Bende bazen aynı şeyler için üzülürüm biliyor musun ama değişemiyoruz nankörlük ya da bencillik görünce zorumuza gidiyor sadece üzülüyoruz ama yine olsa yine yaparızŞuanda yaptıgım fedakarlık beni üzüyor belki cocugumun belki eşimin bana ihtiyacı vardi onlarla vakkit gecirsem daha faydali olacaktı.
Yok artık labron ceyms derdik öncedenEn az zararla kahvaltıyı atlattım diyeyim canımakşama kadar birşey yemek yok artık akşam yemeğim de belli zati şimdiden. Sabah tartıyı görünce ben sabaha çok birşey gitmez ama gittiği kadar işte... Önümüzdeki hafta için planlarım büyük Munzevi Zencefil Portakalım hazır mısın haftaya 3-0 yenilemeye he kuzum de hele
Evet kuzum 3 (üç) - 0 (sıfır) a hazır ol dedim benYok artık labron ceyms derdik önceden3 mü dedin sen şimdi üç mü dedin yazıylada gülüyorum
Duaya bak duayaO tohumlar midende şişsin emi
Benimde planlarım var
Tabisi devam kuzum yarın sadece bir leveldir pes etme ki yarın gelsin yarın gelmese de haftaya gelsin hedefin durmak yokGünaydın. Tartı yüzüme gülmüyor. Ne yapıyım ben devam edicem yine
Öğle vakti gelmiş tabi acıkırsın sakince ye kuzuacıkınca su iç belki susuzsundur diyolarya,ı ıhhçok fena midem bulandı şekerim düştü bi tuhaf etti beni galiba acıktım
@MiuLego bu arada sana söz verdim diye yüklenip duruyorum, 1.5 litre su bitti, artık yavaşlıyım, midem löngürdüyorYatınca yana devrildi
Allah kolaylık versin canım ya çok kötü olmuşSelam kızlar çok canım sıkkın bi negatiflik var üzerimde.dün oğlanın dişçi parası bitti kıza başladık demiştim ya gece oğlan 1500 e yaptırdığımız damaklığını takarken yere düşürmüş ararken de üstüne basmış kırmış bugün yenisini yaptırmaya gideceğiz....çildireceğim dostlar...
Üst üste gelmiş. Allah kolaylıklar versin...Selam kızlar çok canım sıkkın bi negatiflik var üzerimde.dün oğlanın dişçi parası bitti kıza başladık demiştim ya gece oğlan 1500 e yaptırdığımız damaklığını takarken yere düşürmüş ararken de üstüne basmış kırmış bugün yenisini yaptırmaya gideceğiz....çildireceğim dostlar...
Fatmacım daha yeni başladık yarın belki tam istediğin gibi olmaz ama haftayaaaaKaptanim bu haftaki bildiriminde n dolayı mazur gör haftaya iyi bir bildirim yaparım inşallah
Şahestecim haftaya spor listesindesin. Korkunun ecele faydası yokSpor listesine ayrı mı giriliyor,Whiteblacklife de öyle demişti, istersek girebiliyoruz diye anladım ben ama saçma mı anlamışım
@MiuLegoGerçi korkarım girmeye ama
Tabiki devam bir bakarsın hiç beklemediğin anda tartı sana ceee eee diyiverirGünaydın. Tartı yüzüme gülmüyor. Ne yapıyım ben devam edicem yine
Aleykümselammmmmya ben dün yazmayı unuttum ... hayrişin @igdedali nın çok çok selamı var .... çok özlemiş ... net bağlanmasını bekliyor , evine taşındı yerleşti şükür ...
