Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy seni yakalamışken pro ve pre biyotiklerini hap şeklindemi alıyosun özelden bana bi yazsan kelebekolacam
kv me lazım bağırsak florasını düzeltmek için
yok canım toz ben hazıra kondum benim alternatif tıpçı arkadaslar var.onlara en güzelinden dedim hastalarda gelir bize bazen en güzelinden en iyisinden yaz der.
bi isim verdi 134tl .tam aldım.demezmi ben sana bi yer söyleyim git 85e al.adını yazayım tmm.

inşallah evi tuttum.rabbim pişman ettirmesin.umarım sıkıntı yaşamayız.
Amin İnşaAllah iyi düşün iyi olsun
Amin

inşallah evi tuttum.rabbim pişman ettirmesin.umarım sıkıntı yaşamayız.
Hayırlı olsun o taşınma telaşesi hemen bitsin de huzurla otur inşallah

saydin78 kuzum artılar.. şuan başladın bile o artıları geldiği gibi gönderiyosun. Misafirliğin kısası makbuldür.. hadi bakalım. Çok sıkı tutuyosun emi balım.yemenin sonu yok nasılsa. Gözüm üstüne bugün yeni gün tertemiz başlar ve gider..

Bu sabah arkadaşıma bruncha gidiyorum. Sonrasında tüm hafta öğünlerim minimumda olacak. 50 lerimi geri istiyorum zira çok sevmiştim. Zor buldum çabuk kaybettim yeniden 50 lerime kavuşacağım inşallah...
Arkadaşının brunch ta da cıs cossuz çok güzel doyarsın saydınım. Lütfen.. bak şütfen didim üzme beni

kaderdaşım gel sarılalım
seni çok iyi anlıyorum,bu metaları napcaz biz yaa
Vallahi kuzum yapacak birşey yok gibi görünüyor. Az yicez başka çaremiz yok çevremde birkaç tanıdığım var dünyaları yiyiyorlar, ekmekleri dilim dilim gömüyorlar tatlılar neler neler, hep zayıf hep zayıf asap bozucu bir durum, gelde sinir olma

Wc de olsa -300 daha gelirdi en az .. hoşgeldin 66 lar diyeceğiz hatta wcc sorunu çözüp 66 lara direk geçiş yapacağız bu hafta inşallah

Onları görmezlikten gel tuşu olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…