Tebrikler 7.takım
Valla mi ciddi misin ben miyimWhiteblacklife gecenin yıldızı olarak yerini al .... bireysel 1.sisin ...
şöyleeeee @MiuLego kahve lüpürdetirken ben bi bacak uzatayımmmmm ....
ayyyy ne güzel ya ...
Valla mi ciddi misin ben miyim
İnşallah kaptanim tek isteğim o. Egzersiz yapamıyorum aslında biraz iyilessem biraz pilates yapsam iyi olur şuan çok az belli sanki kilo verdiğim. Göbek bolgem biraz inceldi ama oturunca çıkıyor yine o sinirimi bozuyor. Bir de yeme düzeni kaçtı çok. Hasta olunca çok üşeniyorum bir şeyler yeyip geçiyorum . Bol protein daha iyi inşallah ona devam edicem iyileşince . 34 bedene dek devamne sulugözüz ya biz neden böyle
hem de nasıl nasılllll
oy senin heyecanını severim ben
hahaha yok kaptanım yorar mıyım seni aaa aşk olsun
tamam öğretmenim aldık bile dünkü kilonu.. zaten maşallah yüzden o kadar iyi ki
sen nasılsın işler nasıl? haftaya da güzel yüzde olur mu oynar mıyız gene ? gene halaya durur muyuz
Teşekkürler ederim sonun da ya çok istemiştim hep ikinci 3 oluyordum arada ama birincilik hemde bu takımda bu hafta benim için inanın değerini bilemezsin çok korkmuştum ya kilo veremezsem ya bu takıma zarar verirsem diye bu takımda ki herkese sana beni bu takıma kabul edenresmen tutup da bireyselde 1. olanı bana rakip etmişsin kaptanım.. anam ne diyeyim kii hahahahaha gülüyorum acınacak halimee...
Dur benim mortiliğim sayesinde diyeyim de kendime pay çıkarayım bariWhiteblacklife TEBRİKLER KUZUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Hak ettin valla
Eveettttttt bonuuuuuussss
Tebrikler 7.takım
Bugün de bu menüyü kıskanayım bari ne güzel menü bu kuzummmmmm
Valla mi ciddi misin ben miyim
3 diyelim ausum..70 ilk hedef kuzum gittiği yere kadar..
anacım bu menülerle devam et sen beni en fazla 2 hafta etiketlersin
Sen gidiyorsun değil mi ex kaptansaat 20:00 i bekleyelim tabii kutlama için
Biz seninle gurur duyuyoruzTeşekkürler ederim sonun da ya çok istemiştim hep ikinci 3 oluyordum arada ama birincilik hemde bu takımda bu hafta benim için inanın değerini bilemezsin çok korkmuştum ya kilo veremezsem ya bu takıma zarar verirsem diye bu takımda ki herkese sana beni bu takıma kabul edenAusencia binlerce kez teşekkür ederim
İnşallah kaptanim tek isteğim o. Egzersiz yapamıyorum aslında biraz iyilessem biraz pilates yapsam iyi olur şuan çok az belli sanki kilo verdiğim. Göbek bolgem biraz inceldi ama oturunca çıkıyor yine o sinirimi bozuyor. Bir de yeme düzeni kaçtı çok. Hasta olunca çok üşeniyorum bir şeyler yeyip geçiyorum . Bol protein daha iyi inşallah ona devam edicem iyileşince . 34 bedene dek devam
Teşekkürler ederim sonun da ya çok istemiştim hep ikinci 3 oluyordum arada ama birincilik hemde bu takımda bu hafta benim için inanın değerini bilemezsin çok korkmuştum ya kilo veremezsem ya bu takıma zarar verirsem diye bu takımda ki herkese sana beni bu takıma kabul edenAusencia binlerce kez teşekkür ederim
Sen gidiyorsun değil mi ex kaptanay ayrılıkları hiç sevmem ağlarım ben
Tabağım oyyyyy.. maşallah sana tam iyileşince o günler de gelecek.. haftaya da perşembeden bildirimini yap ki garantiye alalım emi. Tabi cuma da yap ama :))İnşallah kaptanim tek isteğim o. Egzersiz yapamıyorum aslında biraz iyilessem biraz pilates yapsam iyi olur şuan çok az belli sanki kilo verdiğim. Göbek bolgem biraz inceldi ama oturunca çıkıyor yine o sinirimi bozuyor. Bir de yeme düzeni kaçtı çok. Hasta olunca çok üşeniyorum bir şeyler yeyip geçiyorum . Bol protein daha iyi inşallah ona devam edicem iyileşince . 34 bedene dek devam
Eriticem seni bonus aha da yazdım buraya bak görBir adnan oktar espirisi derki "o biraz sıkar"
Yok canjm gitmiyor bir yere kelepçeledik onu.Sen gidiyorsun değil mi ex kaptanay ayrılıkları hiç sevmem ağlarım ben
3 diyelim ausum..70 ilk hedef kuzum gittiği yere kadar..
Bir adnan oktar espirisi derki "o biraz sıkar"
Sen gidiyorsun değil mi ex kaptanay ayrılıkları hiç sevmem ağlarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?