Senin kilo bildirimi ni kaçırdım ben ya nerede nerelere sakladin söyle bakalım
en son söylicemSenin kilo bildirimi ni kaçırdım ben ya nerede nerelere sakladin söyle bakalım
Kaptan dediğin ayırımcılık yapmaz bikereYapacağız bonusum biz fırtınalar o kasırgaları yerle bir edeceğiz<.. ahu da sporu coşturacak bak gör.. senle de morti olduk bir kere beraber kapışırken hem eksileri alıcaz yanıbaşımıza hem deeeeeeeeeeeeeeeee kasırgaları yenicez spor puanlarıylakendini özletme sen emi
ayyyyy 1 haftadır uğraş uğraş sonra git mağlup ol ayyyyyyyyyyy alıp başımı nerelere gideömmm. gidmem de takım var
ooooooooooooo meydan okumalara geeel
Tebriklerherkse merhaba oncelikle gecmisi bitirmek istedim olmadi.
kilomu bildireyim
gecen hafta 68.700
bu hafta 68.200
fark 500 gr
regl de sabah saatleri itibariyle gelmis bulunmakta. o yuzden bu kadar farka sevindim dogrusu
ezdin geçtin triplim yazıkkkkk içim üzüldü nabayımKaptan dediğin ayırımcılık yapmaz bikere
Bennn o jilianı yaptımmm kuzummm 3 gün kendimee gelemedimmbeni de yehemen hem de
ayyy ben de delym akşam yapcam o yüzden. jillian yapıcam çok puanlı o
hahahahah tamammm.. begüşüm sen şimdi bizdesin demi fırtınalarda?
aaaa seda harikaaaa hem de regl döneminde. Bu da demektir ki haftayaaaaaaaaaaaaa
var var o var . Yaptım bile hemen listeyi güncelliyorum...
beni de yere seriyo namıssız ama fırtınalara puan gelsin diye yapacukkk.. sen yavaştan gel balımBennn o jilianı yaptımmm kuzummm 3 gün kendimee gelemedimmŞuan ameliyatlıyımm benn hafiftenn gelirim
Yoksa yendim mi beni de uzulmeyeyim diye ses etmiyorsunen son söylicem
Bu aradaNare83 bilet paralarini %40aldık biz ucagi kaçırdık diye ertesi gün olan cidde abha uçağını iptal etmisler bunca badireden sonra abhayada 14saatlik yolculuk yapmak.zorunda kaldım otobüsle
masum varmisin yarisa?
Hani nerede ezdim geçtimezdin geçtin triplim yazıkkkkk içim üzüldü nabayım
Ohhh miss afiyet olsunEki Görüntüle 2047911
Kahveye buyrun
Sağol canım beraber olsunOhhh miss afiyet olsun
ne verem sana triplim dile bakayım dile dileHani nerede ezdim geçtim
3 dene teneke kupa verdin o kadar
ayyy gelmek istiyorum bayılırımmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2047911
Kahveye buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?