Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah kaptanim tek isteğim o. Egzersiz yapamıyorum aslında biraz iyilessem biraz pilates yapsam iyi olur şuan çok az belli sanki kilo verdiğim. Göbek bolgem biraz inceldi ama oturunca çıkıyor yine o sinirimi bozuyor. Bir de yeme düzeni kaçtı çok. Hasta olunca çok üşeniyorum bir şeyler yeyip geçiyorum . Bol protein daha iyi inşallah ona devam edicem iyileşince . 34 bedene dek devam

Teşekkürler ederim sonun da ya çok istemiştim hep ikinci 3 oluyordum arada ama birincilik hemde bu takımda bu hafta benim için inanın değerini bilemezsin çok korkmuştum ya kilo veremezsem ya bu takıma zarar verirsem diye bu takımda ki herkese sana beni bu takıma kabul eden Ausencia binlerce kez teşekkür ederim

desene o zaman haftaya bireysel 1. Bonus
Eveettttttt bonuuuuuussss Bonus haftaya bireyselde 1. Sin kuzum yaz bunu ben de seni yemecepim için ben de 0. Cıyım o zaman
Tebrikler 7.takım

Bugün de bu menüyü kıskanayım bari ne güzel menü bu kuzummmmmm
Valla mi ciddi misin ben miyim
evet

Biz seninle gurur duyuyoruz
Ve eminim haftaya da derecede olacaksın

hadi kuzum iyileş bir an önce .... ben senin muhabbetlerini çok özledim ya

çok yakıştın oraya

Tabağım oyyyyy.. maşallah sana tam iyileşince o günler de gelecek.. haftaya da perşembeden bildirimini yap ki garantiye alalım emi. Tabi cuma da yap ama :))
Bir adnan oktar espirisi derki "o biraz sıkar"
Eriticem seni bonus aha da yazdım buraya bak gör
Sen gidiyorsun değil mi ex kaptan ay ayrılıkları hiç sevmem ağlarım ben
Yok canjm gitmiyor bir yere kelepçeledik onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…