Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şuanda yaptıgım fedakarlık beni üzüyor belki cocugumun belki eşimin bana ihtiyacı vardi onlarla vakkit gecirsem daha faydali olacaktı.
Bende bazen aynı şeyler için üzülürüm biliyor musun ama değişemiyoruz nankörlük ya da bencillik görünce zorumuza gidiyor sadece üzülüyoruz ama yine olsa yine yaparız

Yok artık labron ceyms derdik önceden 3 mü dedin sen şimdi üç mü dedin yazıylada gülüyorum

Selam kızlar çok canım sıkkın bi negatiflik var üzerimde.dün oğlanın dişçi parası bitti kıza başladık demiştim ya gece oğlan 1500 e yaptırdığımız damaklığını takarken yere düşürmüş ararken de üstüne basmış kırmış bugün yenisini yaptırmaya gideceğiz....çildireceğim dostlar...

O tohumlar midende şişsin emi

Benimde planlarım var
Duaya bak duaya Sende şişsin

Günaydın. Tartı yüzüme gülmüyor. Ne yapıyım ben devam edicem yine
Tabisi devam kuzum yarın sadece bir leveldir pes etme ki yarın gelsin yarın gelmese de haftaya gelsin hedefin durmak yok
acıkınca su iç belki susuzsundur diyolarya,ı ıhh çok fena midem bulandı şekerim düştü bi tuhaf etti benigaliba acıktım

Öğle vakti gelmiş tabi acıkırsın sakince ye kuzu
@MiuLego bu arada sana söz verdim diye yüklenip duruyorum, 1.5 litre su bitti, artık yavaşlıyım, midem löngürdüyor Yatınca yana devrildi

Maşallah canım bende 1 lt su içtim 2 tane kayısıyı içine ekleyip şimdi öğle tatlım yerine onları yiyeceğim

Allah kolaylık versin canım ya çok kötü olmuş

Üst üste gelmiş. Allah kolaylıklar versin...

Kaptanim bu haftaki bildiriminde n dolayı mazur gör haftaya iyi bir bildirim yaparım inşallah
Fatmacım daha yeni başladık yarın belki tam istediğin gibi olmaz ama haftayaaaa
Spor listesine ayrı mı giriliyor, Whiteblacklife de öyle demişti, istersek girebiliyoruz diye anladım ben ama saçma mı anlamışım
@MiuLego Gerçi korkarım girmeye ama
Şahestecim haftaya spor listesindesin. Korkunun ecele faydası yok
Günaydın. Tartı yüzüme gülmüyor. Ne yapıyım ben devam edicem yine
Tabiki devam bir bakarsın hiç beklemediğin anda tartı sana ceee eee diyiverir
Aleykümselammmmm
Hadi gelsin gelsiiiinnnnnnn:)
@MiuLego bu arada sana söz verdim diye yüklenip duruyorum, 1.5 litre su bitti, artık yavaşlıyım, midem löngürdüyor Yatınca yana devrildi
Vay.
Az şu köşeye geçip duygulandığım için ağlayım mı?
Yok yok..
Akşam bildirimini bekleyeyim ben senin su miktarına görünce o zaman ağlayayım
Oooooooo meydan okumacalı oooooooo en sevdiğim saydının ayak sesleri geliyor haftay cuma buraları ateş saracak belli
Ahu cankm üzüldüm ben de hiç yoktan yere masraf. Allah yardımcın olsun canım sıkma canını.

Akşam menünü ve seni bekliyoruö unutma he mi? Vicdan nasıl etki ediyor tartıya ?

Harikasın canım bende sabah tartıda güzel bir rakam gördüm bakalım yarın ola hayrola bugün daha da az yiyeceğim

Tamam kaptanim haftaya sana bı hoşgeldin hediyesi vericem inşallah

@MiuLego Bugün perşembe menüler erkenden kapanmaya başlar ben önü çekebilirim çünkü herşeyim belli sadece yenecek akşamım ve içilecek çayım kaldı

Sabah; 2 ad.kayısı (suyun içinde beklettim suyunu içtim kendilerini yedim yiyene kadar öğlen oldu ama )
Ara;09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:30 - 1 porsiyon taze fasulye + yarım kase cacık + çeyrek kase çoban salata
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 kupa demleme karışık bitki çayı + 1 kupa dukan içeceği
Akşam; 19:00 - 1 kase yoğurt + 1 ymk kaşığı chia tohumu

Spor inşallah ev temizliğinden sonra zaman kalır bende yaparım diye umut ediyorum

Ausencia begum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_

Kız tövbeeeene 62.8 i ay tövbeler olsunnnn hemen değiştireyim şunu. 52.8
Yarın senden bomba gelecek o kesin

Cumartesi günü 54.5 gördüm tartıda şişkinlikti diye düşünüyorum ama bilemedim de pazar başladım 5 gün sürdü yarın meyvesini alacağım meta konuşacak inşallah regli olmazsam

Yemek nerde

Cumartesi günü 54.5 gördüm tartıda şişkinlikti diye düşünüyorum ama bilemedim de pazar başladım 5 gün sürdü yarın meyvesini alacağım meta konuşacak inşallah regli olmazsam
Regl olsun oohhooommmm ööhhhööömmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…