- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yok canım toz ben hazıra kondum benim alternatif tıpçı arkadaslar var.onlara en güzelinden dedim hastalarda gelir bize bazen en güzelinden en iyisinden yaz der.ayy seni yakalamışken pro ve pre biyotiklerini hap şeklindemi alıyosun özelden bana bi yazsankelebekolacam
kv me lazım bağırsak florasını düzeltmek için
niye böyle oldu saydin?Merhaba hayırlı cumalar herkese
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 59,8
Bu hafta:61,1
Fark: +1,3 kg.
Yüzde: -2,17@MiuLego
Amin İnşaAllah iyi düşün iyi olsuninşallah evi tuttum.rabbim pişman ettirmesin.umarım sıkıntı yaşamayız.
AminTamam tamammmmm bunlaro okuyunca geçti
Günaydın daktırım gelmiş. Gitmemesi için bu ->yönetemi denicem artık
Sporla o takılma geçiverir makbule üzülme
Kim demiş
Maşallah size eve nice yıllarainşallah daha
Hayırlı olsun o taşınma telaşesi hemen bitsin de huzurla otur inşallahinşallah evi tuttum.rabbim pişman ettirmesin.umarım sıkıntı yaşamayız.
Çünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyorniye böyle oldu saydin?
Arkadaşının brunch ta da cıs cossuz çok güzel doyarsın saydınım. Lütfen.. bak şütfen didim üzme beniBu sabah arkadaşıma bruncha gidiyorum. Sonrasında tüm hafta öğünlerim minimumda olacak. 50 lerimi geri istiyorum ziraçok sevmiştim. Zor buldum çabuk kaybettim yeniden 50 lerime kavuşacağım inşallah...
kaderdaşım gel sarılalımÇünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyoryemezse veriyor. Tüm ömrünü az yiyerek geçirmesi gerekiyor metası bunu gerektiriyor
Bana da sarılırsanız olur sarılınkaderdaşım gel sarılalım
seni çok iyi anlıyorum,bu metaları napcaz biz yaa
Vallahi kuzum yapacak birşey yok gibi görünüyor. Az yicez başka çaremiz yokkaderdaşım gel sarılalım
seni çok iyi anlıyorum,bu metaları napcaz biz yaa
Wc de olsa -300 daha gelirdi en az .. hoşgeldin 66 lar diyeceğiz hatta wcc sorunu çözüp 66 lara direk geçiş yapacağız bu hafta inşallah
Onları görmezlikten gel tuşu olsa keşkeVallahi kuzum yapacak birşey yok gibi görünüyor. Az yicez başka çaremiz yokçevremde birkaç tanıdığım var dünyaları yiyiyorlar, ekmekleri dilim dilim gömüyorlar tatlılar neler neler, hep zayıf hep zayıf asap bozucu bir durum, gelde sinir olma
Çoğumuzun durumu aynı yiyince hop kilolar geri geliyorÇünkü saydin saçma sapan yedi durdu. Yediği zaman böyle oluyor hemen alıyoryemezse veriyor. Tüm ömrünü az yiyerek geçirmesi gerekiyor metası bunu gerektiriyor
Evet Ececim yer yemez hoop geliyorlar giderken ayrılamıyorlar bir türlüÇoğumuzun durumu aynı yiyince hop kilolar geri geliyor
Dimi dimi keşke kuzum, keşke yapabilsekOnları görmezlikten gel tuşu olsa keşke
gel güzel kaptanım sana da sarılırız elbetBana da sarılırsanız olur sarılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?