Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 536. ETAP***

geç mi kaldım geç mi kaldım ya telefondan girmiyor benim siteye bazen sabahta işe gitmeden pcyi açamadım nöbetim vardı hızlı çıktım

Geçen haftaki kilom yine hatrımda değil sayfada güncellenmemiş sanırım 1. sayfa ondan bakamadım kilom 44.900 artık mezun

eveeeeeeeeet açık açık yazdım bu sefer canım okumadın mı :)) ..... bu kez ördekciyim

yeter da , hep sen heeep sen ... seni de miu tutsun
hiç tuttuğunu duymadımdı dile getirmeden sessizce tuttun demek beni
Ayol keyfin bilir, kaybeden sen olursun beni tutan kazanır

Yok kuzum yetiştin :)

vaaaaaaaaaaav o artık mezun

güneşimmm tebrikler sana kuzum ya

seni listeye aldığım da kaptanım kilom az ama o listeye asla artı ile gelmem demiştin ... liste de estin geçtin her hafta

sana ben kocaman tebrikler sıunuyorum .... @MiuLego nun da izni ile , ilk mezunum roxen2303 kuzumdu .... Triplimelek Megi ve seni de kaptanlık tarihimin son mezunları yazıyorum belliğime ... ama en çokta kalbime

Senin gurur tablon ausum bu

hiç tuttuğunu duymadımdı dile getirmeden sessizce tuttun demek beni
Ayol keyfin bilir, kaybeden sen olursun beni tutan kazanır

geçen hafta morti olsaydınız ya ..bu hafta ördekim kazanırdı

sen artıları alınca geçiyorsunuz minnak ördekimin karşısına ... onu tutacağım ben ... her daim mazlumun yanındayım

@Portakal Sulu Ordek

cok gecmis olsun canim

çok teşekkür ederim

GunesinKizi35 geçmiş olsun iyi olmana sevindim

çok saol canm

çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

Çok çok teşekkürler
Ay Allah korusun bir sadaka ver kuzum kaza bela için

ya yine de verilmiş sadakam varmış bu kadarla kurtuldum kafamı vurmama rağmen

canım ben salıya kadar olan bildrimlerimi yapayım standarttım salı günü itibari ile spor yok düştüğüm için haftaya da listede olmayayım zararım olmasın

Koşu: 30*4=120
Yürüyüş: 60*2=120
Egzersiz: 60*3=180
Zumba: 10*3=30

TOPLAM: 430 point cumadan pazartasiye dahil sporum bu canım

Gelldim ex kaptancımmmmm

@Bonus ve GunesinKizi35 kaldı bir. Sabah buralardaydı ikisi de. Hadi kızlar güzel eksiler inşallah. @caytabagi da gelir düne göre güncel eksi verir belki

@ErSeSi sedaaa gel bacım geeeel yamacımaaaa. Klonu da bir bildir hele.. hadi bakalım bekliyorum.

GunesinKizi35 kuzum bir sen kaldın listeden bildirmeyen merakla güzel eksiler bekliyorum

Anammmm GunesinKizi35 harikasınnnnnnnn beeee mezuniyete harika yüzdeyle gittin Ausencia koş koşşş

ayyyyyyy ne çok özlenmişim beeeeee

sende tam burdasın bak

Bahaneler bahaneler tutmadın hiç beni gizli takipçim
Mortilik kanımı kaynatıyor sen bilirsin şekerim yine kaybedenin yanında ol napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…