Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hep destek tam destek Whiteblacklife a

bugün sabit kalmış çünkü yarın birden 600 gr daha gidecek

hadi hadi tamam seni de tebrik edeyim .... 52 ler gelmiş ne de olsa

Cumartesi günü 54.5 gördüm tartıda şişkinlikti diye düşünüyorum ama bilemedim de pazar başladım 5 gün sürdü yarın meyvesini alacağım meta konuşacak inşallah regli olmazsam

senden de güzel bir şov gelecek sanki nehir ... 52 mi gördün sende ne yaptın ?

Çok kaynatmayın yaaa yetişemiyorum. Bu ara çok kitap okuyorum buraya enerjim kalmıyor

çevir çevir oku işte burayı herkes kitap gibi hatun maşallah

Kaptanım tutuyordu seni

tabii kiiiiiiiiiiii bi hep destek tam destekte Triplimelek Megi ye

3-0 yapcakmış

Eveeeetttttttttt..

Gelelim kaptan yardımcılarımıza.. Konuştuk hallettik sağolsun beni de kırmadılar yanımda yamacımda destekçim olacaklar..

begum75 ve nehirnil111

canımız igdedali nin yanına 2 yardımcımız daha eklendi kızlarHerkeslerin bilgisi olsun. Bir şey olur bana ulaşamazsınız onlar da burada biz hep iletişim halinde oluruz zaten.
Yarından itibaren spor takibi onlarda olacak.. öyle anlaştık.. Yaptığımız sporlarda nehirnil111 ve begum75 ü mutlaka etiketleyelim olur mu? etiketlerden takip edecekler bildirimleri yoksa arada kaynayabilir o güzel spor puanları

Bu arada bu hafta inşallah ben giriyorum bir spor grubuna ve aramıza yeni katılan dandini2017
Başka var mıydı spor listesine girecek izinli olan falan?

Hadi bakalım yarın şu partiyi verelim de hayırlısıyla..

O kadar değil kaptanım 52 rakamı çok büyük hedefime ulaşmak için azimleyim duymadın sen tabi cumartesi 54.5 rakamını gördüm şaka gibi regli olamadım yoksa başka bir şişkinlik miydi bilmiyorum o rakamı inene kadar göbeğim çatladı 5 günde geldiğim noktaya çok şükür

Hayırlısı olsun kuzum inşallahKaptanım nasıl bir tabloda tutuyordun sen excell mi sporları Ausencia

Size olumsuz konuşan insanları duymayın kendi yapamayacakları şeyleri sizlerinde başaramayacağınızı söylerler Eki Görüntüle 2047292 Eki Görüntüle 2047293
cuk diye olaı biteni anlatıveren bi hikaye:)
Beklentiyi çok yüksek tuttuk bugün regli olmayayım diye dua edesim var yalnız kare köklü olaylara bayıldım
hahahahaha kız istatistik mezunuyum ben
hep destek tam destek Whiteblacklife a

bugün sabit kalmış çünkü yarın birden 600 gr daha gidecek

hadi hadi tamam seni de tebrik edeyim .... 52 ler gelmiş ne de olsa

sarı kantoranla aşk yaşıyorum şu an .. bu da hücre yeniliyormuş yahu .... incir zeytin kürüne bunu da mı eklesem
nasıl oldu iyilşem belirtisi yanma hhissinde azalma var mı ?

Hayırlısı olsun kuzum inşallahKaptanım nasıl bir tabloda tutuyordun sen excell mi sporları Ausencia

evet canım excelde , en kolayı o şekilde . kendi toplasın işte ... hem kişinin haftalık puanlarını hep takımın .

anaaaaaaaaaaaaaam nehirnil111 begum75 canolar hayırlı olsun ...

benim punları tabloya eklerken 3-5 fazladan yazın heeeee he miiii ? olur olurrrrr ...
bu hafta ben eksiğinden yazayım dedim ama zaten çok azlar nesini eksilteyim daha dedim

Hiç aus sporuna da yakışmıyor

bu hafta ben eksiğinden yazayım dedim ama zaten çok azlar nesini eksilteyim daha dedim

Hiç aus sporuna da yakışmıyor

nasıl yapayım kuzum ...cumadan beri bacak yanık ... yine iyi almışım o puanları ... bu hafta hiç olmam zaten ...
haftaya kavuşurum nasipse kasırgalarıma

nehirnil111 canım en son bu kalmış ... bu şekilde hem satırda kişinin o haftaki puanlarını toplayarak , hem sutunda takım puanını .. işin kolay ... tek mesele takip ...
Kızlar etiketleri unutmasınlar .
bu ara çok değişti bu etiket işi ... alışana kadar ... @MiuLego geçmişi okuyor zaten ...etiketsiz görünce o da size iletir .

Bu defa çok hataliyim onun günahı suçu ne ona daldim sinir krizi geçirme derecesine geldim gece gece ama artık yapacak bişey yok konuş annenle aramasın beni dedim dengem bozuluyor dedim ararsa açma artık yeter dedi ama işte olan bize oldu yine evimizin huzuru kalmadı onun yüzünden

Yok kaptanim sabit değil yine de 58.2 iki yüz daha gitmiş etti bir buçuk su halimle bile yeniyorum @MiuLego

Canım o denge öyle zor ki ... eşimizi sevsekte (ki seviyoruz) annesini sevme mecburiyetimiz yok .. genelimizde sevmiyor , geriliyor .
Ama erkek tarafından bakınca da zor ...
Hani ben bi olay yaşadım babamla ... babam hata ile idi ... ama hemen hepiniz ..babadır , atadır ..küslük olmaz .... vs dedi.
Ki diyorum ya çok hatalı idi özellikle eşime karşı .
İşte onların da anneleri ne kadar hatalı olsa da , arada kalma çok zor .
Bizi arada bırakmasınlar .
Kendileri de arada kalmasınlar .
Denge kurmaya çalışırken onlarda zorlanıyor . Ama bu denge için aracı olmamalılar bence .
Sen gönlünü alırsın eşinin eminim .

Hayırlı olsun tatlis kaptan yardimcilarimiz

İşte bu iş bizde tersine kaptanim anne oğul hiç anlasamiyorlar benim annem babam yok bende büyüktür başımızdan olsun istiyorum destek olsun kocaman aile olalım diyorum ama en son kv benim oğluma beddua edince ipler koptu bende de sinirimden ağlıyorum hala

ama canım zorlama . cidden olmuyor olmayınca ... kocaman bir aile olalım derken ... kocamaaaan sorunlarda peşinden gelecek şu durumda .
Bırak minik ama dertsiz kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…