- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Inşallah tek istediğim bu. Yok çıkmam spor listesinden ama pek giremem bir süre bildirim yapar çıkarımhiç böyle düşünme megim ... burdan kopma ama .... özellikle spor listesinden ... spor listesinden çıkma ... orada olduğun sürece ... burada da olacaksın ... burada olduğun sürece ...kilo bildirimi de yapacaksın ... kilo bildirimi yaptıkça da kendini frenleyebileceksin
Ben de her sabah tartılırım gün içinde ara ara da tartılırım akşam yatmadan da tartılırım filan. :))Biliyorum size tuhaf gelecek ama ben her sabah tartılıyorum. Şimdi tartılıyım gene, bakalım düne göre durumum neymiş...
Beni motive ediyor kesinlikle.
Ben de her sabah tartılırım gün içinde ara ara da tartılırım akşam yatmadan da tartılırım filan. :))
Ecem nefs yok , ahu yok . Banuşta çok musaid değil zannımca seninde alış veriş var diyorsun , serbest bir zamana erteleyelim canım olmazmı . 2 hafta sonra gibi ne dersiniz ?aeben apla sen bir el at ben pek bimem kızılayı maglum senelerdir yokuz gelelide bebeler ufak çıkamadım gün saat de gelebilen gelsin gelemeyende birdaha ki programa nasip
Korkacak bişey yok canım günde 60 puanin bile olsa sana kâr sonuçta spor yapıyoruz dinç oluyoruz ,guzellesiyoruz, inceliyoruzSpor listesine ayrı mı giriliyor, @White1989 de öyle demişti, istersek girebiliyoruz diye anladım ben amasaçma mı anlamışım
@MiuLegoGerçi korkarım girmeye ama
hay sizin çenenizeeee 59 mesaj ne la
anı yakalayamıyorummmm
Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum şuraya yazmaktan bile utanıyorum belki yine olsa yine yaparım hiç 2.kez dahi düşünmem evimdeki minik bebeği bırakıp hastaneye koştum ve inan altından aldım annesini yolladım ben yanında kaldım ben sevgim bu kadarda savrulacak bir şey değildi ve bunu yapan ne komşu ne kv nede eş dost bunu yapan kanın canın
Cevremdeki insanları elemekten yoruldum
Burayı kasvet basmadan kacayımherkese iyi geceler ilahı adalet şaşmaz bakalım hükmü o kesecek bana Allahım yeter
Günaydın. Tartı yüzüme gülmüyor. Ne yapıyım ben devam edicem yine
İşin kötüsü hayatımdan cıkarayamayacagım biri görmek zorundayım görüşmek zorundayımHelvaya ben de dayanamıyorum
Ben de aynı böyleydim. Tanışır tanışmaz güvenirdim sonra da üzülürdüm. Beklentilerimizi de fazla tutuyoruz aslında. Şimdi daha temkinliyim, yaş ilerledikçe. Üzülme, anlayacaktır.
Az ve öz aynen...
1 avakado mu? Hiç sevemedim ben avakadoyu. Limon, zeytinyağ da denedim olmadı.
Allah kabul etsin.
Yoruldum Eflalim yorgunumEfserim Allah kimsenin ettiğini yanına koymasın. Kendim yaşamış gibi üzüldüm okuyuncaçok kazık yedim ondan heralde. Halı hazırda bende biriyle uğraşıyorum, düşünmeyim diyorum ama hazmedemiyorum işte. ..
ahaaa
Eki Görüntüle 2047150 Eki Görüntüle 2047151
Arkadaşlar faydasını gördüğüm bir çay. Denemek isteyen olursa paylaşayım dedim.
Şuanda yaptıgım fedakarlık beni üzüyor belki cocugumun belki eşimin bana ihtiyacı vardi onlarla vakkit gecirsem daha faydali olacaktı.Hay Maşallah o saatte bir de nasıl güzel kokar şimdi nasıl çekti canım anlatamam ama yok bize zaten yemediğimizden böyleyiz
Ahh Efserim insanoğlu değişmez maalesef bizde değişmeyiz karekterler değişmiyor ne biz kendimizi değiştirebiliyoruz ne de değmeyen insanlara verilen değerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?