minnoşlar @begum75nehirnil111
Kasırgalardan izinliEfser sahalara dönüyorrrr onu kasırgalara tekrar ekleyeceğiz
Menü
Sabah
İki adet kayısı ve suyu
Öğle sabah
1 er adet domates salatalık
2 dilim ekmek
Az üzüm
Az yağda yumurta
1 küp şeker büyüklüğünde peynir
Akşam 17
Bir adet salatalikla cacık
Spor bildirimini sonra yapacagim
Şu 2litre @MiuLego
Mortimnar_cicegim
Emekli kaptanimAusencia
Tebrikler canımherkse merhaba oncelikle gecmisi bitirmek istedim olmadi.
kilomu bildireyim
gecen hafta 68.700
bu hafta 68.200
fark 500 gr
regl de sabah saatleri itibariyle gelmis bulunmakta. o yuzden bu kadar farka sevindim dogrusu
Gel gel :)ayyy gelmek istiyorum bayılırımmmmmmmmmmm
Ayy aynen midem bulandıayyy sizi var ya .... ne güldüm he ... ama oDelyDoly nin koyduğu bi adam vardı ona bakmadım ... dişler beni çok tiksindirir ... hani limon denilince küfrü basan adamlar var ya ... onlar gibi olurum
Sağol canımcımAfiyett olsunn kuzummm mutlu keyifler
Sağol canım :))Çok iyi menü canım afiyet şeker olsun
Bugün sondu kaptanım, yarın karatay başlıyor, onda hiç yok ekmek malumçok beklerin triplim
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tımım çınım 29 ıylıl dıyılım
Galetaları bıraksan mı eflal kuzum? yemesen mi.. sabah 2 dilim ekmek var zati.. günün gerisi ekmeksiz geçse.. galeta ne ki ıyk
Hedefim cuma değil ki kaptanim verdim yatayım yok olacağım 48 gör bak bir iki aya kalmaz olacağım işte inat ettimAnaaaaaaaam durmuyor ....
2 kilo verdim demiyooor....
bugün cuma demiyooor ...
white geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooor .....
Allahım yemiş gene bir yudum bu sefer de gözü yeni mortiye dikmişMenü
Sabah
İki adet kayısı ve suyu
Öğle sabah
2 dilim ekmek
Az üzüm
Az yağda yumurta
Akşam 17
Şu 2litre @MiuLego
Mortimnar_cicegim
Emekli kaptanimAusencia
hadi canım ooo bekliyomEfser bir de spor salonundan canlı foto atar
sonra biz yine deriz ki yahu senin neren 74 kiloefser spordayken el clasicco dur bu ...
haydi kasırgaaaaam benim açığı da kapat bu hafta efserim ...inme eliptik tepesinden , en çok point onda
tımım ı zımın ınlıştıkBugün sondu kaptanım, yarın karatay başlıyor, onda hiç yok ekmek malum
Hedefim cuma değil ki kaptanim verdim yatayım yok olacağım 48 gör bak bir iki aya kalmaz olacağım işte inat ettim
Spor var zaten canım bir saatcik şimdi biraz daha ekleyecegim 300 görürüz yineAllahım yemiş gene bir yudum bu sefer de gözü yeni mortiye dikmişartık onlar düşünsün sporu çok yap emi fırtınam benim hep destekçinim artık
hadi canım ooo bekliyom
tımım ı zımın ınlıştık
cok sagol canimTebrikler canım
Gel gel :)
Ayy aynen midem bulandı
Sağol canımcım
Sağol canım :))
Bugün sondu kaptanım, yarın karatay başlıyor, onda hiç yok ekmek malum
Ayy okulun yokuşu bitirdi beni bacaklarım ağrıyor bir haftadır
Spor var zaten canım bir saatcik şimdi biraz daha ekleyecegim 300 görürüz yine
Oooo olaylar olaylarrr. Mortimi bir sir gibi gunlerce sakladin @MiuLegoMORTİNGENLER
@Nefs &aeben & @ecemavi mortiliği
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->aeben
@Triplimelek Megi & @begum75 &nehirnil111 3 lü voltran mortiliğiii
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN--------> @Triplimelek Megi
Whiteblacklife & @MiuLego büyük mortilik kapışmasııııııı
KAZANANNNNNNNNNNNNNNN-------->Whiteblacklife
Yeni hafta orti-mortilikleriii
@ecemavi &aeben ------------------- @daydream- & Nego
e karşıııııııııııııııııııı. ortilik mortilik efsane yarışşş
