- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende 1 haftadır dua ediyorum olsun diye uğraşıyorum ama bilemedim şimdiRegl olsun oohhooommmm ööhhhööömmm
Regl olsun oohhooommmm ööhhhööömmm
Ben sevinemedim bu sabah kötü bı gece geçirdim eşime patladim suçu yokken onun hatası değilken sabaha kadar hiç uyumadım yine 58.2 geldi neydiyim buna şükür dedim
EvettttHepiniz hergün tartılıyor musunuz
Ayyy okula git gel bu ne ya yoruldum. Eve girdim bir güzel soyundum dökündüm çok açtım hemen chialı tatlı yaptım, anaaam doktor randevum olduğunu hatırladımtoplantı vardı birde bugün okulda ona gittim. Birazdan yine çıkıcam. Tatlı kesmedi çok pis açım bu arada yürümekten gece bacaklarım ağrıdı
Çok kaynatmayın yaaa yetişemiyorum. Bu ara çok kitap okuyorum buraya enerjim kalmıyor
Bende önümüzdeki hafta hep senin önündeyim kimseler üfüremez seni
A hemen spor listesine girecek miyim beeenFatmacım daha yeni başladık yarın belki tam istediğin gibi olmaz ama haftayaaaa
Şahestecim haftaya spor listesindesin. Korkunun ecele faydası yok
Tabiki devam bir bakarsın hiç beklemediğin anda tartı sana ceee eee diyiverir
Aleykümselammmmm
Hadi gelsin gelsiiiinnnnnnn:)
Vay.
Az şu köşeye geçip duygulandığım için ağlayım mı?
Yok yok..
Akşam bildirimini bekleyeyim ben senin su miktarına görünce o zaman ağlayayım
Oooooooo meydan okumacalı oooooooo en sevdiğim saydının ayak sesleri geliyor haftay cuma buraları ateş saracak belli
Ahu cankm üzüldüm ben dehiç yoktan yere masraf. Allah yardımcın olsun canım sıkma canını.
Akşam menünü ve seni bekliyoruö unutma he mi?Vicdan nasıl etki ediyor tartıya ?
Bu nasıl kilo, ben çocukken bile görmemişimdir. Ortaokulda belkiSabah tartıda hayatımda ilk kez gördüğüm bir kilo gördüm
Çocukken görmüşümdür en son
Whiteblacklife 52.8 balım @Ausencia dön de bir bak isterim keşşşkkkkeeee Miu yu destyekleseydim diceksin ama çok geç
Ben 62.8 e bile eyvallah derdimKız tövbeeeene 62.8 i ay tövbeler olsunnnn hemen değiştireyim şunu. 52.8
Yarın senden bomba gelecek o kesin
Benim de oluyor öyle günlerim tatlım.Ben sevinemedim bu sabah kötü bı gece geçirdim eşime patladim suçu yokken onun hatası değilken sabaha kadar hiç uyumadım yine 58.2 geldi neydiyim buna şükür dedim
Uyumadım canım hemde hiç annesinin suçunu eşimden çıkardım şimdi pişman oldumA hemen spor listesine girecek miyim beeenya beceremezsem korkuyorum
Suyu artırdım, 2 lt yi geçtim bileDalga geçiyorsun benimleeee
Bu nasıl kilo, ben çocukken bile görmemişimdir. Ortaokulda belki
Ben 62.8 e bile eyvallah derdim
Nasıl zayıfsınız sizler
Şimdi kendimi daha şişman hissettim bak
Benim de oluyor öyle günlerim tatlım.
Gece uyumadın mı?
Haftada iki üç gün bile spor yapsan hem bulunduğun gruba hem kendine çaydan olur ne güzel sorumluluk yüklüyor yaparsın yürü egzersiz plates lessie aklına gelirse yap canimA hemen spor listesine girecek miyim beeenya beceremezsem korkuyorum
Nasıl zayıfsınız sizler
Gece uyumadın mı?
