Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

no no no .... 1hafta banyo yok , ıslanmayacak dedi daktır

ayyy şimdi begüm çıkacak banyo yoksa ıslak mendil var diyecek ....

ilahi adalet böyle düşer önüme işte
Offf offf kuzumm bende ağostos sıcagında 15 gün banyo yapamadımm şükürki kokişş değilimde sıkıntı yaşamadımm Lakinn kafayı gün aşırı yıkadım

Teşekkürler ederim canım

Kalbinden onu istiyor eli de onu yazmış
evet ne varmış ki
beni gaza getirmeyin oturduğum yerden pilates yaparım heeee ...... zaten iş yok ... dışarıda çıkamıyorum giyinip

300 dk * 3 900 puan günlük getiririm bak
ben de daha fazlasını getiririm baaaakkkkkkkkkkkkkk
Eee kuzum yenersem dilimden kurtulamazsin dedin şimdi ne olacak şöyle bakalim
sen bana kıyamazsın ki
benim dilimden kurtulamayacak

sana 1 e 100 demiştim , 1 e 10000000 da olsa yine seni seçerdim

Çok sevindim seni mahcup edeceğim diye bayağı stres yaşadım transfer falan meseleride bana güvenip bu takıma aldığın için çok teşekkür ederim

Okuldan anca geldim bi yerlere ugrayarak ve anca girdim ve anca yazdim kusura bakmayin.

@MiuLego tarti parlak degildi sabitti.

Sporuda yazamadim.
Haftaici yuruyuslerim vardi.

Cuma 67 dk ....×2=134 puan
Cumartesi 50 dk....×2=100 puan
Pazar 75 dk...150+10 dk egzersiz ×30=180 puan
Pazartesi,sali,carsamba,persembe...
40×4 gün=160 dk ×2=320 puan

Offf offf kuzumm bende ağostos sıcagında 15 gün banyo yapamadımm şükürki kokişş değilimde sıkıntı yaşamadımm Lakinn kafayı gün aşırı yıkadım

mevsim itibarıyla azıcık yırttım ben , siliniyorum ne yapayım kuzu ... kafa zaten suda hep

Çok sevindim seni mahcup edeceğim diye bayağı stres yaşadım transfer falan meseleride bana güvenip bu takıma aldığın için çok teşekkür ederim

ne demek canım benim ... çok güzel geldin sende ...sanki aylardır takımdasın ...burdasın, burdansın

eeeee 7.takıma girişinde pek afilli olacak gibi

Allahımm şifaa versinn güzelimmm benimdee fazlaa su dan böylee uçtuu pırrr gittiiiii gitiiii

bi göz ucu ile topladım da yetmiyormuş ... yalnız Whiteblacklife bu puanları gece göreydi getirirdi puan ne yapıp edip di mi white ?

Hoş geldin bonusum..

Artı değil ya.. olsun.. Haftaya güzel eksi getiririz balım..

Haftaya hem sporda hem kiloda seni kendime morti seçtim.. kapışalım mııııııııııııııııııııbu hafta çok pis yenildim mortime yen morti seni seçtim.. sen de yenme emi hadi bakalımmmmmmmmmmmtamam mıyızzzzzzz

ErSeSi sedacım altta gördüm seni ... ne yaptın canım ? gitti mi 300-500 ?
spora devam mı canım ? gruplara devam ediyoruz biz ... kasırgam senden de harika sporlar bekliyorum ...
kilo da bildir hadi canım , istersen bu hafta sık gelirim dersen , bir de mortilik al ... şöyle esin geçin he canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…