- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
İçine korse de giyerim zaten. 2 beden ıfak almakta fayda varİnşalla hBegüşüm
Bence vereceğine inanıyorsun hafif dar al sana bol gelmeye başlasınBen elbisemi aldım tabi bu kilolarda çok fark etmiyor ama daha zayıf görünmek istiyorum özellikle suratım zayıf olsun
Hoşgelmiş 71 çabucak gidecek gibi
Kaş ve Olimpos evet met ediliyor bayağı açıkcası Alanya güzeldi diğer yerlerini görmedim Belek Side Kemer de neriliyorBenim ilk hedefim Marmaris-Datça-Fethiye civarı oraları bilir misin
Bizde seni çok seviyoruz kiii
Tebrikler canımCitir kaptanim.
Gecen hafta 64.5
Bu. Hafta. 64.3
Yuzde.
Kaptanim musaadenizle izin istiyorum.
Cookkk doğruKizlar her isi yapabilen kadinin kiymeti olmaz..cunku yapilan isin yoklugunu bilmez erkekler.ancak göçüp gittigimiz zaman anlarlar o zamanda is isten gecmis olur..tirnagim kirilir terlersem fönüm bozulur diyen hatunlardan "aaayy askimmm bunu ben kaldiramam"cilardan olmak gerek..cunku erkekler guc gerektiren islerde kendilerine muhtac olunmasini sever..ve hep bunu isteyen kadinlara karsi merhametli oluyorlar.ben bazen kendimi esimin asker arkadasi gibi hissediyorum..Atanin odasini kucuk odadan daha buyuk odaya tek basima tasidim..yatagi dolabi masasi..o odadaki koltuk konsoluda obur odaya..tek basima..bu nedir..salakliktir her isi ben yapacagim..niyeee?,
Bende terazi yükselen başak sen düşün :)çünkiiiii sen ,ben ,ece akrep burcuyuzher işi ince aurıntısına kadar mükemmel kendi eliyle yapmak isteyen
Bile bile yapıyoruz
Olmak istediğim kişisin :)Ben böyle değilim daydream.Bazı zamanlar olur kendini hırpalarsın yeri gelir yırtınırsın elbet ama her daim değil.Yapabileceğim bişey olsa dahi bazen keyfine yapmam.Canıma yazık değil mi? Odayı taşıdım diyorsun kim eline sağlık iyi yaptın dedi? Diyen olsa dahi iki sn sonra unutuldu. Ama sen unutmadın o bel ağrısı o yorgunluk unutturmadı. Peki o ağrıları çekerken kimin ruhu duydu ? Hiçkimsenin... Sanki içinde başka bir sen varmış gibi davran onu kırmaktan kork, yormaktan kork. Yapabildiğini de yapma. Şımarıklık yapsın içindeki diğer sen. Erken yaşlanıp çökünce ciddiyim hiçkimse demeyecek vah tüh diye. Tam tersi yormayacaktın kendini olacak.
Bende boyadımevimi boyadın
Eki Görüntüle 2047695
Vaavv tebrikler canımKilo bildirimim
@MiuLegoAusencia
Geçen hafta: 59
Bu hafta : 57.6
Fark : 1.4
% : 2.37
Offffff su kiloya indiğime halâ inanamiyorum
Şuan ağlıyorum inanın
eşimi aradım dedi biliyordum başaracağını yeterki sen İSTE dememişmiydim dedi
Çok mutluyum çoook
Sakin vazgeçmeyin kızlar yeterki isteyelim
Mortilerimnehirnil111 @begum75
Oy oy tebrikler canımEki Görüntüle 2047756
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 57.7
Fark 2.0
Yüzde 3,35
Ausencia @MiuLego bana da ponpon var mı varsa bir tanecik alayım
Sevgili mortim bunu da gectiysen elimden bir halt gelmez
Tebrikler canımGeçen hafta: 72.2
Bu hafta: 71.7
Fark: 500 gr
Yüzde: 0.70
İnşallah geçen haftaki kilomu doğru hatirliyorumdur. Ama doğru yaa.
