Eki Görüntüle 2047889
Birdennn rahatsızzlandıkkk bizzz masumuzzz masummmmmHadinn kızlarr kaçakkk kaptaniçee yimeebiziii yimeee boll karbon var bizde
Kuzummm ben masabaşı çalışıyorumm güzelim akşamları evdee inşallahdelyyyyyy balımmm bunları yazarken aynı zaman egzersiz falan da yapıyon demiiiii puana ihtiyacımız var
Seni çılgın derken aklıma hep bu adam geliyorhaahahahhahah çılgınnnn ayy ne güldümmm yaa
İnşallaho ne güzel menü ooooo nilişkosu iyice minikleşecek
nehirnil111 kuzummmmm başımaa gelenlerr sayendee hahahaha begüşş sende masum değilsinn
Eki Görüntüle 2047890
gülme egzersizide sayılsın bencedelyyyyyy balımmm bunları yazarken aynı zaman egzersiz falan da yapıyon demiiiii puana ihtiyacımız var
utanarak bildirim yapıyorum
kilom 68,5
en son hazirandaki kilom :63,5
ayda gelen :5 kilo
ne diyim , kendim ettim kendim buldum
herkse merhaba oncelikle gecmisi bitirmek istedim olmadi.
kilomu bildireyim
gecen hafta 68.700
bu hafta 68.200
fark 500 gr
regl de sabah saatleri itibariyle gelmis bulunmakta. o yuzden bu kadar farka sevindim dogrusu
O senin tatlılığın ki
yaptım bonusum çok yaralıyım beni yendiler ezdiler geçtilrer bu hafta.. yaralarımı sen sar hem orti hem morti ol bana@MiuLego beni senle senmi morti yaptin?
Yanlis okudun de bana
aus cok gecmis olsun canim ben kacirdim galibacanım çok derin ve büyük bir yanık ... yani bir insan bu yanıkla nasıl 4 gün hi birşey olmamış gibi yaşar bende şaşırıyorum ... insanlığımdan şüpheliyim şu angeçecek inşallah ta taze deri çıktıkça acı alevleniyor
nefsim bildiğin yapıştı yahu sana ... artı 100 gr gelse bu kadar şaşırmayacaktım :)) bildiğin korumaya geçti metan sevdi 54.7
yandımmmm yandımmmm daktırım
yahu menülerde iyiydi az öz sporda vardı ...
Hahahahhaa dimiiii dimiiii çıktııı çıktıı çenemm çıktıııSeni çılgın derken aklıma hep bu adam geliyor
Eki Görüntüle 2047892
İnşallah
O kadar gülme dedim sana
Bencedee güzelimmm bencede sağlamm sporr yaptımmgülme egzersizide sayılsın bence
yaptım bonusum çok yaralıyım beni yendiler ezdiler geçtilrer bu hafta.. yaralarımı sen sar hem orti hem morti ol bana
Hahahahhaa dimiiii dimiiii çıktııı çıktıı çenemm çıktııı
beni de yeyerim seni
ayyy ben de delym akşam yapcam o yüzden. jillian yapıcam çok puanlı oKuzummm ben masabaşı çalışıyorumm güzelim akşamları evdee inşallah
hahahahah tamammm.. begüşüm sen şimdi bizdesin demi fırtınalarda?gülme egzersizide sayılsın bence
aaaa seda harikaaaa hem de regl döneminde. Bu da demektir ki haftayaaaaaaaaaaaaaherkse merhaba oncelikle gecmisi bitirmek istedim olmadi.
kilomu bildireyim
gecen hafta 68.700
bu hafta 68.200
fark 500 gr
regl de sabah saatleri itibariyle gelmis bulunmakta. o yuzden bu kadar farka sevindim dogrusu
var var o var . Yaptım bile hemen listeyi güncelliyorum...masum varmisin yarisa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?