Süperr güzelimm haydii inşallahh güzelcene senin saçınada yarar sevindimm iyi gülerinde kullanBegum hayirli olsun yardimciligin..öngörmüştüm zaten :)nehirnil111 seni de tebrik ediyorum canim..
Tebrikler canim..:)
Super delycim..bu arada sampuani ablama aldirttim aktarindan..
İyileşme süreci nasıl olacak ausum dr . Ne dedi daha ne kadar sürecek yeni deri oluşumu ...
Keşke ilk gün terlik fırlatsaymışım dr git diye.
Evet aebenim haftaya morti olalim seninle yine :) bu hafta @eflalim i bi yeneyim:)
Evet aebenim haftaya morti olalim seninle yine :) bu hafta @eflalim i bi yeneyim:)
Amin amiiin iyi gidiyor..devami gelir insallah..
Bizde seni çok seviyoruzaeben Ausencia tatlişler şöyle bir düşününce haklısınız aslında metama haksızlık etmek ona hakaret olur. Benim için önemli olan ipin ucunu kaçırmamak sağlıklı ve bol yersem gayet tabi gidiyor kilocuklar
Antepia27 canım sıkı tutup bırakmayalım dikkat edelim gidecek bu kilolar başka yolu yok
nehirnil111 Aynen kuzum durmak yok yola devam
İyi ki varsınız seviyorum hepinizi
Saol canımm ben de çok sevindimBizde seni çok seviyoruz
Hoşgelmiş 5 ler ohh tebrik ederim canım
Gunaydin kizceler
Gecen hafta:74.5
Bu hafta:73.9
Fark:600 gr
Yüzde:0.8
aeben Ausencia tatlişler şöyle bir düşününce haklısınız aslında metama haksızlık etmek ona hakaret olur. Benim için önemli olan ipin ucunu kaçırmamak sağlıklı ve bol yersem gayet tabi gidiyor kilocuklar
Antepia27 canım sıkı tutup bırakmayalım dikkat edelim gidecek bu kilolar başka yolu yok
nehirnil111 Aynen kuzum durmak yok yola devam
İyi ki varsınız seviyorum hepinizi
Ausum 73 e hedef koydum kendime..birde Ata diyette diye oglusum yemiyor ben nasil yiyeyim durumu oldu..korksunlar bendennhülya şov için mısır patlatacağımoturup keyifle izleyeceğim
ay canım senle kaderimiz aynı bu hafta kaçamak yok spor da var ama yine bu lanet rakamKizlarrr Günaydın
Valla masada dizimde yazıyorum size...
Çocukların ders kitaplari yok o yüzden serbest bıraktım...
Bende gizlice size yazıyorum...
Sabah tartıldım maalesef yine sabitim yahuu..
54.7
Düş yakamdan beaa..
Mortilerim naptiniz
aksam bakarim yada firsat bulunca....
@ecemavi
aeben
Bu arada bolll eksiler canlari
Listeden korkuyorummm :) şimdi bu kilolar da aslında benim için normal diyeti bıraksam aynen devam ederim böyle ama ben gebelik düşünürsem diye biraz yer açmaya çalışıyorum kendime. Olur da sıkılırsa çıkamam ki listeden vicdan azabı da olur bieşy yersem diye.Aynen saydınımküstürme metanı .... öv onu hep
vay vay vay
kajupi bu güzellikleri neden listeden mahrum ediyorsun ki
tebrikler canım
Ausum 73 e hedef koydum kendime..birde Ata diyette diye oglusum yemiyor ben nasil yiyeyim durumu oldu..korksunlar bendenn
Sagol FatmammmDevammmm hulyam sakin bırakma
Kutlarım canim
halledersin aus kaptanım hele bir iyileş de sen :)sen asıl benim bildirimle yığılacaksın
valla hiç şokta değilim ben ... sıfır hareket ... bana yaramıyor ... malak gibi uzatıyorum bacağı 3. gün bugün .. odadan odaya 5 dk da yürüyorumeeee bi de yiyiorum , yapacak iş yok
hallederim , rahatım
inşallah yaparsın dediklerini kuzumYa dişlerimi sıkıyorum yine. Doktora da dedim, ilk zamanlar baş ağrılarım dış sıkmalarım bitmişti tekrar başladı diye.
Doktor bir kursa git mutlaka diyor, daha öncede demişti bu doktor. Eşim tabi ki yok dedi. Kesinlikle bu evden taşınmak ve bir kursa gitmek bana iyi gelecek biliyorum
ooooooo @eflalim ile mortilik oooOlur tabi...mortim
ben de yanına yer ayırttımhülya şov için mısır patlatacağımoturup keyifle izleyeceğim
aman tanrım didimmmmm
aynen aynen katılıyorumkajupi bu güzellikleri neden listeden mahrum ediyorsun ki
Listeden korkuyorummm :) şimdi bu kilolar da aslında benim için normal diyeti bıraksam aynen devam ederim böyle ama ben gebelik düşünürsem diye biraz yer açmaya çalışıyorum kendime. Olur da sıkılırsa çıkamam ki listeden vicdan azabı da olur bieşy yersem diye.
Ama bu yüzdeyle 1.lik gelecekse gireyim listeye uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?