Artık bıraktım ugrasmayacagim eşim ben sana demedim mi dedi zaten ne halleri varsa görsünlerama canım zorlama . cidden olmuyor olmayınca ... kocaman bir aile olalım derken ... kocamaaaan sorunlarda peşinden gelecek şu durumda .
Bırak minik ama dertsiz kalın
ay burdayımmmm spor pointlerini tabloya giriyordumay kimsecikler yok , yanık bacağıyla ilgi alaka bekleyen bu yaşlı kadını burda bıraktınız.... kaptanlar plan program peşinde bence ... oklava mı biliyorlar pon pon mu dikiyorlar yarına göreceğiz ...
eeee hadi ben çıktım madem
ay burdayımmmm spor pointlerini tabloya giriyordum
Sana ilgi alaka her daim ausum yesinler oy çayını kahveni ayağına getirelim mi yelleyelim mi ne yapalım söyle bakam bi
Geldim kaptanicem.nisaaaaaaaaaaaaasuspushanimcim canommmmmmmmmmmmm
beğenilerini görüyorum da seni göremiyorum güzel kalplim
olma olma zaten kasırgalar fena önde fark öyle böyle değilnasıl yapayım kuzum ...cumadan beri bacak yanık ... yine iyi almışım o puanları ... bu hafta hiç olmam zaten ...
haftaya kavuşurum nasipse kasırgalarıma
tamamdırEki Görüntüle 2047295
nehirnil111 canım en son bu kalmış ... bu şekilde hem satırda kişinin o haftaki puanlarını toplayarak , hem sutunda takım puanını .. işin kolay ... tek mesele takip ...
Kızlar etiketleri unutmasınlar .
bu ara çok değişti bu etiket işi ... alışana kadar ... @MiuLego geçmişi okuyor zaten ...etiketsiz görünce o da size iletir .
canım üzülme çok düzeltirsin insanlar konuşa konuşa..Bu defa çok hataliyim onun günahı suçu ne ona daldim sinir krizi geçirme derecesine geldim gece gece ama artık yapacak bişey yok konuş annenle aramasın beni dedim dengem bozuluyor dedim ararsa açma artık yeter dedi ama işte olan bize oldu yine evimizin huzuru kalmadı onun yüzünden
Yok kaptanim sabit değil yine de 58.2 iki yüz daha gitmiş etti bir buçuk su halimle bile yeniyorum @MiuLego
matematik şaşmaz white'm
verelim verelim etiketlendi epey
bak eşin de destek oluyor sana. ne güzel işte. bundan sonra öyle yap.Artık bıraktım ugrasmayacagim eşim ben sana demedim mi dedi zaten ne halleri varsa görsünler
anam kıyamam yaaaaaaaaaaayok sarı kantaron sürün bana
olma olma zaten kasırgalar fena önde fark öyle böyle değil
tamamdır
canım üzülme çok düzeltirsin insanlar konuşa konuşa..
verelim verelim etiketlendi epeybir de GunesinKizi35 tatilde mi ausum?
bak eşin de destek oluyor sana. ne güzel işte. bundan sonra öyle yap.
Bosver be inan ki kimsenin umrunda olmaz whitem.Artık bıraktım ugrasmayacagim eşim ben sana demedim mi dedi zaten ne halleri varsa görsünler
Kayınvalide ile 3 hafta kadar önce ben de sıkıntılı günler yaşadım. Ona kızıp eşime söylendim biraz. Eşim çok üzüldü. Araya girmedi, karışmadı ama o kadar çok üzüldü ki ben annesine kızıp da eşime söylendiğim için, onu üzdüğüm için çok pişman oldum. Yani whitecım, eşlerimiz annelerini biz de kayınvalidemizi seçemiyoruz. Benimki çok düşüncesiz, cahil bir insan. Ama en iyisi saygıyla araya mesafe koymak. Kendi annen gibi olması çok zor zaten, nadir örenkleri vardır da tabi... En güzeli mesafeli durmak, ben böyle karar aldım. Eşini üzme, hemen uzatmadan soğukluğu bitir derim tatlım...Uyumadım canım hemde hiç annesinin suçunu eşimden çıkardım şimdi pişman oldum
Haftada iki üç gün bile spor yapsan hem bulunduğun gruba hem kendine çaydan olur ne güzel sorumluluk yüklüyor yaparsın yürü egzersiz plates lessie aklına gelirse yap canim
Spor işini halledeceğim.yanaş yamacıma. şimdi seni sakince öpücem. ya da hunharca öpücem bilemedim
Allah Allaaaaahhhhhhhhhhhhhh nilişkom kız yarın tartıyla dans var menüye bak hafifin karekökü hafif
meta sovvvv is coming
çok şükür maşallah yine de.
çok pi açım deme eftaaal... korkuyorum eftal :)
Şahestecim diyet yapıyorsan spordan ayrı düşünülebilir mi? sen söyle..
Kimse ayıla bayıla spor yapmıyor zaten ama vücudumuzun ihtiyacı var sporla diyeti destekleyim işte o hayal dahi edemediğin kilolara geliyorsun. Korkacak bir şey yok :) kalkıııp spor yapacaksın ter akıtacaksın. Ve evet bu cuma yani yarın spor listesindesin çalışsın kaslar yansın yağlar
mortim olur öyle arada her insana bazen siir geliyor saçmalıyor. Üzülme konuşur halledersiniz.
Bunu sabah Müge Anlı da okumuştu, tesadüfe bak, sen de yazmışsın, sonunu ben de sevdim, çok doğru...Size olumsuz konuşan insanları duymayın kendi yapamayacakları şeyleri sizlerinde başaramayacağınızı söylerlerEki Görüntüle 2047292 Eki Görüntüle 2047293
Kayınvalide ile ilişki gerilince biraz zaman tanımak, durumun soğumasını beklemek en iyisi bence de birkaç gün en azından. Hatasını anlayabilir.Bu defa çok hataliyim onun günahı suçu ne ona daldim sinir krizi geçirme derecesine geldim gece gece ama artık yapacak bişey yok konuş annenle aramasın beni dedim dengem bozuluyor dedim ararsa açma artık yeter dedi ama işte olan bize oldu yine evimizin huzuru kalmadı onun yüzünden
anaaaaaaaaaaaaaamnehirnil111 begum75 canolar hayırlı olsun ...
benim punları tabloya eklerken 3-5 fazladan yazın heeeeehe miiii ? olur olurrrrr ...
sen üfürükçü megiyi tut bizden 3-5 puan iste
hani şöyle bişey vardı avucunu
Takımda öğretmenimler daktırımlar müşavirimler dolugüneş okulda yoğun , öğretmen o da .. evde de badana boya vardı ...
bir de sanırım nasıl olsa mezuniyet kilosuna indi diye ... bıraktı bizi azıcık
bonusu diğer arkadaşlara da sordum ... orda görüştükleri var diye anımsıyorum çünkü
nehirnil111 canım yeni okudum hayırlı olsun kardeşinin nişanı
Ben de bir yandan birkaç tanıdığa iş aradığımı söyledim. 1-2 yerden haber geldi. Eğer olursa en azından sosyal bir şey yapıcam, açıköğretimin yanında ufak bir işim olsa en azından mutfak masrafını çıkarırım.Takımda öğretmenimler daktırımlar müşavirimler doluay maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?