Aus ben izne ayrilcam bu hafta. Liste dışı devam edicem, not düşelim de bildirimin yanina :)
İnşallah canımgelemez gelirse de kendi bilir başına geleceklerden kim sorumlu olur Miu değil
hee tamam canımcım ben geçmişini bilemediğim için. Cicilerini giy mezuniyeti kutlucazzzzzzzzzzzzzzz
anam yollardaaaaa
eftalim kuzum veremiyom dedin dedin -400 cepte misler gbi. Yakında hoşça kal 7 ler welcome 6 lar yapıcaz
ausum makyajımı tazelemeden gelemem partiye
Sağol canım inşallahTebrik ederim canım daha da iyi olacak inşallah
Evet evet inşaallah. Pazar günü 69 olucam dediydim ama olamadım. Yarın başlıyorum karatayaanam alıntıda gördüm şimdi .... ne ara bildiridin sen bacım ?
da gitmiş işte
71 gelmiş ... gözler yoldaydı şükür kavuşturuna ....
eflal kapa gözlerini ..kapa kapa ....
bi düşün ...
mis gibi karatay yapmışsın , sıfır cız coz ...
sporda var ....
mortilerini yeniyorsun haftaya .... ortinle el ele ...
anam sonra bi bakıyorsun 69.9 gelmiş
İnşallah canımİnşalla hBegüşüm
Bence vereceğine inanıyorsun hafif dar al sana bol gelmeye başlasınBen elbisemi aldım tabi bu kilolarda çok fark etmiyor ama daha zayıf görünmek istiyorum özellikle suratım zayıf olsun
Hoşgelmiş 71 çabucak gidecek gibi
Kaş ve Olimpos evet met ediliyor bayağı açıkcası Alanya güzeldi diğer yerlerini görmedim Belek Side Kemer de neriliyorBenim ilk hedefim Marmaris-Datça-Fethiye civarı oraları bilir misin
Bizde seni çok seviyoruz kiii
Teşekkürler ederim canımBu nasıl rakamTebrik ederim canım harikasın
Olsun canım artı gelmekten çok çok iyidir bence
Tebrik ederim canım
Korursun inşallah bak bana korkudan 5 günde 2 kilo verdimKoruma böyle bir şey baktın pat alıyorsun hemen dur diyor geri veriyorsun(bunu diyen 2 aydır uğraşıyor)
Benidee alınn benideee ağlarımmm tepinirimmmoooooo @begum75nehirnil111 kızlar minnoşlar dely i listelerden birine alalım .. ve @masumm spor listesine dahil edilecek.. siz koyunca haber edin emi
Ben de beni unuttun diye susuyordum şurda yaoooo tamammmmmmm
tamam nilişkom.. bem ve dely fırtınalara..
aus kasırgalardan çıktı yerine dandini geldi ve masumm da orada olacak..
Deli ya
Kuzum sen karar ver benim için farketmez
Gerçekten deli dolusun. Sabahtan beri capsların, espirilerin beni bitirdi
oooo tamammmmmmm
Teşekkürler güzelimm seviyorumm sizleriiiGerçekten deli dolusun. Sabahtan beri capsların, espirilerin beni bitirdi
Neşeli insanlara bayılıyorum
Yendim mi seni acepçok mantıklı hülyaa.. denicem ilk zamanda..
hahahahahaha çekil kenara beee deseydin yapmasını beklemişşsin iyi
triplim ne yaptın anammmmmmmmmmm kız ben de duygulandım anammmmmmmmmm
o menülere çok normal balım ne güzel bir bildirim kalp atışım hızlandı
gel seni mezun etmeyelim hedef linu 54 e çekelim. Listeye çok yakıştın yaaaaa:) hem 1-2 kilo artı gelebilme alanı açarız he ne dersin. 54 iyi iyi ..