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@saydin78 --------------- @Portakal Sulu Ördek
e karşııııııııııı büyük sözler kapışmasıııı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nar_cicegim -------------------------- Whiteblacklife
a karşııı büyük kapışmaaa
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Antepia27 ---------------- dandini2017
ye karşıııııı taze kan eski toprak kapışmasıııııııııı
@begum75 ----------- @nehirnil111 & @Triplimelek Megi
çıtırlar kapışmasıııııııı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Kajupi ---------------Efser
e karşıııı yeni gelin listelimiz liste demirbaşına karşıııııııııııııııııııııı
@Bonus ----------- @MiuLego
ya karşıııııııııııııııııııııı
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eklemeler yeni mortingenler varsa ekleyelim minnoşlar
Neye gore kime gore az tatlimHani az spor yapanindan verecektir sen mortiyi bana
Sevgili yeni mortim çok uğraştırma beni emi güzel güzel yenil çekil kosene yeni savaştan çıktım sokma beni yeni bı savaşa spor yapma eminar_cicegim
Kaptan sen iste yeter kinar_cicegim çiçeaaaam ne diyor. Sen yenersin benim intikamımı alırsın diye White a seni verdim balım hadi benim yüzümü kara çıkarma he mi
Benimki 20 kilo onu napcazHiç şansı yok 8 kilo bebekle yürüyüş yapan bir white var karsisindahemide kucakta
Çok çektim kaptanim çok asagilandim cok üzüldüm çok ağladım kilolar yüzünden kamyon tekeri lafı çınlıyor kulaklarımda hala
73.8 ile başlamıştım, 10 kilo veriyim demiştim o başladığım zamanlar Aralık 2'ye kadar evet.Tamam o zaman anlaştık zaten herkes yerindeymiş
Biraz daha bekle bence de 2 beden fazla gibi aşırı kilo vermen gerek Aralık ayına kadar 8-10 vermeyi mi planlıyorsun
Kuzum sen öteki gruptanmışsın yoksa seni niye istemeyeyim elimden gelse hepinizi alırım haksızlık olmasa
Ahahaha
Eki Görüntüle 2047792
Üffsen benim sopadan kork bence
fırtınaları coşturucaz mı delyyyyyyyyyyyyyy
üzerlerindeki ölü toprağı atıcaz mıııııııııııııııııı
ezdin geçtin kız yenmek ne demek
amaaaan ha kasırga oldun dandinim .... artık spora dandini dandini dastana demiyoruzsporsuzluğu bostandan kovuyoruz
güzel puanlar bekliyorum senden takıma , ilk sayfa ilk mesajda sporların nasıl puanlandığı yazıyor.... şöyle en puanlısından hemi gülüm
ben kendimi buldum .
stajyer bakışlı ceo
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
edit edit hooooooooooooooop kazanan KASIRGALAR
Sen dur hele akşama neler neler olacak ..
AMAN YAAAA KALBİMDEN ONLAR GEÇMİŞ NE VAR SES ETMESENİZ
Geleceği görmüşüm ben haftayanın sonucunu yazmışım oraya
Ah ah gözlemeeeAnam sezon bitti okullar açıldı hanımlar ben deniz manyağıyım düşürmeyin beni yollara kaş kalkan Olimpos harbi Olimpos'a bende bayılmıştım o ne güzel denizdir yahu..ama bebelerle zor yürümüştük hatta yolda gözlemeviler vardı.şöyle tahtadan oturma yeri yapmışlardı dağlara doğru.iyi gözleme yemiştik ozaman diyet falan yoktu 90 lık Ahu vardı
90'lı kilolarda oldun mu hiç...çok şaşırdım...ahahahahahahahha olimpos a 2 sene önce gittiğimde bende 90 küsürlüktüm ve gözleme yemiştim
kaç tane yedim ki , birdir bir
bu senede tam gidecekken baba ile kavga edip , eve döndük ya ... olimpos babanıda sevmezdim olimpos
Bayramdan bir gün önce su kesildiOfff offf kuzumm bende ağostos sıcagında 15 gün banyo yapamadımm şükürki kokişş değilimde sıkıntı yaşamadımmLakinn kafayı gün aşırı yıkadım
Antepia27 mortini gördün mü.. takıma yeni giriş yapan yeni heyecanlarla dolu dandini2017 ..
