Kasırgalar olmasın o yenenler
Tamam o zaman anlaştık zaten herkes yerindeymiş
Biraz daha bekle bence de 2 beden fazla gibi aşırı kilo vermen gerek Aralık ayına kadar 8-10 vermeyi mi planlıyorsun
Kuzum sen öteki gruptanmışsın yoksa seni niye istemeyeyim elimden gelse hepinizi alırım haksızlık olmasa
Ahahaha
Eki Görüntüle 2047792
ay gönlümden nasıl geçtiyse fırtınalar hahahahaKasırgalar olmasın o yenenler
He kız bugünün pointi o.şimdide işe girişeceğim akşama misafir var onları da sayıyım mı pointtenahuu süpersinyanlız ben bugünden itibaren tutuyorum,240 puan bugünün mü?
amaaaan ha kasırga oldun dandinim .... artık spora dandini dandini dastana demiyoruzsporsuzluğu bostandan kovuyoruz
güzel puanlar bekliyorum senden takıma , ilk sayfa ilk mesajda sporların nasıl puanlandığı yazıyor.... şöyle en puanlısından hemi gülüm
ben kendimi buldum .
stajyer bakışlı ceo
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
edit edit hooooooooooooooop kazanan KASIRGALAR
Sen dur hele akşama neler neler olacak ..
eli ayağı karıştı fırtınanın
Kalbinden onu istiyor eli de onu yazmışeli ayağı karıştı fırtınanın
Haftaya mı
AMAN YAAAA KALBİMDEN ONLAR GEÇMİŞ NE VAR SES ETMESENİZ
Geleceği görmüşüm ben haftayanın sonucunu yazmışım oraya
Getir kaptanım vallahi ya baksana hemen kendilerini 1.yaptılarbeni gaza getirmeyin oturduğum yerden pilates yaparım heeee ...... zaten iş yok ... dışarıda çıkamıyorum giyinip
300 dk * 3 900 puan günlük getiririm bak
Anam sezon bitti okullar açıldı hanımlar ben deniz manyağıyım düşürmeyin beni yollara kaş kalkan Olimpos harbi Olimpos'a bende bayılmıştım o ne güzel denizdir yahu..ama bebelerle zor yürümüştük hatta yolda gözlemeviler vardı.şöyle tahtadan oturma yeri yapmışlardı dağlara doğru.iyi gözleme yemiştik ozaman diyet falan yoktu 90 lık Ahu vardı
Getir kaptanım vallahi ya baksana hemen kendilerini 1.yaptılar
Eee kuzum yenersem dilimden kurtulamazsin dedin şimdi ne olacak şöyle bakalimRESMEN MORTİM
Whiteblacklife
BENİ YERLERE SERDİ CANIMA OKUDU YA
Bu nasıl bi yenilgi insan gibi yeneydin yenecektiysen de bu nedir arkadaş ya.. Sadece nefes alsam hiç yemek yemesem yine de yenemezmişim seni
tebrikleri mortim bükemediğin bileği öpeceksin demişler
Beniii istemedinnn sennn kuzummmmneysee mortişizzz kasırgalar yeneceguz haftaya sizi nihahahaa
Eki Görüntüle 2047793
ay gönlümden nasıl geçtiyse fırtınalar hahahaha
kız deneyeceğim baktım oluyor , yazarım sana he miiiiiii
Eee kuzum yenersem dilimden kurtulamazsin dedin şimdi ne olacak şöyle bakalim
Bendee güzelimmm bendee sporda tetiklemeee hiiii hitlerrr hesabısen benim sopadan kork bence
fırtınaları coşturucaz mı delyyyyyyyyyyyyyy
üzerlerindeki ölü toprağı atıcaz mıııııııııııııııııı
ezdin geçtin kız yenmek ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?