zaten hedef 56 ilen 57 lerde mezuniyet nedir yaaaaetmicem mezun seni. etme etme hedefi çek 54 e de bana
bakalım bakalımmm
efserin bildirimi bende ausum
sarayca hoş geldin canım teşekkür ederim hadi 2 hafta bitsin gtsin de gel
ahu ahuuuuuuuuu 240 point miiii
bu hafta kasırgaları dümdüz edicez fırtına gibi geliyoryuz maşallah
mortim mortimmmmm
bu yaşımda kalpten gidicem mortim
anam o ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorumAusencia kaptanım böyle morti mi olur yaaaa
NEYSE DUR MORTİĞİ BIRAKIP KAPTANLIĞA GEÇEYİM HELE
whitemmmmmmmmmmmmmmmmm kız ne yaptın anam bu nedir buuu maşallah sana nazarlar değecek anammm
buna da şükür de neden böyle oldu ahu. menü de az verdin bu hafta seni sıkı takipteyim
Lily kuzum ne izni bak ne de güzel gidiyor kilolar. İizn hiiiç yakışmaz ş,imdi listenin de ihtiyacı var sana. Mezun eder ancak öyle göndeririz kuzum seni ? tamam mı.. az daha bekleyelim izin cıks istemiyoruz yok öyle bir şey dimi
ahu neler okuyor gözlerim
bu sıcaklarda 1 lt su ne demek ahuuuu
tependeyim hee 1 hafta boyu bilesin
fatmacımmmmm bu hafta 1 gün dahi kaçamak eksik menü eksik spor istemiyorum. bozuşmayalım dimi kuzum. boğazı tutacağız kilolardan kurtulacağız.
Yani bu hafta hem bu artıları kışkışlayıp hem de eksiye geçeceksin ona göre
Teşekkürler ederim kuzum sende iyi verdin maşallah
@MiuLego yenmek için canım çıktı parti dedin bütün bı haftanın stresi uçtu gitticanım düğüne gitmek için yolculuk vardı ya adagillerde:))
iyi miiiiiiiiii ? iyi de laf mı ???
sen bu akşam parti hazırlıklarına başla bence
banu zaten kasırga idi ....
dely de fırtınalardan izinli idi
Tamam o zaman anlaştık zaten herkes yerindeymişoooo tamammmmmmm
Biraz daha bekle bence de 2 beden fazla gibi aşırı kilo vermen gerek Aralık ayına kadar 8-10 vermeyi mi planlıyorsunİçine korse de giyerim zaten. 2 beden ıfak almakta fayda varAbiyeler de pahalı gerçi şimdi düğün mevsimi bitiyor ucuzlar, biraz daha beklemek lazım.
Kuzum sen öteki gruptanmışsın yoksa seni niye istemeyeyim elimden gelse hepinizi alırım haksızlık olmasa
Teşekkürler güzelimm seviyorumm sizleriiigülümsemekk en güzel bulaşan hastalıkk rahatsızlıgım vardı şükür atlatımm FIRTINA gibi döndüm
Eki Görüntüle 2047789
sen benim sopadan kork benceBen de beni unuttun diye susuyordum şurda ya
korkuyorum
fırtınaları coşturucaz mı delyyyyyyyyyyyyyy
ezdin geçtin kız yenmek ne demekYendim mi seni acep
Kasırgalar olmasın o yenenlerDipnot: Haftaya fırtınalar olarak yenicez sonuç şimdiden belli canolarHaydiiii gelelim spor gruplarına
Puanlar :
FIRTINALAR: 4670 PUAN & KASIRGALAR 9947 PUAN
VEEEEEEEEEEEEEEEEE
KAZANAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN
FIRTINALAR
DURUM 10-3 FIRTINALAR LEHİNE OLDU
Bireysel Spor Dereceleri:
1. @Triplimelek Megi 3265 Puan
2. @White1989 2160 Puan
3. @caytabagi 1320 Puan
4. @Makbule007 960 Puan
5. @nar_cicegim 915 Puan
Hiç ben seni üzer miyim kaptanim aşk olsun ponponlar için teşekkürler ederim
Ben de beni unuttun diye susuyordum şurda ya
korkuyorum
Dipnot: Haftaya fırtınalar olarak yenicez sonuç şimdiden belli canolarHaydiiii gelelim spor gruplarına
Puanlar :
FIRTINALAR: 4670 PUAN & KASIRGALAR 9947 PUAN
VEEEEEEEEEEEEEEEEE
KAZANAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN
FIRTINALAR
DURUM 10-3 FIRTINALAR LEHİNE OLDU
Bireysel Spor Dereceleri:
1. @Triplimelek Megi 3265 Puan
2. @White1989 2160 Puan
3. @caytabagi 1320 Puan
4. @Makbule007 960 Puan
5. @nar_cicegim 915 Puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?