Karatayla geliyorsun eflal kendini hafife alma balımAyy ben hiç birinci olamıycam yakıskanıyorum
Evet dikkatimi çektiAkşam ikimizde bamya yemişiz :)
Teşekkürler ederim canım
Akşam ikimizde bamya yemişiz :)
240 yalan oldu şimdilik 180 le idare etcez artık ex kaptanim :)) az toparlanirsam sizlerden etkili pilates hareketleri öğrenip pilatese başlamayı düşünüyorum
Aus kaptanıma yaptığımız balo gününe parti gününe böyle bi yüzdesen onu bunu boş verde benim yüzdeyi gördün mü
Yaparım kaptanim inşallah perşembe akşamı yazarımTabağım oyyyyy.. maşallah sana tam iyileşince o günler de gelecek.. haftaya da perşembeden bildirimini yap ki garantiye alalım emi. Tabi cuma da yap ama :))
Eriticem seni bonus aha da yazdım buraya bak gör
Yok canjm gitmiyor bir yere kelepçeledik onu.
Aus kaptanıma yaptığımız balo gününe parti gününe böyle bi yüzdesana hiç yakıştıramadım
Gelen gideni aratacak gibi. sopa yemeden bian önce mezun olsam bariAşırı naifim tabağım tabiki de
Sopa ne ilk kez duyuyorum o ne ola ki
Görmez olaydımsen onu bunu boş verde benim yüzdeyi gördün mü
Bende seni çok özledim Bonusum ya, keşke sen gibi eğlenceli öğretmenler olsa burda. Hep ben eglendiriyorum başkalarını beni güldüren biri yok burdaDabagım çanağım ozledik be
@igdedali bide seni cok ozledim
aynen hülyam ... bende gittiği yere kadar dedim 51 i ucundan gördüm ... alma payı dedim bu ara o payı biraz geniş tutmuşum
bir aus atasözü derken , sıktığı yerden gevşetiriz
Hiç sanmıyorum canım. Haftada 1 kilo verirsem göbek atarım. Hem de listede değilim kiKaratayla geliyorsun eflal kendini hafife alma balım
Bencede dene birKomşu geldi bugün sitede spor oluyor her yıl haftada 3 gün..Rus bi bacı geliyor..illa sende katıl yok dedim niye para vereyim (bu kısmı aklımdan geçirdim :)) whatsap grubuna soktu falan..ilk derse gider sonra beğenmedim der bırakırım..ben sevmiyorum kalabalık sporu..yinede belli olmaz ortam iyi olursa devam ederim hiç bilmiyorum..
Yeneceksin ben inanıyorum onun verecek kilosu kalmadı kemiklerine kadar siyirdim benHaşa atalarimdan daha bilgilidir yuce aus bisey demim en iyisi
Bende seni çok özledim Bonusum ya, keşke sen gibi eğlenceli öğretmenler olsa burda. Hep ben eglendiriyorum başkalarını beni güldüren biri yok burda
Yeneceksin onun verecek kilosu kalmadı ki kemiklerine kadar siyirdim benHaşa atalarimdan daha bilgilidir yuce aus bisey demim en iyisi
Noooo bi orti böyle konuşmamalı izninle bu emojiyi gönderiyorum..Hiç sanmıyorum canım. Haftada 1 kilo verirsem göbek atarım. Hem de listede değilim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?