Tabi canım geçersinOlurrrr eceyle ben orti, sizlede morti oluruz
ecemavi ne den bacım hadi gösterek hulyayla eflale
Ha bu arada senide ayrıca geçicem yine 3/0 yapcem
Benimle ayni boyu uzadi..70 hedef ama 65 istiyor hatta 58..yok dedim 58 cok.daha uzayacak cunku..baskete gidiyordu teog var diye aldik. Oda iptal oldu ve biz lisansi kacirdiksitede cikip oynuyor ..eve gelme sartimda butun kıyafetlerin terden islaninca gelebilirsin:))
Afiyet olsun canım bayağı az yemişsinGünaydın güzeller ben dün yine gündüz yoğun akşamda gazoz mod on durumundaydım kilomu geç bildireyim hala beklentim var artı gelmemem lazım bu hafta bana ne oldu anlamadım tatilden geldiğimi her gören abartmıyorum tatilde daha da zayıflamışsın dedi ama kilo da tık YOk dün kü menümü de yazayım
Sabah
Bi yumurta
Ara
İki kayısı
Akşam
Bi kepçe çorba
Bi kase bamya
Spor yapılamadı oplanı dişçi ye götür bebeleri topla,durumu olmayan arkadaşlara eşim matbaadan defter getiriyi onları dağıt derken en son komşudan küçüğü alırken orda oturup kaldım yemeğimi falan orda yedim sonra da bi uyuduysam bebelere bile bakamadım kaplanacak kitapları Bile kaldı
geçen hafta 58,5
bu hafta 58,4kaptanım şovumu yapamadım,sporumu 1 gün yapabildim,seni hayal kırıklığına uğrattım üzgünüm Ausencia @MiuLego nehirnil111
mortim nerde meraklardayım @White1989
Atanin efsane kacamagi balik krakerdi ..2 yil once 1 hafta diyet yapmisti.okuldan geldi anne bugun bir arkadasim balik kraker ikram etti kuyrugunu yedim govdesini attim demisti :))ay yerim onu ben mantıları saymış maşallah onun iradesine ya
aman 58 ne ?
dediğin gibi sürekli uzayacak daha ... şimdiden olmuş bile de :) 70 iyidir , kas yapsın .
olsun gülüm artık , kaptan yardımcısı ve fırtınalar mesul kaptanı olarak ... kilo alma lüksün yok zaten
bundan sonra pür dikkat...
hemen derim valla ... ooooo kaptanlarda kilo alıyorsa diye
Aynen ahum..bu istegi benim psikolojime o kadar iyi geldi ki anlatamamAy ne güzel abla yaa kendileri istemesi lazım işte.yoksa olmuyor.
Kendi içinizde ne aşk yaşarsanız yaşayın bacım
Kajum 5 li rakamlar gelmişAyy sevinçten iştahım kaçtı kahvaltı yapamıyorum:)
aboooo,yurt dışınamı kaçsam napsam netsem
hahahahahahaa fırsatları kaçırmayan ausolsun gülüm artık , kaptan yardımcısı ve fırtınalar mesul kaptanı olarak ... kilo alma lüksün yok zaten
bundan sonra pür dikkat...
hemen derim valla ... ooooo kaptanlarda kilo alıyorsa diye
kaptanım anammmmmmm olabilir hepsi olabilir.. spor yaparken bayıldı kaldı mı acep.. anammm.. ya da bana kalp krizi geçirtmek için sessiz gizemli takılıyor. Bir gelecek miu kalpten gidecek300 daha vereyim diye koşuda bence ...
ya dafırtınaların spor puanlarını kafaya takmıştı ...geceden beri yoksaaaaaaaaaaaa
white gel annem geeeel ...bugünküler sayılmıyor , artık yeni listeye
kaptanlığı niye apar topar bıraktığın belli olduöhm öhhöömmm kilo bildirimim , 56.5
eveeeet aynen okuduğunuz gibi ... bu kadar yatmaya , hareketsizliğe ve yemeğe .. üstelik gelirse regl ye 1 gün kala ...
geçen cuma 54.6 dü ama hafta içi 55 lerdeydim zaten hep .
hiç sorun değil ... hallederim .
Sen iyileşteöhm öhhöömmm kilo bildirimim , 56.5
eveeeet aynen okuduğunuz gibi ... bu kadar yatmaya , hareketsizliğe ve yemeğe .. üstelik gelirse regl ye 1 gün kala ...
bende senin gibi bırakırım kaptan yardımcılığını o vakitkaçışşş yok .... bi kaptan ve ekibi asla artı gelemez kural bu
verirsin ausum.. hastalık geçince ve sen diyet yapınca kuş kiloların düştüğünü gördü bu gözler.öhm öhhöömmm kilo bildirimim , 56.5
bak hele bak bak artı geldi ama kaptanlığı devretti diye rahatlığa bak gelemezmiş miş miş...kaçışşş yok .... bi kaptan ve ekibi asla artı gelemez kural bu
taktiksel ilerlemiş resmen begüşümkaptanlığı niye apar topar bıraktığın belli oldu
magazin haber yapim accık
bende senin gibi bırakırım kaptan yardımcılığını o vakit
büyüklerimden öyle gördüm nede olsa
koş banum koş yetişirsin hem de kalori yakarsınaz konuşun ya aazzzzzzzz yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?