Bak ya hep ikiye tekimEki Görüntüle 2047275
üfürükçü megi,üfüreme karşında ben varım
Yerim seniAslan Begüş nasıl önümde
Kaptanım tutuyordu seniBak ya hep ikiye tekimyokki beni tutan
yanaş yamacıma. şimdi seni sakince öpücem. ya da hunharca öpücem bilemedimTamam kaptanim haftaya sana bı hoşgeldin hediyesi vericem inşallah
Allah Allaaaaahhhhhhhhhhhhhh nilişkom kız yarın tartıyla dans var menüye bak hafifin karekökü hafif@MiuLego Bugün perşembe menüler erkenden kapanmaya başlar ben önü çekebilirim çünkü herşeyim belli sadece yenecek akşamım ve içilecek çayım kaldı
Sabah; 2 ad.kayısı (suyun içinde beklettim suyunu içtim kendilerini yedim yiyene kadar öğlen oldu ama)
Ara;09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:30 - 1 porsiyon taze fasulye + yarım kase cacık + çeyrek kase çoban salata
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 kupa demleme karışık bitki çayı + 1 kupa dukan içeceği
Akşam; 19:00 - 1 kase yoğurt + 1 ymk kaşığı chia tohumu
Spor inşallah ev temizliğinden sonra zaman kalır bende yaparım diye umut ediyorum
@Ausenciabegum75 Triplimelek Megi @_SARAYCA_
meta sovvvv is comingCumartesi günü 54.5 gördüm tartıda şişkinlikti diye düşünüyorum ama bilemedim de pazar başladım 5 gün sürdü yarın meyvesini alacağım meta konuşacak inşallah regli olmazsam
çok şükür maşallah yine de.Ben sevinemedim bu sabah kötü bı gece geçirdim eşime patladim suçu yokken onun hatası değilken sabaha kadar hiç uyumadım yine 58.2 geldi neydiyim buna şükür dedim
çok pi açım deme eftaaal... korkuyorum eftal :)Ayyy okula git gel bu ne ya yoruldum. Eve girdim bir güzel soyundum dökündüm çok açtım hemen chialı tatlı yaptım, anaaam doktor randevum olduğunu hatırladımtoplantı vardı birde bugün okulda ona gittim. Birazdan yine çıkıcam. Tatlı kesmedi çok pis açım bu arada yürümekten gece bacaklarım ağrıdı
Şahestecim diyet yapıyorsan spordan ayrı düşünülebilir mi? sen söyle..A hemen spor listesine girecek miyim beeenya beceremezsem korkuyorum
Nasıl zayıfsınız sizler
Gece uyumadın mı?
mortim olur öyle arada her insana bazen siir geliyor saçmalıyor. Üzülme konuşur halledersiniz.Uyumadım canım hemde hiç annesinin suçunu eşimden çıkardım şimdi pişman oldum
triplim kendini yalnız mı sanıyorsunBak ya hep ikiye tekimyokki beni tutan
yanaş yamacıma. şimdi seni sakince öpücem. ya da hunharca öpücem bilemedim
Allah Allaaaaahhhhhhhhhhhhhh nilişkom kız yarın tartıyla dans var menüye bak hafifin karekökü hafif
meta sovvvv is coming
çok şükür maşallah yine de.
çok pi açım deme eftaaal... korkuyorum eftal :)
Şahestecim diyet yapıyorsan spordan ayrı düşünülebilir mi? sen söyle..
Kimse ayıla bayıla spor yapmıyor zaten ama vücudumuzun ihtiyacı var sporla diyeti destekleyim işte o hayal dahi edemediğin kilolara geliyorsun. Korkacak bir şey yok :) kalkıııp spor yapacaksın ter akıtacaksın. Ve evet bu cuma yani yarın spor listesindesin çalışsın kaslar yansın yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?