Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben hep aus .... dümdük :)

mavi mor çiçek sever seni

Aynen cnm kız çok pahalı
Geçen ızgara köfte istedik 5 adet ufak ufak pilav ekmek 1 tane biber ızgara 17 TL
Ekmeği yemeim, pilavı yemedim
Köfteleri cignemeye kıyamadım hahsa

sen bizim burda bi köftesi veli var onu görsen .... sinek avlıyor o ayrıda ... ne pilav ne bişey yanında .. nescafe fincanlarının alt tabağı olur ya porsiyon o boy içine 5 adet sığdırıyor köftelerin boyunu sen hayal et .....

bizim DelyDoly de 80 de mezun oldu .... sonra 86 şimdi galiba yenden başladı ama 70 olacak ...di mii deliiiii

sen buralardan kopmadığın sürece yavaş yavaşta gitse ..bi gitse bi gelse de ... eminim ben vereceğine

Ausencia ah sen benim kk radyosundaki gunlerime denk gelecektin ki...
Ama gelemedin yazik... dj bonustum be.
Radyoyu bana ogretirlerken azmi darlandirdim milleti

Sonra talep olmadi bi sure elif abla caldi sadece ve bitti radyo maceramiz.

aaaaaaaaaaaaa öyle bi şey mi vardı ?

nasıldı ? yine yapsak ya ?

begum75 begum aletlerde egzersiz sayiliyo. Dk tutunca zorluyor cunku. Ara vermeden yapilandan bahsediyorum.

Lesli ile tempolu yuruyus ayni olmamali bencede epeydir soyliycem aklimdaydi.
Yuruyus tek hareket leslide daha cok hareket yapiyoruz ve daha cok ter atiyoruz
Artik siz degerlendirin.

eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal pideye değil he bu sopa ... o miu nun işi ...

benimki başka bi şeye

Menümü yapayım
Sabah
1 dilim t.b. ekmeği
3-4 dilim yumurtalı sucuk
peynir 4 zeytin
domates salatalık nane
çay
Öglen
1 pk kepekli bisküvi (sunta)
1 meyveli soda 1 elma
Ara
çay,birkaç findik badem,birkaç parça lokmalık kek
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
susuz kıymalı taze fasülye
salata (yemeyi planlıyorum)
Su: 2-2.5 lt. olur
dukan içeceği
spor: yapınca yazarım
@MiuLego

Son düzenleme:
kek hariç beğendin demi Ausencia Ausum

yahu delircem Ausum incelmiyor bacaklar aslında bime kond. bisikleti gelicekti alsam mı

beraberiz tamamdır kaptan

Bu arada alıntıları sabah yaptım ancak yazabildim kaburgam battı etti ağrım vardı falandı filandı derken biraz uyumuşum az evel uyandım

kek hariç beğendin demi Ausencia Ausum

sana eksi getireceği kesinnn saydınım , kekli keksiz :))

al bence ama söz ver diyet yok :)))

Aynısı başıma geldi 5 köfte.. pilav ve patates yerine salata alsam dedim tamam dediler.. ahaa 17 tl.. ben obla yarım kilo kıyma alır bütün eve köfte yapardım:)) ! Aha da içimr annem kaçtı

İyi iyi ben de Leslie nin puanının artmasını bekliyim o zaman şimdiden yapmıyım, puanı artınca başlarım
eflalin doğum günü ...
benim evlilik ...12 devrildi
@eflalim doğum günün kutlu olsun şimdiden
@Ausencia nice mutlu, huzurlu yıllarınız devam etsin inşallah. Yarın pazar, benim eşimin bir tanecik boş günü ki o da kayınvalide, kayınpeder vs gelmez ve başka iş çıkmazsa tabi, her işi pazar gününe sıkıştırıyoruz mecburen Pazarları pek aktif olamayacağım, ama geçmiş de çok birikir diye korkuyorum tabi bir yandan da eşimin yanında okuyamayacağımNeyse, kısmet diyim

çok teşekkürler ...

hafta sonları genelde az girer herkes .... bakma bende koltuğa çakıldım diye burdayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…