Sabah tartıda hayatımda ilk kez gördüğüm bir kilo gördüm
Çocukken görmüşümdür en son
Whiteblacklife 52.8 balım @Ausencia dön de bir bak isterim keşşşkkkkeeee Miu yu destyekleseydim diceksin ama çok geç
Cumartesi günü 54.5 gördüm tartıda şişkinlikti diye düşünüyorum ama bilemedim de pazar başladım 5 gün sürdü yarın meyvesini alacağım meta konuşacak inşallah regli olmazsam
Çok kaynatmayın yaaa yetişemiyorum. Bu ara çok kitap okuyorum buraya enerjim kalmıyor
Kaptanım tutuyordu seni
O kadar değil kaptanım 52 rakamı çok büyük hedefime ulaşmak için azimleyim duymadın sen tabi cumartesi 54.5 rakamını gördüm şaka gibi regli olamadım yoksa başka bir şişkinlik miydi bilmiyorum o rakamı inene kadar göbeğim çatladı 5 günde geldiğim noktaya çok şükürhep destek tam destekWhiteblacklife a
bugün sabit kalmış çünkü yarın birden 600 gr daha gidecek
hadi hadi tamam seni de tebrik edeyim .... 52 ler gelmiş ne de olsa
senden de güzel bir şov gelecek sanki nehir ... 52 mi gördün sende ne yaptın ?
çevir çevir oku işte burayıherkes kitap gibi hatun maşallah
tabii kiiiiiiiiiiii bi hep destek tam destekteTriplimelek Megi ye
3-0 yapcakmış
Eveeeetttttttttt..
Gelelim kaptan yardımcılarımıza.. Konuştuk hallettik sağolsun beni de kırmadılar yanımda yamacımda destekçim olacaklar..
Yarından itibaren spor takibi onlarda olacak.. öyle anlaştık.. Yaptığımız sporlardabegum75 ve nehirnil111
canımızigdedali nin yanına 2 yardımcımız daha eklendi kızlar Herkeslerin bilgisi olsun. Bir şey olur bana ulaşamazsınız onlar da burada biz hep iletişim halinde oluruz zaten.
nehirnil111 ve begum75 ü mutlaka etiketleyelim olur mu? etiketlerden takip edecekler bildirimleri yoksa arada kaynayabilir o güzel spor puanları
Bu arada bu hafta inşallah ben giriyorum bir spor grubuna ve aramıza yeni katılandandini2017
Başka var mıydı spor listesine girecek izinli olan falan?
Hadi bakalım yarın şu partiyi verelim de hayırlısıyla..
cuk diye olaı biteni anlatıveren bi hikaye:)Size olumsuz konuşan insanları duymayın kendi yapamayacakları şeyleri sizlerinde başaramayacağınızı söylerlerEki Görüntüle 2047292 Eki Görüntüle 2047293
hahahahaha kız istatistik mezunuyum benBeklentiyi çok yüksek tuttuk bugün regli olmayayım diye dua edesim var yalnız kare köklü olaylara bayıldım
hep destek tam destekWhiteblacklife a
nasıl oldu iyilşem belirtisi yanma hhissinde azalma var mı ?sarı kantoranla aşk yaşıyorum şu an .. bu da hücre yeniliyormuş yahu .... incir zeytin kürüne bunu da mı eklesem
bu hafta ben eksiğinden yazayım dedim ama zaten çok azlar nesini eksilteyim daha dedimanaaaaaaaaaaaaaamnehirnil111 begum75 canolar hayırlı olsun ...
benim punları tabloya eklerken 3-5 fazladan yazın heeeeehe miiii ? olur olurrrrr ...
cuk diye olaı biteni anlatıveren bi hikaye:)
hahahahaha kız istatistik mezunuyum ben
nasıl oldu iyilşem belirtisi yanma hhissinde azalma var mı ?
bu hafta ben eksiğinden yazayım dedim ama zaten çok azlar nesini eksilteyim daha dedim
Hiç aus sporuna da yakışmıyor
Bu defa çok hataliyim onun günahı suçu ne ona daldim sinir krizi geçirme derecesine geldim gece gece ama artık yapacak bişey yok konuş annenle aramasın beni dedim dengem bozuluyor dedim ararsa açma artık yeter dedi ama işte olan bize oldu yine evimizin huzuru kalmadı onun yüzündenyanaş yamacıma. şimdi seni sakince öpücem. ya da hunharca öpücem bilemedim
Allah Allaaaaahhhhhhhhhhhhhh nilişkom kız yarın tartıyla dans var menüye bak hafifin karekökü hafif
meta sovvvv is coming
çok şükür maşallah yine de.
