Kuzum eksidesin mis gibi bir de bildirim yapmayayım diyordun.Benim tartı oynak oldu pil istiyor galiba
Ama ben bir aşağı bir orta bir yuksek gördüm tartıda izninizle ortdaki rakamı kabul edeyim
Gecen hafta66.5
Bu hAfta 66.0
Fark 500gr
Yuzde 0.75
Günaydınnnnnn
Hayırlı Cumalar güzeller
Şuracığa Cuma pon ponu bırakayım ben hele ... gelsin peşi sıra güzel bildirimler
Gunaydin gonlu guzel iki heyecanli kaptan. Seviyorum siziGünaydınnnnnnnn
Hemen ben de bırakayım ponponları o zaman
Bacım nice mutlu huzurlu senelereBugün 15.evlilik yildönümümüz zaman nasıl hızla akıyor
Aa bacım ne güzel vermişsin işte birde bildirim yapmayım diyordunBenim tartı oynak oldu pil istiyor galiba
Ama ben bir aşağı bir orta bir yuksek gördüm tartıda izninizle ortdaki rakamı kabul edeyim
Gecen hafta66.5
Bu hAfta 66.0
Fark 500gr
Yuzde 0.75
Bugün 15.evlilik yildönümümüz zaman nasıl hızla akıyor
Dandini ben sana hoşgeldin demişmiydim ? Yaşlılık işte hatırlayamadımGünaydın herkese
Teşekkür ederim kızlar çok sorunum yok gibi yani kafayı vurunca biraz müşade altında tutuldum aynı zaman kaburgamda bi çatlak oluşmuş iki kaval kemiği davul gibi şiş sırtım, kürek kemiklerim ve sol üst bacağımda ki kalçama kadar giden morluğu saymazsak iyiyim
Konuşmuştuk, öyle hatırladım ama. Yaşım 37. Evliyim. Çocuğum yok.Dandini ben sana hoşgeldin demişmiydim ? Yaşlılık işte hatırlayamadım
Tekrar hoşgeldin canım yaş kaçtı kaç ?
Kutlu olsun, mutlu olsun. Daha uzun yıllar dilerim.Bugün 15.evlilik yildönümümüz zaman nasıl hızla akıyor
Begüş ne hatırladım avatarına bakınca biliyonmuece tebrik ederim,bir ömür boyu mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?