Esim yiyerek zayiflayanlardan..fazlasi yok ama kolesterol çıktı oda dikkat ediyor..o da doğru .... benim arkadaşta yıllarca 2 kg veremedi ... ne zaman kızı diyete başladı verdi :)))
ne güzel işte ...eşinde katılsın size varsa ihtiyacı
ay yerim onu ben mantıları saymış maşallah onun iradesine yaEsim yiyerek zayiflayanlardan..fazlasi yok ama kolesterol çıktı oda dikkat ediyor..
Atalarin okulda dun manti varmis..yedigi mantilari saymis..17 tane yedim anne diyor kuzummm..
9 eylul 77.7 ydi bu sabah 75.3.. 2.5 kg o kadar farketti ki cocukta..hantalligi gitti.
Evet. Aslında 57 ile gayet fit hissediyorum 2 kilo yiyince korkmamak adına:)canım @MiuLego ile konuşursun onu ... ama ben anladım seni .. geçen son mezuniyetimde ben de aynı kafada idim ...biraz olası gebelik için fazladan verdim ... hoş aldım hepsini gebelik gelmeden
liste büyük sorumluluk ... yani verir veremez o hafta meta ama yiyerek verememek
kafandaki rakam 55 miydi senin ?
Ay ne güzel abla yaa kendileri istemesi lazım işte.yoksa olmuyor.Esim yiyerek zayiflayanlardan..fazlasi yok ama kolesterol çıktı oda dikkat ediyor..
Atalarin okulda dun manti varmis..yedigi mantilari saymis..17 tane yedim anne diyor kuzummm..
9 eylul 77.7 ydi bu sabah 75.3.. 2.5 kg o kadar farketti ki cocukta..hantalligi gitti.
Esim yiyerek zayiflayanlardan..fazlasi yok ama kolesterol çıktı oda dikkat ediyor..
Oyy maşallah çok güzel vermişEsim yiyerek zayiflayanlardan..fazlasi yok ama kolesterol çıktı oda dikkat ediyor..
Aynen eflalle duellomuz var..herkes davetli :))halledersin aus kaptanım hele bir iyileş de sen :)
inşallah yaparsın dediklerini kuzum
oooooooNego ile mortilik ooo
ben de yanına yer ayırttım
aman tanrım didimmmmm
neden listede değilsin ki???????
aynen aynen katılıyorum
53 iyidir 1.65 eEvet. Aslında 57 ile gayet fit hissediyorum 2 kilo yiyince korkmamak adına:)
4 lü olalım canım daha ekşınlı olur :)
Tebrikler canım
Saol canımcm4 lü olalım canım daha ekşınlı olur :)
Tebrikler canım
Benimle ayni boyu uzadi..70 hedef ama 65 istiyor hatta 58..yok dedim 58 cok.daha uzayacak cunku..baskete gidiyordu teog var diye aldik. Oda iptal oldu ve biz lisansi kacirdikgitmez mi yahu ? boyu da vardı kesin .
ne hedefliyor , 70-71 gibi mi ?
bi de çok sordum da spor alanı ne atanın ? basketbol muydu ?
Olurrrr eceyle ben orti, sizlede morti oluruz4 lü olalım canım daha ekşınlı olur :)
Tebrikler canım
Ablasi cok dikkat ediyor ve iradesine hayranim..74 kiloda oglen burger sozu verdim..tavuklu yiyeyim kalorisi az onun diyor.Oyy maşallah çok güzel vermiş
Süper süper iradesine maşallah. Ben olsam ödül mödül direkt istedğimi yerdim ahaha:)Ablasi cok dikkat ediyor ve iradesine hayranim..74 kiloda oglen burger sozu verdim..tavuklu yiyeyim kalorisi az onun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?