Siradan degildin aus zira benim siradan uyelerle hic isim olmadi simdiye kadar
Ilk zamandan beri aynimi ismin?
Ilk ay benim bonus20 idi kazene rica ettiydim silmisti.
Tek bonus bendim hala benmiyim bilemiyorum bi ara ponus vardi çakma gibi ehe :))
Mavili mavili mor cicek yerine koyduysam seni demek.
Ben radyoda dinledigim versiyonu bulamadim bunu koydum. Benim dinledigim cok oynak degildi bu cok oynak olmus benim ruhum aci cekiyor cok oynak muzikte zurna hele oyy atin toprak ustume
Aynen cnm kız çok pahalı
Geçen ızgara köfte istedik 5 adet ufak ufak pilav ekmek 1 tane biber ızgara 17 TL
Ekmeği yemeim, pilavı yemedim
Köfteleri cignemeye kıyamadım hahsa
80 kilo ile mezun olan ilk üye olarak kk tarihine geçtim :)) 102 iken ah bi 80 olsam yeter derdim.. hiç olamayacakmışım gibi geliyordu kaptan.. şükür oldum dedim mezun olim malumsende yoldaydın o ara.. öle bi mezun oldum ama keşke olmasaydım yaa gerçi sensin şişko da devam
Ausencia ah sen benim kk radyosundaki gunlerime denk gelecektin ki...
Ama gelemedin yazik... dj bonustum be.
Radyoyu bana ogretirlerken azmi darlandirdim milleti
Sonra talep olmadi bi sure elif abla caldi sadece ve bitti radyo maceramiz.
23 eylül menüsü
Kahvaltı (10:00) : Menemen, peynir, zeytin, yer fıstığı, salatalık, şekersiz çay
Akşam (16:00) : 2 köfte, yarım ıspanaklı pide, ayran, yer fıstığı
Pide tabi ki karataya uygun değil , zaten diyete de değil :) avm ye gitmiştik, yemek yiyelim dedim, eşim önden gidip söylemiş, e ben diyet yapıyorum ekmek yemiycem artık hiç, söyledim sana da dedim. İnsan bir sorar ne yiyeceksin diye, adam yiyeceğim şeyi bile sectirmiyor! Sonra köfte aldı geldi o da ekmek arasıla oğlun ekmek yemiyom ekmeeek diye bağırasım geldi çocuklara içinden iki köfte verdim bana kaldı iki köfte tamam ben evde yerim diyorum ona da müsade etmiyor , yiyeceksin de yiyeceksin. Tatsızlık çıkmasın diye yedim yani. Fıstık ayranı da eve gelince attım hemen ağzıma, doymadım ko orda
Spor: 30 dakika tempolu yürüyüşbegum75
@daydream- @ecemavi @aeben
Neye kuzum anlamadımeflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalpideye değil he bu sopa ... o miu nun işi ...
benimki başka bi şeye
Neye kuzum anlamadım
Yarin kimin evlilik yildonumuydu kimin dogum gunuydu?
Whatsapp a yaz canım :) bende yazayım da anla sebebini. Burayı meşgul etmiyim diye ayrıntı yazmadım
yazacam ben sana ... tribal gördüm seni avm de de
Whatsapp a yaz canım :) bende yazayım da anla sebebini. Burayı meşgul etmiyim diye ayrıntı yazmadım
kek hariç beğendin demiMenümü yapayım
Sabah
1 dilim t.b. ekmeği
3-4 dilim yumurtalı sucuk
peynir 4 zeytin
domates salatalık nane
çay
Öglen
1 pk kepekli bisküvi (sunta)
1 meyveli soda 1 elma
Ara
çay,birkaç findik badem,birkaç parça lokmalık kek
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
susuz kıymalı taze fasülye
salata (yemeyi planlıyorum)
Su: 2-2.5 lt. olur
dukan içeceği
spor: yapınca yazarım
@MiuLego
Güneşi gaza getirmek gibi olmasında üst bacak en kalın yeri benden 5 cm kalın ... ama kendisi 10 küsür kilo zayıf
Güneşim kond.bisikleti ... ama çok yiyeceksin öyle .... yoksa 45 derken 40 ı görme
te
Evet canım
Çook geçmiş olsun canım
oo gayet iyi dely ciğim afiyet olsun
kesin katıl kesinnnn eğlenceli olur hırs yaparsın komşulara falan oooh o bahaneyle iyice sıkılaşırsın
eflalim aşk olsun listede değilsen de takımdansın. sen ol takım geneli derece sonuçları yaparım sana 1.lik kupası kaldırtırım
hıı yenecek 40 kilo olur yine de yenerim
aaaaaa toplaşıp gegelim eflal ona bir kk daki kadınlardan brini kızdırmak ne demekmiş gösterelin
vay vay vayyyyy listeye yakışır menü oldu. Listeye girişin de hayırlı uğurlu olsun tekrardan kajucuğum
yazdım evet izne ayrıldın.
