ayyy sizi var ya .... ne güldüm he ... ama oDelyDoly nin koyduğu bi adam vardı ona bakmadım ... dişler beni çok tiksindirir ... hani limon denilince küfrü basan adamlar var ya ... onlar gibi olurum
Az spor yap yeterne verem sana triplim dile bakayım dile dile
Yetmesede yerini alsin. Elbet bonus yuruyuslerine level atlatip plateslere, jilyınlara gececek.
Olacak yani sakince beklesin kasirgalar.
Pazar gunu yuruyus yaptim dedim isinmisken aletlere gideyim az.
Eliptikmi walkermi her ne zikkimsa bi kadin var ustunde bincekmisin dedi olur dedim.
Nerdende dedim kadin 34 beden ve botokslu gibi gorunuyo. Basladik ileri geri.
Canavar gibi bacak aciyor yani insan olamaz.
Bi kere ciktim gurur ettim artik hemen incemde diyemiyorum.
Bacagimi ayiricam o derece hizli yapiyo daha dayanamadim indim.
Kamu esyasi ya kendi bacagina gore kullanamazsin bi kere... benimde bi agirligim var
Biraz daha agirligim azalsin ins
herkse merhaba oncelikle gecmisi bitirmek istedim olmadi.
kilomu bildireyim
gecen hafta 68.700
bu hafta 68.200
fark 500 gr
regl de sabah saatleri itibariyle gelmis bulunmakta. o yuzden bu kadar farka sevindim dogrusu
aus cok gecmis olsun canim ben kacirdim galiba
MORTİNGENLER
@Nefs &aeben & ecemavi mortiliği
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->aeben
@Triplimelek Megi &begum75 & nehirnil111 3 lü voltran mortiliğiii
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @Triplimelek Megi
Whiteblacklife & @MiuLego büyük mortilik kapışmasııııııı
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->Whiteblacklife
Yeni hafta orti-mortilikleriii
@ecemavi &aeben ------------------- @daydream- & Nego
e karşıııııııııııııııııııı. ortilik mortilik efsane yarışşş
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
saydin78 --------------- @Portakal Sulu Ördek
e karşııııııııııı büyük sözler kapışmasıııı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nar_cicegim -------------------------- Whiteblacklife
a karşııı büyük kapışmaaa
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Antepia27 ---------------- @dandini2017
ye karşıııııı taze kan eski toprak kapışmasıııııııııı
begum75 ----------- @nehirnil111 & @Triplimelek Megi
çıtırlar kapışmasıııııııı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Kajupi ---------------Efser
e karşıııı yeni gelin listelimiz liste demirbaşına karşıııııııııııııııııııııı
Bonus ----------- @MiuLego
ya karşıııııııııııııııııııııı
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ErSeSi ---------------- @masumm
a karşıııı yeniden doğuş kapışması
eklemeler yeni mortingenler varsa ekleyelim minnoşlar
Beni de tut beni deinşallah
yalnız sen bu aleti yanlış kullanıyorsun , işine karışmak gibi olmasında .. bu kadar açınca iç bacaklar şişiyormuş , alt bacaklar roberto carlos oluyormuş ..güzel bacaklar için sakin sakin yapmak gerekiyormuş diyecektin ... bak nasıl yavaşlardı
seda canım çok iyi yine de ...veeeeeeeeeeee daha da iyisi ,, biliyorsun regl sonrası hafta bombadırödem şişlik ne varsa gider ... haftadan eksiler gelir .... eeee bi de spor ve diyetle eksi gelecek derkeeeeeeeeeen
sağolasın gülüm ... kahve döküp bacağımı feci yaktım canım
ayyyy kimler tutsam acep
bi kere miu ya karşıBonus u tutuyorum o kesin
Triplimelek Megi always
hmmmmm ama ama portakalım ördekim hep saydının artılara denk geliyorsun yahu .... yine de bu sefer seni tutuyorum ki
ayyy çok heyecanlı .... diğerlerini de seçeyim ....locadan izleyeyim
3-0 olacak kaptaniçem orası belli kiMORTİNGENLER
@Nefs &aeben & ecemavi mortiliği
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->aeben
@Triplimelek Megi &begum75 & nehirnil111 3 lü voltran mortiliğiii
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @Triplimelek Megi
Whiteblacklife & @MiuLego büyük mortilik kapışmasııııııı
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->Whiteblacklife
Yeni hafta orti-mortilikleriii
@ecemavi &aeben ------------------- @daydream- & Nego
e karşıııııııııııııııııııı. ortilik mortilik efsane yarışşş
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
saydin78 --------------- @Portakal Sulu Ördek
e karşııııııııııı büyük sözler kapışmasıııı
nar_cicegim -------------------------- Whiteblacklife
a karşııı büyük kapışmaaa
@Antepia27 ---------------- @dandini2017
ye karşıııııı taze kan eski toprak kapışmasıııııııııı
begum75 ----------- @nehirnil111 & @Triplimelek Megi
çıtırlar kapışmasıııııııı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Kajupi ---------------Efser
e karşıııı yeni gelin listelimiz liste demirbaşına karşıııııııııııııııııııııı
Bonus ----------- @MiuLego
ya karşıııııııııııııııııııııı
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eklemeler yeni mortingenler varsa ekleyelim minnoşlar
Beni de tut beni de
Sporu eklememisim. 1 saat yürüyüş de vareflaaaaaaaaaaaaaaaaal geliyoooooooooooooooooooreflal sen izinden dönecen mi bacım ?
Hiç şansı yok 8 kilo bebekle yürüyüş yapan bir white var karsisindavalla sizin mortilik efsane ..nar_cicegim verince iyi veriyor ... bu hafta gr.cıkla bi mola da verdi ...haftaya 1 kg üzeri verir ... sen savaştan yeni çıktın ama yenilecek havan hiç yok ... bilemedim ... ikinizin de hisse senetleri değerli valla
22 eylül menüsü
Kahvaltı : Tereyağında yumurta, az peynir, zeytin, 2 dilim tb ekmeği, şekersiz çay
Öğlen : Ayran çorbası, karpuz , 2 galeta
Akşam : 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Şekersiz kahve
Spir: 60 dakika tempolu yürüyüşbegum75
@MiuLegoAusencia
OrtimDaydream-
Mortilerimaeben ecemavi
çok beklerin triplimAz spor yap yeter
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy kimler tutsam acep
bi kere miu ya karşıBonus u tutuyorum o kesin
Triplimelek Megi always
hmmmmm ama ama portakalım ördekim hep saydının artılara denk geliyorsun yahu .... yine de bu sefer seni tutuyorum ki
ayyy çok heyecanlı .... diğerlerini de seçeyim ....locadan izleyeyim
tımım çınım 29 ıylıl dıyılımbana mortiyi 29 eylülde ver @MiuLegoo zamana kadar 1 kg daha alayım hele sporsuz yenemem mortimi şimdi ... haftaya yerim kimse o şanslı çıtır çıtır
Galetaları bıraksan mı eflal kuzum? yemesen mi.. sabah 2 dilim ekmek var zati.. günün gerisi ekmeksiz geçse.. galeta ne ki ıyk22 eylül menüsü
Kahvaltı : Tereyağında yumurta, az peynir, zeytin, 2 dilim tb ekmeği, şekersiz çay
Öğlen : Ayran çorbası, karpuz , 2 galeta
Akşam : 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Şekersiz kahve
Spir: 60 dakika tempolu yürüyüşbegum75
@MiuLegoAusencia
OrtimDaydream-
Mortilerimaeben ecemavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?