Offf offf kuzumm bende ağostos sıcagında 15 gün banyo yapamadımm şükürki kokişş değilimde sıkıntı yaşamadımmno no no .... 1hafta banyo yok , ıslanmayacak dedi daktır
ayyy şimdi begüm çıkacak banyo yoksa ıslak mendil var diyecek ....
ilahi adalet böyle düşer önüme işte
Teşekkürler ederim canımTebrikler canım
Cookkk doğru
Bende terazi yükselen başak sen düşün :)
Olmak istediğim kişisin :)
Bende boyadım
Vaavv tebrikler canım
Oy oy tebrikler canım
Tebrikler canım
İnşallah canım
Sağol canım inşallah
Evet evet inşaallah. Pazar günü 69 olucam dediydim ama olamadım. Yarın başlıyorum karataya
İnşallah canım
evet ne varmış kiKalbinden onu istiyor eli de onu yazmış
ben de daha fazlasını getiririm baaaakkkkkkkkkkkkkkbeni gaza getirmeyin oturduğum yerden pilates yaparım heeee ...... zaten iş yok ... dışarıda çıkamıyorum giyinip
300 dk * 3 900 puan günlük getiririm bak
sen bana kıyamazsın kiEee kuzum yenersem dilimden kurtulamazsin dedin şimdi ne olacak şöyle bakalim
benim dilimden kurtulamayacak
sana 1 e 100 demiştim , 1 e 10000000 da olsa yine seni seçerdim
Güzelsin evet
evet ne varmış ki
ben de daha fazlasını getiririm baaaakkkkkkkkkkkkkk
sen bana kıyamazsın ki
Çok sevindim seni mahcup edeceğim diye bayağı stres yaşadım transfer falan meseleride bana güvenip bu takıma aldığın için çok teşekkür ederim
amaaaan ha kasırga oldun dandinim .... artık spora dandini dandini dastana demiyoruzsporsuzluğu bostandan kovuyoruz
güzel puanlar bekliyorum senden takıma , ilk sayfa ilk mesajda sporların nasıl puanlandığı yazıyor.... şöyle en puanlısından hemi gülüm
ben kendimi buldum .
stajyer bakışlı ceo
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
edit edit hooooooooooooooop kazanan KASIRGALAR
Sen dur hele akşama neler neler olacak ..
Güzelsin evet
Bir şey yok caanııımmmm iste tabisi
ya hahahahahahahhahahhahaha
Teşekkürler teşekkürler ucasim var havalara zor duruyorum yerimdebenim dilimden kurtulamayacak
sana 1 e 100 demiştim , 1 e 10000000 da olsa yine seni seçerdim
ya hahahahahahahhahahhahaha
Offf offf kuzumm bende ağostos sıcagında 15 gün banyo yapamadımm şükürki kokişş değilimde sıkıntı yaşamadımmLakinn kafayı gün aşırı yıkadım
Çok sevindim seni mahcup edeceğim diye bayağı stres yaşadım transfer falan meseleride bana güvenip bu takıma aldığın için çok teşekkür ederim
Kiydim ki yendim kievet ne varmış ki
ben de daha fazlasını getiririm baaaakkkkkkkkkkkkkk
sen bana kıyamazsın ki
Allahımm şifaa versinn güzelimmm benimdee fazlaa su dan böylee uçtuu pırrr gittiiiii gitiiiimevsim itibarıyla azıcık yırttım ben , siliniyorum ne yapayım kuzu ... kafa zaten suda hep
ne demek canım benim ... çok güzel geldin sende ...sanki aylardır takımdasın ...burdasın, burdansın
eeeee 7.takıma girişinde pek afilli olacak gibi
Okuldan anca geldim bi yerlere ugrayarak ve anca girdim ve anca yazdim kusura bakmayin.
@MiuLego tarti parlak degildi sabitti.
Sporuda yazamadim.
Haftaici yuruyuslerim vardi.
Cuma 67 dk ....×2=134 puan
Cumartesi 50 dk....×2=100 puan
Pazar 75 dk...150+10 dk egzersiz ×30=180 puan
Pazartesi,sali,carsamba,persembe...
40×4 gün=160 dk ×2=320 puan
Hoş geldin bonusum..Okuldan anca geldim bi yerlere ugrayarak ve anca girdim ve anca yazdim kusura bakmayin.
@MiuLego tarti parlak degildi sabitti.
Sporuda yazamadim.
Haftaici yuruyuslerim vardi.
Cuma 67 dk ....×2=134 puan
Cumartesi 50 dk....×2=100 puan
Pazar 75 dk...150+10 dk egzersiz ×30=180 puan
Pazartesi,sali,carsamba,persembe...
40×4 gün=160 dk ×2=320 puan
Getirirdim kaptanim ahh ahhbi göz ucu ile topladım da yetmiyormuş ... yalnızWhiteblacklife bu puanları gece göreydi getirirdi puan ne yapıp edip di mi white ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?