- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydınnnnnn
Hayırlı Cumalar güzeller
Şuracığa Cuma pon ponu bırakayım ben hele ... gelsin peşi sıra güzel bildirimler
Günaydınnnnnnnn
Hemen ben de bırakayım ponponları o zaman
Günaydın :)
Hayırlı cumalar hanımlar büyükleri okula gönderdim kaldık ufakliklarla
Sağol mortim geçmişle geliyorum seni göremedim henüz inşallah seninde güzeldir sonucunişte buu
mortim tebrik ederim,harikasın,süpersin,azmin gücü
Tamam kaptanım yedeğe geçtinnehirnil111 canım bu hafta kasırgalarda yokum ben , yedek listesine al beni :)) haftaya girerim sanırım .
bu bacakla mümkün değil , yerimden kalkamıyorum .... yeminle her yanım tutuldu ...sıkıldımmmmmmmmm
Sağol mortim geçmişle geliyorum seni göremedim henüz inşallah seninde güzeldir sonucun
Sevgili kaptanlarım canım mortilerim haftalık kilomu bildiriyorumHazır mısınız
@MiuLegoAusencia begum75 @Triplimelek Megi @_SARAYCA_
Geçen hafta 53.5 hatta pazar günü 54.5 ama cumadan baz aldığımız için yüzde olarak az görünebilir ondan baz alsam 3.7 falanama olsun buda bana yetti hedefim pazar gününe kadar bir kaç gram daha vermek
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 52.6
Fark - 900
Yüzde %1,69
Kaptanım partin için en güzel cicilerimi giydim geldim bak beğendin miAusencia Parti başlasın
Eki Görüntüle 2047595
Ahahahsen beni karıştırıyosun şimdi
Saydın bacım dost acı söyler bence metayın maşallahı varÇünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyoryemezse veriyor. Tüm ömrünü az yiyerek geçirmesi gerekiyor metası bunu gerektiriyor
Saydın bacım dost acı söyler bence metayın maşallahı var
Sen biraz kıçırıyorsun bence bunu ayarla
Senin kilo verdiğin menülerle bazı arkadaşlar kilo veremez doyurucu ve çeşitli menülerle bile kilo verebiliyorsun
Senin yapman gereken tozutmadan, kaçamakta yapsan miktarını az tutmam inan bunu başarırsan koruman çok güzel olacak ben buna eminim
Hadi 5 li rakamlar seni bekliyor
Sağol Kaptanım
süpersin şekerimmmmm
52 partisi en bi sevdiğim
bak sıkı tutun gözünü sevem .... alma da verme desana üst kota 52.9 :))) alt dersen tabii ki de 52.0
Ya fasulye ne oluyor fatmamdur akşamı çok hafif geçerip dengeledin inşallah ama haftaya perşembe çoook daha hafif menü isterim
Hayır ya bildirim gelsin.. gelsin ki bir sonraki hafta kendini dizginleyebilesin
Ay eftal valla gülümseyerek okudum.. ne tatlı be masumlar çocuklar ya. Kıyamam yesinler onun dersini. Allah korusun kuzucuğunu canım benim maşallah ona.
Güzel menğ beee hepsinden canım çekti okurken benim obur miu
Kız anammmmmmmm
Gözler bozuk benim ama baya bozukmuş bak şimdi öğrendim..
Ama sen benim için eftalsin ya banane ki eftal kal nolcak ki eftal işte dümdük eftal olsun nesi var ki
Öyle mi diyosunnnnnn
Immmm dolu dolu doyurucu menü. Gerçi perşembeye daha az da olabilirdi sanki
Listede yer çok ördekim yoooo gitmiyorsun bir yere. Oh ya
Günün en güzel menülerinde mi buuuu
YEAAAHHHHHHHH KAMONNNNN
Bak hele bak bakkkkkk
Akşam spordan çıkınca ne güzel haberler okuyor gözlerim
Aynen böyle tabağım listeden adım kıpırdamak yok
Benim tartı oynak oldu pil istiyor galiba
Ama ben bir aşağı bir orta bir yuksek gördüm tartıda izninizle ortdaki rakamı kabul edeyim
Gecen hafta66.5
Bu hAfta 66.0
Fark 500gr
Yuzde 0.75
Kilo bildirimim .
Geçen hafta 67,8
Bu hafta 67,2
Fark 600 gr
Yüzde 0,885
Dün günüm vardı tatlı yemesem 66 görürmüşüm sanırım
Yinede iyi bir sonuç benim için hafta başı artıdaydım
Ben bildirim yapıyım
Buraya geldiğim günkü kilom 71 kg (19.Eylül)
Bu sabah 69.9 kg
Giden 1.1 kg
% 1.55
Düne göre +300 gr, sanırım reglinin azizliği. Neyse regli olmak da iyi olmadığım günler daha stres oluyorum
Merhaba hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 59,8
Bu hafta:61,1
Fark: +1,3 kg.
