***7.TAKIM 536. ETAP***
Ahu060812 (67.8) kilosu sabit.
Efser (74.8/74.1/0.7/%0.94) Hedef kilo 65'e revize.
White Lily (72.2/71.7/0.5/%0.69) izne ayrılmak istiyor.
igdedali (59.8/59.5/0.3/%0.50)
suspushanimcim (64.5/64.3/0.2/%0.31)
Triplimelek Megi (59/57.6/1.4/%2.37) mezun olmak istiyor.
GunesinKizi35 (45.9///%) mezun olmak istiyor.
Bonus (99.3) kilosu sabit.
caytabagi (61.7/58.9/2.8/%2.27) geçen hafta bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2'ye bölündü.
Portakal Sulu Ordek (55.9/55.4/0.5/%0.89) Hedef kilo 52'ye revize.
nar_cicegim (67.6/67/0.6/%0.89)
White1989 (59.7/57.7/2/%3.35) 4.takımdan transfer oldu.
Kajupi (60/58.8/1.2/%2) Yeni üye. Başlangıç Tarihi:31 Ağustos 2017 Başlangıç Kilo:60.9 Hedef Kilo:55
7. Takım Ortalaması %1.093
GunesinKizi35 bildirim yapmamış gibi hesaplandı yüzde. Bildirim yaparsa değiştireceğiz. Yapmazsa da açıklamasını değiştireceğiz.
Sopa kırıldı yandı gitti kül oldu bittigeçen haftayı kapattık, önümüze bakalım patron
eveeeeeeeeet açık açık yazdım bu sefer canım okumadın mı :)) ..... bu kez ördekciyim
yeter da , hep sen heeep sen ... seni de miu tutsun
Yani Miuhiç tuttuğunu duymadımdı dile getirmeden sessizce tuttun demek beni
Ayol keyfin bilir, kaybeden sen olursunbeni tutan kazanır
Yok kuzum yetiştin :)
geç mi kaldım geç mi kaldım ya telefondan girmiyor benim siteye bazen sabahta işe gitmeden pcyi açamadım nöbetim vardı hızlı çıktım
Geçen haftaki kilom yine hatrımda değil sayfada güncellenmemiş sanırım 1. sayfa ondan bakamadım kilom 44.900 artık mezun
geç mi kaldım geç mi kaldım ya telefondan girmiyor benim siteye bazen sabahta işe gitmeden pcyi açamadım nöbetim vardı hızlı çıktım
Geçen haftaki kilom yine hatrımda değil sayfada güncellenmemiş sanırım 1. sayfa ondan bakamadım kilom 44.900 artık mezun
Hahahha hahahahha kafalar gitti hahaha
Sağol tatliş
İtina ile gömülür
Tövbe Estağfurullah
Senin gurur tablon ausum buvaaaaaaaaaaav o kadar mezun
güneşimmm tebrikler sana kuzum ya
seni listeye aldığım da kaptanım kilom az ama o listeye asla artı ile gelmem demiştin ... liste de estin geçtin her hafta
sana ben kocaman tebrikler sıunuyorum .... @MiuLego nun da izni ile , ilk mezunumroxen2303 kuzumdu .... Triplimelek Megi ve seni de kaptanlık tarihimin son mezunları yazıyorum belliğime ... ama en çokta kalbime
hiç tuttuğunu duymadımdı dile getirmeden sessizce tuttun demek beni
Ayol keyfin bilir, kaybeden sen olursunbeni tutan kazanır
cok gecmis olsun canim
GunesinKizi35 geçmiş olsun iyi olmana sevindim
çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
Ay Allah korusun bir sadaka ver kuzum kaza bela için
evvet fırtınalar hazırmıyız
@Ahu060812
@eftalim
@White1989
@igdedali
GunesinKizi35
@Bonus
@ecemavi
@Portakal Sulu Ordek
@60kiloyum
@Nefs
@MiuLego işte burdaaa
@kelebekolacam
@White Lily
@Antepia27
artık spor bildirimlerinizde beni etiketlerseniz sevinirim puanları ben tutucam
B,r hesap kitap yapacağım da ;
listeden eksikler çok ...
@caytabagi kuzum sen bildirim bırakmıştın dün , ona yeni cici eksiler eklendi mi hele ?
@Bonus senin de bildirimin yok henüz sanırım .
@Efser sen ve bildirimin de yok .
Oooooo oooo listenin çoğu yok , huuuuuuuuuuu
@Bonus veGunesinKizi35 kaldı bir. Sabah buralardaydı ikisi de. Hadi kızlar güzel eksiler inşallah. @caytabagi da gelir düne göre güncel eksi verir belki
@ErSeSi sedaaa gel bacım geeeel yamacımaaaa. Klonu da bir bildir hele.. hadi bakalım bekliyorum.
GunesinKizi35 kuzum bir sen kaldın listeden bildirmeyen merakla güzel eksiler bekliyorum
Yok yaaa, fırında portakallı ördek yapacam bu hafta ben çok severim@Portakal Sulu Ordek canommmmmmmmm bak bu sözler bize ....
eğme başımı yerlere .... çıtır çıtır saydın ezme yapalım
vaaaaaaaaaaav o kadar mezun
güneşimmm tebrikler sana kuzum ya
seni listeye aldığım da kaptanım kilom az ama o listeye asla artı ile gelmem demiştin ... liste de estin geçtin her hafta
sana ben kocaman tebrikler sıunuyorum .... @MiuLego nun da izni ile , ilk mezunumroxen2303 kuzumdu .... Triplimelek Megi ve seni de kaptanlık tarihimin son mezunları yazıyorum belliğime ... ama en çokta kalbime
sende tam burdasın bak
Bahaneler bahanelergeçen hafta morti olsaydınız ya ..bu hafta ördekim kazanırdı
sen artıları alınca geçiyorsunuz minnak ördekimin karşısına... onu tutacağım ben ... her daim mazlumun yanındayım
@Portakal Sulu Ordek
Ausencia aus kaptanım
Bu listeyi senin paylaşmanı istiyorum müsaitsen. Jübile maçı gibi. Nasıl da gururla ..
Ay aşırı duygusallaştım balo makyajım bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?