Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minnoşlar @begum75 nehirnil111

Kasırgalardan izinli Efser sahalara dönüyorrrr onu kasırgalara tekrar ekleyeceğiz

Efser bir de spor salonundan canlı foto atar

sonra biz yine deriz ki yahu senin neren 74 kilo efser spordayken el clasicco dur bu ...

haydi kasırgaaaaam benim açığı da kapat bu hafta efserim ...inme eliptik tepesinden , en çok point onda

Anaaaaaaaam durmuyor ....
2 kilo verdim demiyooor....
bugün cuma demiyooor ...
white geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooor .....

herkse merhaba oncelikle gecmisi bitirmek istedim olmadi.
kilomu bildireyim
gecen hafta 68.700
bu hafta 68.200
fark 500 gr
regl de sabah saatleri itibariyle gelmis bulunmakta. o yuzden bu kadar farka sevindim dogrusu
Tebrikler canım
ayyy gelmek istiyorum bayılırımmmmmmmmmmm
Gel gel :)
ayyy sizi var ya .... ne güldüm he ... ama o DelyDoly nin koyduğu bi adam vardı ona bakmadım ... dişler beni çok tiksindirir ... hani limon denilince küfrü basan adamlar var ya ... onlar gibi olurum
Ayy aynen midem bulandı
Afiyett olsunn kuzummm mutlu keyifler
Sağol canımcım
Çok iyi menü canım afiyet şeker olsun
Sağol canım :))
Bugün sondu kaptanım, yarın karatay başlıyor, onda hiç yok ekmek malum

Anaaaaaaaam durmuyor ....
2 kilo verdim demiyooor....
bugün cuma demiyooor ...
white geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooor .....
Hedefim cuma değil ki kaptanim verdim yatayım yok olacağım 48 gör bak bir iki aya kalmaz olacağım işte inat ettim

Allahım yemiş gene bir yudum bu sefer de gözü yeni mortiye dikmiş artık onlar düşünsün sporu çok yap emi fırtınam benim hep destekçinim artık
hadi canım ooo bekliyom
Bugün sondu kaptanım, yarın karatay başlıyor, onda hiç yok ekmek malum
tımım ı zımın ınlıştık

Spor var zaten canım bir saatcik şimdi biraz daha ekleyecegim 300 görürüz yine

Oooo olaylar olaylarrr. Mortimi bir sir gibi gunlerce sakladin @MiuLego

Hani az spor yapanindan verecektir sen mortiyi bana
Neye gore kime gore az tatlim
Sevgili yeni mortim çok uğraştırma beni emi güzel güzel yenil çekil kosene yeni savaştan çıktım sokma beni yeni bı savaşa spor yapma emi nar_cicegim

nar_cicegim çiçeaaaam ne diyor. Sen yenersin benim intikamımı alırsın diye White a seni verdim balım hadi benim yüzümü kara çıkarma he mi
Kaptan sen iste yeter ki

Hiç şansı yok 8 kilo bebekle yürüyüş yapan bir white var karsisindahemide kucakta
Benimki 20 kilo onu napcaz

73.8 ile başlamıştım, 10 kilo veriyim demiştim o başladığım zamanlar Aralık 2'ye kadar evet.
Üff

AMAN YAAAA KALBİMDEN ONLAR GEÇMİŞ NE VAR SES ETMESENİZ

Geleceği görmüşüm ben haftayanın sonucunu yazmışım oraya

Ah ah gözlemeee
90'lı kilolarda oldun mu hiç...çok şaşırdım...
Offf offf kuzumm bende ağostos sıcagında 15 gün banyo yapamadımm şükürki kokişş değilimde sıkıntı yaşamadımm Lakinn kafayı gün aşırı yıkadım
Bayramdan bir gün önce su kesildi O son günün rezaleti...hatırlamak istemiyorum....5 damacana aldık gene de yetmedi. Taşıma suyla değirmen dönmez

Antepia27 mortini gördün mü.. takıma yeni giriş yapan yeni heyecanlarla dolu dandini2017 ..
peki bu haftaki kilosunu gördün mü? hem de birkaç günde.. Çoook çalışmak lzım fatmam çoook
Ben miyim o
Selam Antepia27
Bonfileli mantar sarma hmmm leziiz
Tebrik ederim canım geçmişe dönemezsin bence de dakika da 2 sayfa geçiyor gibi şuan
Aynen ya, okuyacağım diye diye sayfalar ekleniyor sürekli

beni de malak gibi yatmak bitirdi eflal , her tarafım tutuldu ...alışık değilim illa 2-3 kez çıkıp çıkıp girmeliyim ben eve
Ay yatmak gerçekten zor oluyor, bir an önce iyileş kapteniçem.
Servise vermemek işime geliyor çaktırma, yürüyüş yapmış oluyorum, çıkıp nefes almış oluyorum, iki insan görüyorum. Vermiycem galiba

off cok gecmis olsun.
haftaya cok iyi olacak diye dusnuyorum ins en azindan 67 lerin sonuna yaklasirim diye dusunuyorum♡♡

minnoşlar @begum75 nehirnil111

Kasırgalardan izinli Efser sahalara dönüyorrrr onu kasırgalara tekrar ekleyeceğiz
Tamam kaptanım listeye ekledim
Aaa sabah bende öyle yapmıştım yazmayı unutmuşum seninle hatırladımAfiyet olsun yemek yok hiç gibi ama var gibi

Daha da yukarı çıksam

O zaman öyle yap canım kilo oranına göre bence verebilirsin ben geçen sene Kasımın sonundan Ocak başına 5 kilo vermiştim düşün 60 falandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…