Bakacak kimsem yok canim guvenip verememOhh misss daha ne olsun ,
Ama bitmiyor ev işi nankör .
Kelebek neden kreş ? Daha çok küçük degilmi ? Bence evde bakılmalı
Çok güzel kilo vermişsin aslında ,
Yine verirsin bence biraz sabır
Tam toparlanma dönemi bizlerde basliycaz yeniden
Hoşgeldin bu arada
Cok şükür canim manisada annemdeyiz vakit geçiriyoz isteİyiyim Kelebeğimbugünümüze şükür. Sen nasılsın canım benim
Ooo fatmam korkutma kız şahesteyi :)@dandini2017 canım hazirmisin yenilmeye bu hafta yeni aldığım kilolar var
Biraz kendinden bahset canım rakibini taniyayim kaç kuldan kaç kiloya dustun beslenme düzenin nasıl
Bu hafta bı pasta ye kendine ödül ver
Harikasın fırtınam senin pointlerine çok güZel pointler ekleyeceğiz destek tammDurmak yok yola devam 2 saat yürüyüş mis gibi bı saat ip egzersiz gelsin pointler
İnşallah canim bnde evime donseydin bi duzen oturtacaktim ekim sonunhibi donucem inşallahcanım buralardayım okul açılinca yoğunluktan uğrayamaz oldum bi altı kilom.kaldı ama biraz düzenim değişti o yüzden takıldım ama bugün yeni bir düzen başladım inşallah ebru şallı ile pilates de yapacağım gidecek bu kilolar yilbasinda kilo problemim kalmamış olacak umarım
Cosacagiz bu haftaHarikasın fırtınam senin pointlerine çok güZel pointler ekleyeceğiz destek tamm
İnşallah canim bnde evime donseydin bi duzen oturtacaktim ekim sonunhibi donucem inşallahcanım buralardayım okul açılinca yoğunluktan uğrayamaz oldum bi altı kilom.kaldı ama biraz düzenim değişti o yüzden takıldım ama bugün yeni bir düzen başladım inşallah ebru şallı ile pilates de yapacağım gidecek bu kilolar yilbasinda kilo problemim kalmamış olacak umarım
Bebeginiz kac aylik acabaBen çıkar bebek uyutulacak üstüne biraz spor gelirim yine
kaptan kim oldu acaba ?
İNŞallah ördeğim öyle gibi sen balo kıyafetlerini giyedurEe durumlar nasıl kaptan ? Birinci miyiz? @MiuLego
Ayyyyyy yine mi güzeliz
İNŞallah ördeğim öyle gibi sen balo kıyafetlerini giyedur
Yine güzel yine çiçek portimAyyyyyy yine mi güzelizmaşallah bize
yaptım bonusum çok yaralıyım beni yendiler ezdiler geçtilrer bu hafta.. yaralarımı sen sar hem orti hem morti ol bana
Allah iyilik versin canım :)Cok şükür canim manisada annemdeyiz vakit geçiriyoz iste
Bonusum ikisi deHeeçç gusura bakmane konuda mortiyik kilomi spormu
Sağol ortimTebrikler orti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?