Bence ilaçtan kaptanım başka açıklaması yok. Birde bu hafta hep koşturdum, midem guruldadı hepcanım çok derin ve büyük bir yanık ... yani bir insan bu yanıkla nasıl 4 gün hi birşey olmamış gibi yaşar bende şaşırıyorum ... insanlığımdan şüpheliyim şu angeçecek inşallah ta taze deri çıktıkça acı alevleniyor
nefsim bildiğin yapıştı yahu sana ... artı 100 gr gelse bu kadar şaşırmayacaktım :)) bildiğin korumaya geçti metan sevdi 54.7
yandımmmm yandımmmm daktırım
yahu menülerde iyiydi az öz sporda vardı ...
Söyledim kuzum, ben bunu kullandım zaten dedim. Eşime de dedim istemiyorum artık kullanmak. Doktor da sordu ilaç kullanırken ve kullanmadığın zamansa bir fark mı diye. Hiç yok dedim kilo aldırmaktan başka bir işe yaramadı dedim. Burda bildiğiniz özel terapist var mı dedim üniversiteyi dedi birde maddi durumu sordu , dedim giderim o önemli değil. İlaca negatif bakma bir ay kullan dedi offf zaten kullandım. Şiştim begüm ta inanhayırdır saydin?geçmiş olsun
ilacı görünce geri dönüp söyleseydin keşke
bennn
teşekkür ederim eflal :)
daktırım peşindeyiz heee.. kilo bildirimi de alalım mıvayyyyyyyyyyyy ilgili kaptaniçelere bayılırım
hahahaha yayılıyor yeni akımsende yeni kaptandan etkilendin sanırım eflale eftal yazmışsınn
olsun eftalim bozma moral bu haftaya yarar belki o güzel menülerin..Hayırlı sabahlar ve cumalar
Tabi ki artı çıktımhiç şaşırmadım. Ne olacak benim bu halim.
Dün başka doktora gittim, daha önce kullandığım etkisini görmediğim ilaç yazdı yine banao kadar anlattım birde.
Üniversite hastanesinde terapi yapılıyormus oraya gidicem birde.
öğle arası geleyim miKızlarımla Kızılaya inicem gelmek isteyen varmı
ay deme ausum içim kıyılıyor ya ah ah baskılamalıydık seni dr dr diyecanım çok derin ve büyük bir yanık ... yani bir insan bu yanıkla nasıl 4 gün hi birşey olmamış gibi yaşar bende şaşırıyorum ... insanlığımdan şüpheliyim şu angeçecek inşallah ta taze deri çıktıkça acı alevleniyor
Gunaydin kizceler
Gecen hafta:74.5
Bu hafta:73.9
Fark:600 gr
Yüzde:0.8
Olabilir canım. Karatay yapıcam en iyisi o . Olmuyor vana bu şekil beslenmeNego bi süre menülerinden şu muzlu çialı tatlıyı çıkarsanmı acep ?
hadi gel begüşüm angaralı kızlardan hayır yokhayırdır saydin?geçmiş olsun
ilacı görünce geri dönüp söyleseydin keşke
bennn
teşekkür ederim eflal :)
Gunaydin kizceler
Tebrikler canımGunaydin kizceler
Yok canım bozmam alıştım artık ben :)mortim gelince ölü takldi yapıcam şimdiden söyleyim
daktırım peşindeyiz heee.. kilo bildirimi de alalım mı
hahahaha yayılıyor yeni akım
olsun eftalim bozma moral bu haftaya yarar belki o güzel menülerin..
öğle arası geleyim mi
ay deme ausum içim kıyılıyor ya ah ah baskılamalıydık seni dr dr diye
teşekkür ederizz
Tebrikler canim..:)
Super delycim..bu arada sampuani ablama aldirttim aktarindan..günaydınn canlarr kg 85,8 eksi 400
geçen hafta 55.9
bu hafta 55.4
giden 0.5
yüzde 0.894
Sevgili kaptanlarım canım mortilerim haftalık kilomu bildiriyorumHazır mısınız
@MiuLegoAusencia @begum75 @Triplimelek Megi @_SARAYCA_
Geçen hafta 53.5 hatta pazar günü 54.5 ama cumadan baz aldığımız için yüzde olarak az görünebilir ondan baz alsam 3.7 falanama olsun buda bana yetti hedefim pazar gününe kadar bir kaç gram daha vermek
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 52.6
Fark - 900
Yüzde %1,69
Kaptanım partin için en güzel cicilerimi giydim geldim bak beğendin miAusencia Parti başlasın
Eki Görüntüle 2047595
mortim gelince ölü takldi yapıcam şimdiden söyleyim
daktırım peşindeyiz heee.. kilo bildirimi de alalım mı
hahahaha yayılıyor yeni akım
olsun eftalim bozma moral bu haftaya yarar belki o güzel menülerin..
öğle arası geleyim mi
ay deme ausum içim kıyılıyor ya ah ah baskılamalıydık seni dr dr diye
Sağol şeker hatunTebrikler hatunlar
Canım halledilecek inşallah öncesinde ilaçların ve süreç düzene girsin halledersin senHayırlı sabahlar ve cumalar
Tabi ki artı çıktımhiç şaşırmadım. Ne olacak benim bu halim.
Dün başka doktora gittim, daha önce kullandığım etkisini görmediğim ilaç yazdı yine banao kadar anlattım birde.
Üniversite hastanesinde terapi yapılıyormus oraya gidicem birde.
Teşekkür ederiz pek çıtıpıtı bir şey olduk ki
Sağolasın şekerimEneeeeem minnaklarımız kaptan yardımcısı mı olmuş @begum75nehirnil111 hayırlı olsun şekerler
ecemavi tatlım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere
@kelebekolacam Allah kolaylık versin canım taşınma işlerinde
Canım benim pazartesiden beri yani 4 gün 50 dk pilates var bu hafta bi de 3 gün 1 er saat yürüyüş var
Gunaydin kizceler
Insallah cuma hedef 73 dedim kendime bakalim ausum.
hoş geldin 73 ler .... hemen güle güle de diyelim size :)
tebrikler hülyacım
Seninle bu hafta morti olalım mı :) kilolar aynı nerdeyse
İyileşme süreci nasıl olacak ausum dr . Ne dedi daha ne kadar sürecek yeni deri oluşumu ...sen asıl benim bildirimle yığılacaksın
valla hiç şokta değilim ben ... sıfır hareket ... bana yaramıyor ... malak gibi uzatıyorum bacağı 3. gün bugün .. odadan odaya 5 dk da yürüyorumeeee bi de yiyiorum , yapacak iş yok
hallederim , rahatım
Amin amiiin iyi gidiyor..devami gelir insallah..Tebrikler canım hoşgelmişler 73 ler çabucak gitsinler emi
Olur tabi...mortimSeninle bu hafta morti olalım mı :) kilolar aynı nerdeyse
Tebrik ederim hülyamAmin amiiin iyi gidiyor..devami gelir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?