Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah

yalnız sen bu aleti yanlış kullanıyorsun , işine karışmak gibi olmasında .. bu kadar açınca iç bacaklar şişiyormuş , alt bacaklar roberto carlos oluyormuş ..güzel bacaklar için sakin sakin yapmak gerekiyormuş diyecektin ... bak nasıl yavaşlardı

okuyunca direk dalıyodum ıslak mendil var diye
Eki Görüntüle 2047865

herkse merhaba oncelikle gecmisi bitirmek istedim olmadi.
kilomu bildireyim
gecen hafta 68.700
bu hafta 68.200
fark 500 gr
regl de sabah saatleri itibariyle gelmis bulunmakta. o yuzden bu kadar farka sevindim dogrusu

seda canım çok iyi yine de ...veeeeeeeeeeee daha da iyisi ,, biliyorsun regl sonrası hafta bombadır ödem şişlik ne varsa gider ... haftadan eksiler gelir .... eeee bi de spor ve diyetle eksi gelecek derkeeeeeeeeeen

aus cok gecmis olsun canim ben kacirdim galiba

sağolasın gülüm ... kahve döküp bacağımı feci yaktım canım

ayyyy kimler tutsam acep

bi kere miu ya karşı Bonus u tutuyorum o kesin
Triplimelek Megi always

hmmmmm ama ama portakalım ördekim hep saydının artılara denk geliyorsun yahu .... yine de bu sefer seni tutuyorum ki

ayyy çok heyecanlı .... diğerlerini de seçeyim ....locadan izleyeyim

Beni de tut beni de

3-0 olacak kaptaniçem orası belli ki saydin 3 portakal sulu ördek 0 pointtt

22 eylül menüsü

Kahvaltı : Tereyağında yumurta, az peynir, zeytin, 2 dilim tb ekmeği, şekersiz çay

Öğlen : Ayran çorbası, karpuz , 2 galeta

Akşam : 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Şekersiz kahve

Spir: 60 dakika tempolu yürüyüş begum75

@MiuLego Ausencia
Ortim Daydream-
Mortilerim aeben ecemavi

Beni de tut beni de

valla sizin mortilik efsane .. nar_cicegim verince iyi veriyor ... bu hafta gr.cıkla bi mola da verdi ...haftaya 1 kg üzeri verir ... sen savaştan yeni çıktın ama yenilecek havan hiç yok ... bilemedim ... ikinizin de hisse senetleri değerli valla

eflaaaaaaaaaaaaaaaaal geliyooooooooooooooooooor eflal sen izinden dönecen mi bacım ?

eflaaaaaaaaaaaaaaaaal geliyooooooooooooooooooor eflal sen izinden dönecen mi bacım ?
Sporu eklememisim. 1 saat yürüyüş de var hem de yokuş

Yok canım ya listeyi zira sokarım diye korkuyorum. Karataya bir ay uyuyum eğer istediğim gibi düzenli verirsem girerim

Hiç şansı yok 8 kilo bebekle yürüyüş yapan bir white var karsisindahemide kucakta

Az spor yap yeter
çok beklerin triplim
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana mortiyi 29 eylülde ver @MiuLego o zamana kadar 1 kg daha alayım hele sporsuz yenemem mortimi şimdi ... haftaya yerim kimse o şanslı çıtır çıtır
tımım çınım 29 ıylıl dıyılım
Galetaları bıraksan mı eflal kuzum? yemesen mi.. sabah 2 dilim ekmek var zati.. günün gerisi ekmeksiz geçse.. galeta ne ki ıyk

Menü
Sabah
İki adet kayısı ve suyu
Öğle sabah
1 er adet domates salatalık
2 dilim ekmek
Az üzüm
Az yağda yumurta
1 küp şeker büyüklüğünde peynir
Akşam 17
Bir adet salatalikla cacık
Spor bildirimini sonra yapacagim
Şu 2litre @MiuLego
Mortim nar_cicegim
Emekli kaptanim Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…