Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy okula git gel bu ne ya yoruldum. Eve girdim bir güzel soyundum dökündüm çok açtım hemen chialı tatlı yaptım, anaaam doktor randevum olduğunu hatırladım toplantı vardı birde bugün okulda ona gittim. Birazdan yine çıkıcam. Tatlı kesmedi çok pis açım bu arada yürümekten gece bacaklarım ağrıdı

Çok kaynatmayın yaaa yetişemiyorum. Bu ara çok kitap okuyorum buraya enerjim kalmıyor

Kolay gelsin canım sen git gel bak sus pus olduk

A hemen spor listesine girecek miyim beeen ya beceremezsem korkuyorum
Suyu artırdım, 2 lt yi geçtim bile Dalga geçiyorsun benimleeee
Bu nasıl kilo, ben çocukken bile görmemişimdir. Ortaokulda belki
Kız tövbeeeene 62.8 i ay tövbeler olsunnnn hemen değiştireyim şunu. 52.8
Yarın senden bomba gelecek o kesin
Ben 62.8 e bile eyvallah derdim
Nasıl zayıfsınız sizler
Şimdi kendimi daha şişman hissettim bak

Ben sevinemedim bu sabah kötü bı gece geçirdim eşime patladim suçu yokken onun hatası değilken sabaha kadar hiç uyumadım yine 58.2 geldi neydiyim buna şükür dedim
Benim de oluyor öyle günlerim tatlım.
Gece uyumadın mı?

Uyumadım canım hemde hiç annesinin suçunu eşimden çıkardım şimdi pişman oldum

Haftada iki üç gün bile spor yapsan hem bulunduğun gruba hem kendine çaydan olur ne güzel sorumluluk yüklüyor yaparsın yürü egzersiz plates lessie aklına gelirse yap canim

Tamam kaptanim haftaya sana bı hoşgeldin hediyesi vericem inşallah
yanaş yamacıma. şimdi seni sakince öpücem. ya da hunharca öpücem bilemedim
Allah Allaaaaahhhhhhhhhhhhhh nilişkom kız yarın tartıyla dans var menüye bak hafifin karekökü hafif
Cumartesi günü 54.5 gördüm tartıda şişkinlikti diye düşünüyorum ama bilemedim de pazar başladım 5 gün sürdü yarın meyvesini alacağım meta konuşacak inşallah regli olmazsam
meta sovvvv is coming
Ben sevinemedim bu sabah kötü bı gece geçirdim eşime patladim suçu yokken onun hatası değilken sabaha kadar hiç uyumadım yine 58.2 geldi neydiyim buna şükür dedim
çok şükür maşallah yine de.
çok pi açım deme eftaaal... korkuyorum eftal :)
Şahestecim diyet yapıyorsan spordan ayrı düşünülebilir mi? sen söyle..

Kimse ayıla bayıla spor yapmıyor zaten ama vücudumuzun ihtiyacı var sporla diyeti destekleyim işte o hayal dahi edemediğin kilolara geliyorsun. Korkacak bir şey yok :) kalkıııp spor yapacaksın ter akıtacaksın. Ve evet bu cuma yani yarın spor listesindesin çalışsın kaslar yansın yağlar
Uyumadım canım hemde hiç annesinin suçunu eşimden çıkardım şimdi pişman oldum
mortim olur öyle arada her insana bazen siir geliyor saçmalıyor. Üzülme konuşur halledersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Beklentiyi çok yüksek tuttuk bugün regli olmayayım diye dua edesim var yalnız kare köklü olaylara bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…