çok pi açım deme eftaaal... korkuyorum eftal :)
Şahestecim diyet yapıyorsan spordan ayrı düşünülebilir mi? sen söyle..
Kimse ayıla bayıla spor yapmıyor zaten ama vücudumuzun ihtiyacı var sporla diyeti destekleyim işte o hayal dahi edemediğin kilolara geliyorsun. Korkacak bir şey yok :) kalkıııp spor yapacaksın ter akıtacaksın. Ve evet bu cuma yani yarın spor listesindesin çalışsın kaslar yansın yağlar
mortim olur öyle arada her insana bazen siir geliyor saçmalıyor. Üzülme konuşur halledersiniz.
Yok kaptanim sabit değil yine de 58.2 iki yüz daha gitmiş etti bir buçuk su halimle bile yeniyorum @MiuLegohep destek tam destekWhiteblacklife a
senden de güzel bir şov gelecek sanki nehir ... 52 mi gördün sende ne yaptın ?
çevir çevir oku işte burayıherkes kitap gibi hatun maşallah
tabii kiiiiiiiiiiii bi hep destek tam destekteTriplimelek Megi ye
3-0 yapcakmış
Bu defa çok hataliyim onun günahı suçu ne ona daldim sinir krizi geçirme derecesine geldim gece gece ama artık yapacak bişey yok konuş annenle aramasın beni dedim dengem bozuluyor dedim ararsa açma artık yeter dedi ama işte olan bize oldu yine evimizin huzuru kalmadı onun yüzünden
Yok kaptanim sabit değil yine de 58.2 iki yüz daha gitmiş etti bir buçuk su halimle bile yeniyorum @MiuLego
Hayırlı olsun tatlis kaptan yardimcilarimizEveeeetttttttttt..
Gelelim kaptan yardımcılarımıza.. Konuştuk hallettik sağolsun beni de kırmadılar yanımda yamacımda destekçim olacaklar..
Yarından itibaren spor takibi onlarda olacak.. öyle anlaştık.. Yaptığımız sporlardabegum75 ve nehirnil111
canımızigdedali nin yanına 2 yardımcımız daha eklendi kızlar Herkeslerin bilgisi olsun. Bir şey olur bana ulaşamazsınız onlar da burada biz hep iletişim halinde oluruz zaten.
nehirnil111 ve begum75 ü mutlaka etiketleyelim olur mu? etiketlerden takip edecekler bildirimleri yoksa arada kaynayabilir o güzel spor puanları
Bu arada bu hafta inşallah ben giriyorum bir spor grubuna ve aramıza yeni katılandandini2017
Başka var mıydı spor listesine girecek izinli olan falan?
Hadi bakalım yarın şu partiyi verelim de hayırlısıyla..
İşte bu iş bizde tersine kaptanim anne oğul hiç anlasamiyorlar benim annem babam yok bende büyüktür başımızdan olsun istiyorum destek olsun kocaman aile olalım diyorum ama en son kv benim oğluma beddua edince ipler koptu bende de sinirimden ağlıyorum halaCanım o denge öyle zor ki ... eşimizi sevsekte (ki seviyoruz) annesini sevme mecburiyetimiz yok .. genelimizde sevmiyor , geriliyor .
Ama erkek tarafından bakınca da zor ...
Hani ben bi olay yaşadım babamla ... babam hata ile idi ... ama hemen hepiniz ..babadır , atadır ..küslük olmaz .... vs dedi.
Ki diyorum ya çok hatalı idi özellikle eşime karşı .
İşte onların da anneleri ne kadar hatalı olsa da , arada kalma çok zor .
Bizi arada bırakmasınlar .
Kendileri de arada kalmasınlar .
Denge kurmaya çalışırken onlarda zorlanıyor . Ama bu denge için aracı olmamalılar bence .
Sen gönlünü alırsın eşinin eminim .
İşte bu iş bizde tersine kaptanim anne oğul hiç anlasamiyorlar benim annem babam yok bende büyüktür başımızdan olsun istiyorum destek olsun kocaman aile olalım diyorum ama en son kv benim oğluma beddua edince ipler koptu bende de sinirimden ağlıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?