heee bak hemen mızmızlanmalar ama lar bahaneler bulunmuş.. ya tamam şimdiden cuma günkü mağlubiyetine bahane bulmaya çalışma ördekim daha cumaya çoook varsen 1 hafta alıp sonra vermeyi bir dene dene yani sonuçta özgür insanlarız dene tabi canıııımmmmm dene dene.
Bu takımda tüm sopalar sadece sana çıkacak belli
yap kuzum gurur tablon değil mi sonuçta yap yap
bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqssssssssaydin78
oy senin anlatışlarını.. o duygular nasıl güzel değil mi? yıllarca boşuna o kilolara hamallık etmişim diyor insan..
beni de öp
ya bu okuduklarım ne şa hes teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gayet iyi menü.. su az canımcım.. su şakaya gelmez.. su çilecek.. en az 2.5 lt demiştim.. ve dikkat edince içilebilfdiğini dün görmüştün.. başka bu kadar az su olan bir menünü görmek istemiyorum tamam mı. üzme beni
ya senin rica edişini yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
söylemene bile gerek yok kuzum güncellediğimde tabloyu tabi ki ekleyeceğim
Allah şifa versin tez vakitte inşallah
hahahahahahaha
ya hahahahahahaha hayır naz da yapmıyorsun şu durumda değnek enişteye.. kullanmıyorsun hiç durumu.. anca o koltuktan bu koltuğa..
veee son olarak özel tebrikler.............
@Triplimelek Megi veGunesinKizi35 canlar mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun koruma aşamasında da beraberiz tımım mı
@White1989 harika bir yüzde ile bireysel 1. lik.... ne denir ki.. tüm sporlarının o güzel beslenmelerinin karşılığını aldın.. inşallah orada kamp kurarsın kuzum benim ne yakıştı 1. lik tacı sana
yahu delircem Ausum incelmiyor bacaklar aslında bime kond. bisikleti gelicekti alsam mı
beraberiz tamamdır kaptan
Bu arada alıntıları sabah yaptım ancak yazabildim kaburgam battı etti ağrım vardı falandı filandı derken biraz uyumuşum az evel uyandım
Aynısı başıma geldi 5 köfte.. pilav ve patates yerine salata alsam dedim tamam dediler.. ahaa 17 tl.. ben obla yarım kilo kıyma alır bütün eve köfte yapardım:)) ! Aha da içimr annem kaçtı
İyi iyi ben de Leslie nin puanının artmasını bekliyim o zaman şimdiden yapmıyım, puanı artınca başlarımbegum75 begum aletlerde egzersiz sayiliyo. Dk tutunca zorluyor cunku. Ara vermeden yapilandan bahsediyorum.
Lesli ile tempolu yuruyus ayni olmamali bencede epeydir soyliycem aklimdaydi.
Yuruyus tek hareket leslide daha cok hareket yapiyoruz ve daha cok ter atiyoruz
Artik siz degerlendirin.
@eflalim doğum günün kutlu olsun şimdideneflalin doğum günü ...
benim evlilik ...12 devrildi
Benim niye ki doğdum günüm...Yarin kimin evlilik yildonumuydu kimin dogum gunuydu?
İyi iyi ben de Leslie nin puanının artmasını bekliyim o zaman şimdiden yapmıyım, puanı artınca başlarım
@eflalim doğum günün kutlu olsun şimdiden
@Ausencia nice mutlu, huzurlu yıllarınız devam etsin inşallah. Yarın pazar, benim eşimin bir tanecik boş günü ki o da kayınvalide, kayınpeder vs gelmez ve başka iş çıkmazsa tabi, her işi pazar gününe sıkıştırıyoruz mecburenPazarları pek aktif olamayacağım, ama geçmiş de çok birikir diye korkuyorum tabi bir yandan da eşimin yanında okuyamayacağım Neyse, kısmet diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?