Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aman 58 ne ?
dediğin gibi sürekli uzayacak daha ... şimdiden olmuş bile de :) 70 iyidir , kas yapsın .

geçen hafta 58,5
bu hafta 58,4 kaptanım şovumu yapamadım,sporumu 1 gün yapabildim,seni hayal kırıklığına uğrattım üzgünüm Ausencia @MiuLego

olsun gülüm artık , kaptan yardımcısı ve fırtınalar mesul kaptanı olarak ... kilo alma lüksün yok zaten
bundan sonra pür dikkat...

hemen derim valla ... ooooo kaptanlarda kilo alıyorsa diye

Afiyet olsun canım bayağı az yemişsin
geçen hafta 58,5
bu hafta 58,4 kaptanım şovumu yapamadım,sporumu 1 gün yapabildim,seni hayal kırıklığına uğrattım üzgünüm Ausencia @MiuLego nehirnil111

Artı yok ya ona bak kuzu bence gayet güzel vermeye başladın

mortim nerde meraklardayım @White1989

300 daha vereyim diye koşuda bence ...

ya da fırtınaların spor puanlarını kafaya takmıştı ...geceden beri yoksaaaaaaaaaaaa

white gel annem geeeel ...bugünküler sayılmıyor , artık yeni listeye

ay yerim onu ben mantıları saymış maşallah onun iradesine ya
Atanin efsane kacamagi balik krakerdi ..2 yil once 1 hafta diyet yapmisti.okuldan geldi anne bugun bir arkadasim balik kraker ikram etti kuyrugunu yedim govdesini attim demisti :))

aboooo,yurt dışınamı kaçsam napsam netsem

öhm öhhöömmm kilo bildirimim , 56.5

eveeeet aynen okuduğunuz gibi ... bu kadar yatmaya , hareketsizliğe ve yemeğe .. üstelik gelirse regl ye 1 gün kala ...

geçen cuma 54.6 dü ama hafta içi 55 lerdeydim zaten hep .

hiç sorun değil ... hallederim .

olsun gülüm artık , kaptan yardımcısı ve fırtınalar mesul kaptanı olarak ... kilo alma lüksün yok zaten
bundan sonra pür dikkat...

hemen derim valla ... ooooo kaptanlarda kilo alıyorsa diye
hahahahahahaa fırsatları kaçırmayan aus
300 daha vereyim diye koşuda bence ...

ya da fırtınaların spor puanlarını kafaya takmıştı ...geceden beri yoksaaaaaaaaaaaa

white gel annem geeeel ...bugünküler sayılmıyor , artık yeni listeye
kaptanım anammmmmmm olabilir hepsi olabilir.. spor yaparken bayıldı kaldı mı acep.. anammm.. ya da bana kalp krizi geçirtmek için sessiz gizemli takılıyor. Bir gelecek miu kalpten gidecek

kaptanlığı niye apar topar bıraktığın belli oldu
magazin haber yapim accık

Sen iyileşte .
Çogu ödem 1 haftalık işi var o kilonun

verirsin ausum.. hastalık geçince ve sen diyet yapınca kuş kiloların düştüğünü gördü bu gözler.

Amaaaaaaaa yine deeeeeeeeeeeeeeee usulen
kaçışşş yok .... bi kaptan ve ekibi asla artı gelemez kural bu
bak hele bak bak artı geldi ama kaptanlığı devretti diye rahatlığa bak gelemezmiş miş miş...

ama haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…