Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence ilaçtan kaptanım başka açıklaması yok. Birde bu hafta hep koşturdum, midem guruldadı hep
hayırdır saydin?geçmiş olsun

ilacı görünce geri dönüp söyleseydin keşke

bennn

teşekkür ederim eflal :)
Söyledim kuzum, ben bunu kullandım zaten dedim. Eşime de dedim istemiyorum artık kullanmak. Doktor da sordu ilaç kullanırken ve kullanmadığın zamansa bir fark mı diye. Hiç yok dedim kilo aldırmaktan başka bir işe yaramadı dedim. Burda bildiğiniz özel terapist var mı dedim üniversiteyi dedi birde maddi durumu sordu , dedim giderim o önemli değil. İlaca negatif bakma bir ay kullan dedi offf zaten kullandım. Şiştim begüm ta inan

mortim gelince ölü takldi yapıcam şimdiden söyleyim
vayyyyyyyyyyyy ilgili kaptaniçelere bayılırım
daktırım peşindeyiz heee.. kilo bildirimi de alalım mı
sende yeni kaptandan etkilendin sanırım eflale eftal yazmışsınn
hahahaha yayılıyor yeni akım
olsun eftalim bozma moral bu haftaya yarar belki o güzel menülerin..
Kızlarımla Kızılaya inicem gelmek isteyen varmı
öğle arası geleyim mi
ay deme ausum içim kıyılıyor ya ah ah baskılamalıydık seni dr dr diye

Gunaydin kizceler

Gecen hafta:74.5
Bu hafta:73.9
Fark:600 gr
Yüzde:0.8
Tebrikler canım
Yok canım bozmam alıştım artık ben :)

teşekkür ederizz

Begum hayirli olsun yardimciligin..öngörmüştüm zaten :) nehirnil111 seni de tebrik ediyorum canim..

Tebrikler canim..:)

günaydınn canlarr kg 85,8 eksi 400
Super delycim..bu arada sampuani ablama aldirttim aktarindan..

geçen hafta 55.9

bu hafta 55.4

giden 0.5

yüzde 0.894

sen asıl benim bildirimle yığılacaksın

valla hiç şokta değilim ben ... sıfır hareket ... bana yaramıyor ... malak gibi uzatıyorum bacağı 3. gün bugün .. odadan odaya 5 dk da yürüyorum eeee bi de yiyiorum , yapacak iş yok

hallederim , rahatım

Tebrikler hatunlar
Sağol şeker hatun
Canım halledilecek inşallah öncesinde ilaçların ve süreç düzene girsin halledersin sen
@begum75 nehirnil111 kaptan yardımcılığınız hayırlı olsun
Teşekkür ederiz pek çıtıpıtı bir şey olduk ki
Sağolasın şekerim
Canım benim pazartesiden beri yani 4 gün 50 dk pilates var bu hafta bi de 3 gün 1 er saat yürüyüş var

Canım ben bugünden itibaren yapılan sporlarla başlıyorum öncesine @MiuLego kaptanımız not almıştır teşekkürler bilgilendirme için

Ya dişlerimi sıkıyorum yine. Doktora da dedim, ilk zamanlar baş ağrılarım dış sıkmalarım bitmişti tekrar başladı diye.
Doktor bir kursa git mutlaka diyor, daha öncede demişti bu doktor. Eşim tabi ki yok dedi. Kesinlikle bu evden taşınmak ve bir kursa gitmek bana iyi gelecek biliyorum

İyileşme süreci nasıl olacak ausum dr . Ne dedi daha ne kadar sürecek yeni deri oluşumu ...
Keşke ilk gün terlik fırlatsaymışım dr git diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…