peki bu haftaki kilosunu gördün mü? hem de birkaç günde.. Çoook çalışmak lzım fatmam çoook
Bonfileli mantar sarma hmmm leziizBugün ki menümü de iliştireyim şuraya korumakla hedefe varmak arasında bir şey
Sabah; YOK
Öğle; 12:30 - Yarım kase yayla çorbası + 1 ad.bonfile sarma(içinde mantar vardı) + 1 kase mevsim salata + yarım kase cacık
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase yoğurt + 1 ymk kaşığı chia tohumu
Su 2 lt oldu akşama devam ederim
@MiuLegoAusencia @Triplimelek Megi @begum75
Aynen ya, okuyacağım diye diye sayfalar ekleniyor sürekliTebrik ederim canımgeçmişe dönemezsin bence de dakika da 2 sayfa geçiyor gibi şuan
Ay yatmak gerçekten zor oluyor, bir an önce iyileş kapteniçem.beni de malak gibi yatmak bitirdi eflal , her tarafım tutuldu ...alışık değilim illa 2-3 kez çıkıp çıkıp girmeliyim ben eve
off cok gecmis olsun.inşallah
yalnız sen bu aleti yanlış kullanıyorsun , işine karışmak gibi olmasında .. bu kadar açınca iç bacaklar şişiyormuş , alt bacaklar roberto carlos oluyormuş ..güzel bacaklar için sakin sakin yapmak gerekiyormuş diyecektin ... bak nasıl yavaşlardı
seda canım çok iyi yine de ...veeeeeeeeeeee daha da iyisi ,, biliyorsun regl sonrası hafta bombadırödem şişlik ne varsa gider ... haftadan eksiler gelir .... eeee bi de spor ve diyetle eksi gelecek derkeeeeeeeeeen
sağolasın gülüm ... kahve döküp bacağımı feci yaktım canım
ayyyy kimler tutsam acep
bi kere miu ya karşı @Bonus u tutuyorum o kesin
@Triplimelek Megi always
hmmmmm ama ama portakalım ördekim hep saydının artılara denk geliyorsun yahu .... yine de bu sefer seni tutuyorum ki
ayyy çok heyecanlı .... diğerlerini de seçeyim ....locadan izleyeyim
Tamam kaptanım listeye ekledimminnoşlar @begum75nehirnil111
Kasırgalardan izinliEfser sahalara dönüyorrrr onu kasırgalara tekrar ekleyeceğiz
Aaa sabah bende öyle yapmıştım yazmayı unutmuşum seninle hatırladımMenü
Sabah
İki adet kayısı ve suyu
Öğle sabah
2 dilim ekmek
Az üzüm
Az yağda yumurta
Akşam 17
Şu 2litre @MiuLego
Mortimnar_cicegim
Emekli kaptanimAusencia
O zaman öyle yap canım kilo oranına göre bence verebilirsin ben geçen sene Kasımın sonundan Ocak başına 5 kilo vermiştim düşün 60 falandım
73.8 ile başlamıştım, 10 kilo veriyim demiştim o başladığım zamanlar Aralık 2'ye kadar evet.
Üff
Ah ah gözlemeee
90'lı kilolarda oldun mu hiç...çok şaşırdım...
Bayramdan bir gün önce su kesildiO son günün rezaleti...hatırlamak istemiyorum....5 damacana aldık gene de yetmedi. Taşıma suyla değirmen dönmez
Ben miyim o
SelamAntepia27
Bonfileli mantar sarma hmmm leziiz
Aynen ya, okuyacağım diye diye sayfalar ekleniyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?