Dabagım çanağım ozledik be
@igdedali bide seni cok ozledim
Beni de ucundan özle artık. Bak çok duygusalım ağlak ağlak geziyom bi de ağlayınca çok çikin oluyom. Beni de özle.. yoksa ağlarım.. aha şu köşede ağlarımDabagım çanağım ozledik be
@igdedali bide seni cok ozledim
Buralarda ol ex kaptan, yeni kaptanimiz pek naif bana sopa atamaz gibi geldi :)) bazen sopaya ihtiyacım olabiliryok beeeee burdayım ben ne vedası ... hatta baktım da sanki eskisinden daha çok burdayım
sen de gel artık
Eflalle benim menüleri inceliyordur mortim
Teşekkürler ederim canimTebrikler 7. Takımın güzel çıtırlarıve bireysel birincisi Whiteblacklife takıma geldiğin ilk hafta süper oldu..
Aşırı naifim tabağım tabiki deBuralarda ol ex kaptan, yeni kaptanimiz pek naif bana sopa atamaz gibi geldi :)) bazen sopaya ihtiyacım olabilir
Buralarda ol ex kaptan, yeni kaptanimiz pek naif bana sopa atamaz gibi geldi :)) bazen sopaya ihtiyacım olabilir
Senin menüyü inceleyince bunalıma girecekEflalle benim menüleri inceliyordur mortim@ecemavi
Eflalle benim menüleri inceliyordur mortim@ecemavi
Asılsız iddialarmiu mu naif
kız her şeyi bi kenara koy , ben bu takımı hiç naif bi kaptana gözü kapalı teslim eder miyim
Akşam ikimizde bamya yemişiz :)22 eylül menüsü
Kahvaltı : Tereyağında yumurta, az peynir, zeytin, 2 dilim tb ekmeği, şekersiz çay
Öğlen : Ayran çorbası, karpuz , 2 galeta
Akşam : 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Şekersiz kahve
Spir: 60 dakika tempolu yürüyüş @begum75
@MiuLegoAusencia
OrtimDaydream-
Mortilerim @aebenecemavi
240 yalan oldu şimdilik 180 le idare etcez artık ex kaptanim :)) az toparlanirsam sizlerden etkili pilates hareketleri öğrenip pilatese başlamayı düşünüyorumcaytabagi sen vedayı medayı da bırakta şimdi , kasırga idin sen bildirimlere devam mı sporda ... 240 240 ne güzel di
Eflalle benim menüleri inceliyordur mortim@ecemavi
Ayy ben hiç birinci olamıycam yakıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?