Yüzde: -2,17@MiuLego
Çünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyoryemezse veriyor. Tüm ömrünü az yiyerek geçirmesi gerekiyor metası bunu gerektiriyor
geçen hafta 55.9
bu hafta 55.4
giden 0.5
yüzde 0.894
Sevgili kaptanlarım canım mortilerim haftalık kilomu bildiriyorumHazır mısınız
@MiuLegoAusencia begum75 @Triplimelek Megi @_SARAYCA_
Geçen hafta 53.5 hatta pazar günü 54.5 ama cumadan baz aldığımız için yüzde olarak az görünebilir ondan baz alsam 3.7 falanama olsun buda bana yetti hedefim pazar gününe kadar bir kaç gram daha vermek
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 52.6
Fark - 900
Yüzde %1,69
Kaptanım partin için en güzel cicilerimi giydim geldim bak beğendin miAusencia Parti başlasın
Eki Görüntüle 2047595
aynen abla spor yoktu pek. Egzersizleri de verimli yapamadım sanırım.ördekim canım , minnak kilona göre iyi sayılır da :) ben bu hafta 55 görürüz diyordum ne yalan diyeyim .. bu hafta sporun mu azdı canım ? takip etmedim .... menülerin şahaneydi onu biliyorum
vayyyyyyyyyyyy ilgili kaptaniçelere bayılırımGünaydın daktırım gelmiş. Gitmemesi için bu ->yönetemi denicem artık
Yok mu iyileşme ausum ?nehirnil111 canım bu hafta kasırgalarda yokum ben , yedek listesine al beni :)) haftaya girerim sanırım .
bu bacakla mümkün değil , yerimden kalkamıyorum .... yeminle her yanım tutuldu ...sıkıldımmmmmmmmm
Şindi okudum ruh ikizim
az üstte benim saydına yazdığımı bi okusana
evvet fırtınalar hazırmıyız
@Ahu060812
@eftalim
@White1989
@igdedali
@GunesinKizi35
@Bonus
ecemavi
Munzevi Zencefil
@60kiloyum
Nefs
@MiuLego işte burdaaa
kelebekolacam
@White Lily
Antepia27
artık spor bildirimlerinizde beni etiketlerseniz sevinirim puanları ben tutucam
De hele kac kilosun sorarlar diye bekledim soran yok cuma kalabalığına kaynadınvayyyyyyyyyyyy ilgili kaptaniçelere bayılırım
Benim tartı oynak oldu pil istiyor galiba
Ama ben bir aşağı bir orta bir yuksek gördüm tartıda izninizle ortdaki rakamı kabul edeyim
Gecen hafta66.5
Bu hAfta 66.0
Fark 500gr
Yuzde 0.75
Tebrik ederim canımBugün 15.evlilik yildönümümüz zaman nasıl hızla akıyor
Kilo bildirimim .
Geçen hafta 67,8
Bu hafta 67,2
Fark 600 gr
Yüzde 0,885
Dün günüm vardı tatlı yemesem 66 görürmüşüm sanırım
Yinede iyi bir sonuç benim için hafta başı artıdaydım
Tebrik ederim çok güzel rakamlarBen bildirim yapıyım
Buraya geldiğim günkü kilom 71 kg (19.Eylül)
Bu sabah 69.9 kg
Giden 1.1 kg
% 1.55
Düne göre +300 gr, sanırım reglinin azizliği. Neyse regli olmak da iyi olmadığım günler daha stres oluyorum
Teşekkür ederim çıtırım Edi büdü böyle götüreceğiz sporlarıHadi ya bak oraları okumadım .
Begüş , nilll minnak çıtırlar tebrik ederim yardımcılıgınızı
Merhaba hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 59,8
Bu hafta:61,1
Fark: +1,3 kg.
Yüzde: -2,17@MiuLego
Canım bende öyleyim yedim mi alırım bak kıstım mı 6 günde 2 kilo gitti yani bizim elimizde moral bozmak yok bundan sonrasına bakacaksınÇünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyoryemezse veriyor. Tüm ömrünü az yiyerek geçirmesi gerekiyor metası bunu gerektiriyor
Regli haftanmış çok çok iyi olsun tebrik ederim canım
Kuzum bekliyordun zaten moral bozmak yok ki bugün yeni bir gün yerleşmedi kilolar hemencik gidecek uğurlayacağız inan kendineutanarak bildirim yapıyorum
kilom 68,5
en son hazirandaki kilom :63,5
ayda gelen :5 kilo
ne diyim , kendim ettim kendim buldum
günaydınn canlarr kg 85,8 eksi 400
Tebrikler fıstıklargeçen hafta 55.9
bu hafta 55.4
giden 0.5
yüzde 0.894
Vaaav maşallah canım
Bu hafta azimliydin kutlarım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?