biliyorsunuz akıllı telde kullanmıyor , öyle eski usul kullanıyoruz teli hayrişimle :) bende çoooooooh özledim onu .... öpüyor ,iki güzel laf ediyor telde ... oyyy yelkenleri indiriyorum gelmemesine
@MiuLego haberin ola .... muhtemelen bugüün yarın net bağlanır ... olmazsa da bildirimi bana yapar zaten
Vay.@MiuLego bu arada sana söz verdim diye yüklenip duruyorum, 1.5 litre su bitti, artık yavaşlıyım, midem löngürdüyorYatınca yana devrildi
Oooooooo meydan okumacalı oooooooo en sevdiğim saydının ayak sesleri geliyor haftay cuma buraları ateş saracak belliEn az zararla kahvaltıyı atlattım diyeyim canımakşama kadar birşey yemek yok artık akşam yemeğim de belli zati şimdiden. Sabah tartıyı görünce ben sabaha çok birşey gitmez ama gittiği kadar işte... Önümüzdeki hafta için planlarım büyük Munzevi Zencefil Portakalım hazır mısın haftaya 3-0 yenilemeye he kuzum de hele
Ahu cankm üzüldüm ben deSelam kızlar çok canım sıkkın bi negatiflik var üzerimde.dün oğlanın dişçi parası bitti kıza başladık demiştim ya gece oğlan 1500 e yaptırdığımız damaklığını takarken yere düşürmüş ararken de üstüne basmış kırmış bugün yenisini yaptırmaya gideceğiz....çildireceğim dostlar...
Harikasın canım bende sabah tartıda güzel bir rakam gördüm bakalım yarın ola hayrola bugün daha da az yiyeceğimSabah tartıda hayatımda ilk kez gördüğüm bir kilo gördüm
Çocukken görmüşümdür en son
Whiteblacklife 62.8 balım @Ausencia dön de bir bak isterim keşşşkkkkeeee Miu yu destyekleseydim diceksin ama çok geç
Kız tövbeeeeHarikasın canım bende sabah tartıda güzel bir rakam gördüm bakalım yarın ola hayrola bugün daha da az yiyeceğim
Harikasın canım bende sabah tartıda güzel bir rakam gördüm bakalım yarın ola hayrola bugün daha da az yiyeceğim
Fatmacım daha yeni başladık yarın belki tam istediğin gibi olmaz ama haftayaaaa
Şahestecim haftaya spor listesindesin. Korkunun ecele faydası yok
Tabiki devam bir bakarsın hiç beklemediğin anda tartı sana ceee eee diyiverir
Aleykümselammmmm
Hadi gelsin gelsiiiinnnnnnn:)
Vay.
Az şu köşeye geçip duygulandığım için ağlayım mı?
Yok yok..
Akşam bildirimini bekleyeyim ben senin su miktarına görünce o zaman ağlayayım
Oooooooo meydan okumacalı oooooooo en sevdiğim saydının ayak sesleri geliyor haftay cuma buraları ateş saracak belli
Ahu cankm üzüldüm ben dehiç yoktan yere masraf. Allah yardımcın olsun canım sıkma canını.
Akşam menünü ve seni bekliyoruö unutma he mi?Vicdan nasıl etki ediyor tartıya ?
Kız tövbeeeene 62.8 i ay tövbeler olsunnnn hemen değiştireyim şunu. 52.8
Yarın senden bomba gelecek o kesin
Yemek nerde@MiuLego Bugün perşembe menüler erkenden kapanmaya başlar ben önü çekebilirim çünkü herşeyim belli sadece yenecek akşamım ve içilecek çayım kaldı
Sabah; 2 ad.kayısı (suyun içinde beklettim suyunu içtim kendilerini yedim yiyene kadar öğlen oldu ama)
Ara;09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:30 - 1 porsiyon taze fasulye + yarım kase cacık + çeyrek kase çoban salata
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 kupa demleme karışık bitki çayı + 1 kupa dukan içeceği
Akşam; 19:00 - 1 kase yoğurt + 1 ymk kaşığı chia tohumu
Spor inşallah ev temizliğinden sonra zaman kalır bende yaparım diye umut ediyorum
Ausencia begum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_
Regl olsun oohhooommmm ööhhhööömmmCumartesi günü 54.5 gördüm tartıda şişkinlikti diye düşünüyorum ama bilemedim de pazar başladım 5 gün sürdü yarın meyvesini alacağım meta konuşacak inşallah regli olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?