Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begum hayirli olsun yardimciligin..öngörmüştüm zaten :) nehirnil111 seni de tebrik ediyorum canim..

Tebrikler canim..:)

Super delycim..bu arada sampuani ablama aldirttim aktarindan..

Süperr güzelimm haydii inşallahh güzelcene senin saçınada yarar sevindimm iyi gülerinde kullan

İyileşme süreci nasıl olacak ausum dr . Ne dedi daha ne kadar sürecek yeni deri oluşumu ...
Keşke ilk gün terlik fırlatsaymışım dr git diye .

aynen bi terlik hakketmişim .. 7 gün dedi ... ama sürede değişimi gözlemlersin dedi .. iltihaplanma artarsa hemen gel dedi.
şu an temiz .
şu kantaronda yaranın içi hariç etrafındaki geniş lekeyi bir günde azalttı ... iyi gidiyor .. her gün fotosunu çekiyorum karşılaştırıyorum :)))

aeben Ausencia tatlişler şöyle bir düşününce haklısınız aslında metama haksızlık etmek ona hakaret olur. Benim için önemli olan ipin ucunu kaçırmamak sağlıklı ve bol yersem gayet tabi gidiyor kilocuklar
Antepia27 canım sıkı tutup bırakmayalım dikkat edelim gidecek bu kilolar başka yolu yok
nehirnil111 Aynen kuzum durmak yok yola devam
İyi ki varsınız seviyorum hepinizi

Bizde seni çok seviyoruz
Geçen hafta 60.0
Bu hafta 58.8
Fark 1.2
Yüzde 2 sanrm :)
Hedef tamamdr kaptanlarm
Ausencia @MiuLego

Hoşgelmiş 5 ler ohh tebrik ederim canım

Aynen saydınım küstürme metanı .... öv onu hep
Geçen hafta 60.0
Bu hafta 58.8
Fark 1.2
Hedef tamamdr kaptanlarm
Ausencia @MiuLego

vay vay vay

kajupi bu güzellikleri neden listeden mahrum ediyorsun ki

tebrikler canım

ay canım senle kaderimiz aynı bu hafta kaçamak yok spor da var ama yine bu lanet rakam

Aynen saydınım küstürme metanı .... öv onu hep

vay vay vay

tebrikler canım
Listeden korkuyorummm :) şimdi bu kilolar da aslında benim için normal diyeti bıraksam aynen devam ederim böyle ama ben gebelik düşünürsem diye biraz yer açmaya çalışıyorum kendime. Olur da sıkılırsa çıkamam ki listeden vicdan azabı da olur bieşy yersem diye.
Ama bu yüzdeyle 1.lik gelecekse gireyim listeye uygunsa

Ausum 73 e hedef koydum kendime..birde Ata diyette diye oglusum yemiyor ben nasil yiyeyim durumu oldu..korksunlar bendenn

o da doğru .... benim arkadaşta yıllarca 2 kg veremedi ... ne zaman kızı diyete başladı verdi :)))

ne güzel işte ...eşinde katılsın size varsa ihtiyacı

halledersin aus kaptanım hele bir iyileş de sen :)
inşallah yaparsın dediklerini kuzum
Olur tabi...mortim
ooooooo @eflalim ile mortilik ooo
hülya şov için mısır patlatacağım oturup keyifle izleyeceğim
ben de yanına yer ayırttım
Geçen hafta 60.0
Bu hafta 58.8
Fark 1.2
Hedef tamamdr kaptanlarm
Ausencia @MiuLego
aman tanrım didimmmmm
neden listede değilsin ki???????
aynen aynen katılıyorum

canım @MiuLego ile konuşursun onu ... ama ben anladım seni .. geçen son mezuniyetimde ben de aynı kafada idim ...biraz olası gebelik için fazladan verdim ... hoş aldım hepsini gebelik gelmeden

liste büyük sorumluluk ... yani verir veremez o hafta meta ama yiyerek verememek

kafandaki rakam 55 miydi senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…