çok musaid değil zannımca seninde alış veriş var diyorsun , serbest bir zamana erteleyelim canım olmazmı . 2 hafta sonra gibi ne dersiniz ?

Spor listesine ayrı mı giriliyor, @White1989 de öyle demişti, istersek girebiliyoruz diye anladım ben ama saçma mı anlamışım
@MiuLego Gerçi korkarım girmeye ama
Korkacak bişey yok canım günde 60 puanin bile olsa sana kâr sonuçta spor yapıyoruz dinç oluyoruz ,guzellesiyoruz, inceliyoruz mutlu oluyoruz

Burayı kasvet basmadan kacayım herkese iyi geceler ilahı adalet şaşmaz bakalım hükmü o kesecek bana Allahım yeter

Efserim Allah kimsenin ettiğini yanına koymasın. Kendim yaşamış gibi üzüldüm okuyunca çok kazık yedim ondan heralde. Halı hazırda bende biriyle uğraşıyorum, düşünmeyim diyorum ama hazmedemiyorum işte. ..

İşin kötüsü hayatımdan cıkarayamayacagım biri görmek zorundayım görüşmek zorundayım
Yoruldum Eflalim yorgunum

Şuanda yaptıgım fedakarlık beni üzüyor belki cocugumun belki eşimin bana ihtiyacı vardi onlarla vakkit gecirsem daha faydali olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…