Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o da doğru .... benim arkadaşta yıllarca 2 kg veremedi ... ne zaman kızı diyete başladı verdi :)))

ne güzel işte ...eşinde katılsın size varsa ihtiyacı
Esim yiyerek zayiflayanlardan..fazlasi yok ama kolesterol çıktı oda dikkat ediyor..

Atalarin okulda dun manti varmis..yedigi mantilari saymis..17 tane yedim anne diyor kuzummm..
9 eylul 77.7 ydi bu sabah 75.3.. 2.5 kg o kadar farketti ki cocukta..hantalligi gitti.

Günaydın güzeller ben dün yine gündüz yoğun akşamda gazoz mod on durumundaydım kilomu geç bildireyim hala beklentim var artı gelmemem lazım bu hafta bana ne oldu anlamadım tatilden geldiğimi her gören abartmıyorum tatilde daha da zayıflamışsın dedi ama kilo da tık YOk dün kü menümü de yazayım
Sabah
Bi yumurta
Ara
İki kayısı
Akşam
Bi kepçe çorba
Bi kase bamya
Spor yapılamadı oplanı dişçi ye götür bebeleri topla,durumu olmayan arkadaşlara eşim matbaadan defter getiriyi onları dağıt derken en son komşudan küçüğü alırken orda oturup kaldım yemeğimi falan orda yedim sonra da bi uyuduysam bebelere bile bakamadım kaplanacak kitapları Bile kaldı

ay yerim onu ben mantıları saymış maşallah onun iradesine ya

Evet. Aslında 57 ile gayet fit hissediyorum 2 kilo yiyince korkmamak adına:)

Ay ne güzel abla yaa kendileri istemesi lazım işte.yoksa olmuyor.

gitmez mi yahu ? boyu da vardı kesin .
ne hedefliyor , 70-71 gibi mi ?

bi de çok sordum da spor alanı ne atanın ? basketbol muydu ?

Oyy maşallah çok güzel vermiş

Aynen eflalle duellomuz var..herkes davetli :))

gitmez mi yahu ? boyu da vardı kesin .
ne hedefliyor , 70-71 gibi mi ?

bi de çok sordum da spor alanı ne atanın ? basketbol muydu ?
Benimle ayni boyu uzadi..70 hedef ama 65 istiyor hatta 58..yok dedim 58 cok.daha uzayacak cunku..baskete gidiyordu teog var diye aldik. Oda iptal oldu ve biz lisansi kacirdik sitede cikip oynuyor ..eve gelme sartimda butun kıyafetlerin terden islaninca gelebilirsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…