Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bi göz ucu ile topladım da yetmiyormuş ... yalnız Whiteblacklife bu puanları gece göreydi getirirdi puan ne yapıp edip di mi white ?

Yetmesede yerini alsin. Elbet bonus yuruyuslerine level atlatip plateslere, jilyınlara gececek.
Olacak yani sakince beklesin kasirgalar.

Pazar gunu yuruyus yaptim dedim isinmisken aletlere gideyim az.
Eliptikmi walkermi her ne zikkimsa bi kadin var ustunde bincekmisin dedi olur dedim.
Nerdende dedim kadin 34 beden ve botokslu gibi gorunuyo. Basladik ileri geri.
Canavar gibi bacak aciyor yani insan olamaz.
Bi kere ciktim gurur ettim artik hemen incemde diyemiyorum.
Bacagimi ayiricam o derece hizli yapiyo daha dayanamadim indim.

Kamu esyasi ya kendi bacagina gore kullanamazsin bi kere... benimde bi agirligim var

Biraz daha agirligim azalsin ins

MORTİNGENLER

Nefs & aeben & ecemavi mortiliği

KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> aeben

@Triplimelek Megi & begum75 & nehirnil111 3 lü voltran mortiliğiii

KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @Triplimelek Megi

Whiteblacklife & @MiuLego büyük mortilik kapışmasııııııı

KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> Whiteblacklife

Yeni hafta orti-mortilikleriii

@ecemavi & aeben ------------------- @daydream- & @eflalim
e karşıııııııııııııııııııı. ortilik mortilik efsane yarışşş​

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

saydin78 --------------- @Portakal Sulu Ördek​
e karşııııııııııı büyük sözler kapışmasıııı​

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nar_cicegim -------------------------- Whiteblacklife
a karşııı büyük kapışmaaa​

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antepia27 ---------------- dandini2017
ye karşıııııı taze kan eski toprak kapışmasıııııııııı​

begum75 ----------- @nehirnil111 & @Triplimelek Megi​
çıtırlar kapışmasıııııııı​

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kajupi --------------- Efser
e karşıııı yeni gelin listelimiz liste demirbaşına karşıııııııııııııııııııııı​

Bonus ----------- @MiuLego
ya karşıııııııııııııııııııııı

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eklemeler yeni mortingenler varsa ekleyelim minnoşlar

Yapacağız bonusum biz fırtınalar o kasırgaları yerle bir edeceğiz<.. ahu da sporu coşturacak bak gör.. senle de morti olduk bir kere beraber kapışırken hem eksileri alıcaz yanıbaşımıza hem deeeeeeeeeeeeeeeee kasırgaları yenicez spor puanlarıylakendini özletme sen emi
@MiuLego bir haftadır bana kök sokturen mortim şimdi ne oldu tabi ki white yendi bı güzel kaptana edilecek laf değil tamam sustum
ayyyyy 1 haftadır uğraş uğraş sonra git mağlup ol ayyyyyyyyyyy alıp başımı nerelere gideömmm. gidmem de takım var
ooooooooooooo meydan okumalara geeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…