çok şey yapıcam diyede kendini strese koyma ne zaman canın alırsa o zaman yap
bu haftada o koltuktan o koltuğa atıver kendini,bu haftada böyle olsun,üşüttüğün içinde canın yoktur şimdi,geçiş havaları insanı çok etkiliyor malesef
1-2 saat sonraya kaldı benim badana boya
Bugün astarını atıcaz yarın boyayı atıcaz
Boyacı abi öyle tembihledi
Türk kahvemi aldım keyif sırası. Akşam spora gitcem eve gelince de bi jillian patlatmalıyım fırtınalara pointler fırlatmalıyım
@Antepia27 fatma ballım diyet nasıl tek bir cıs bile var mı
dandini2017 su içiyor musun 2.5 lt olacak bugün
saydin78 kuzum haberler nasıl hele de bana sözler tutuluyor mu
Az daha 1. lik kutlaması halayı çekeyim
O koltuktan o koltuğa atıverirken spor da yapsın demi begüşümmesela bir koltuktan öbürüne geçerken squat yapıversin. Yatarken koltukta mekik çekiversin. Bacakları kaldır indir yapsın
begüm hanımlarla miu hanımları görüyorum şu an canlı kanlı ... başka kim var kim yok hele
la çok eziklendim şimdi ... ben diyorum ben yazarım sana tek tek ... sen diyon alırım la köpeğin olsun proluk
la çok eziklendim şimdi ... ben diyorum ben yazarım sana tek tek ... sen diyon alırım la köpeğin olsun proluk
Fakir fakir konuşma ausum
Alacaz da dedik hadi al dese şimdi begüm
Güzel fikir baaaaksağol kaptanım yılbaşında alıcam ben
hem hedefe varıcam ya hedef hediyesi yapcam kendime
Bak daha kac level atlamak lazım mis
Son renk kara kusaktami bitiyo bu renk işi
Utum bitti , pazar malzemesini yeelwstiricem bugünde amma tekmil verdim haa kocama bile vermiyom ve bu kadar
Sonra market cikicam serinlik çoksun
Su yemek kartını bı zibartayim alışveriş yapayım evden goturcem nasılsa hep .....
Geçen biri diyor ki Banu hanım surda bı yer var sulu ev yemekleri yapıyor , hemde hepsi kadın yapanların eeee dedim bizim evdede yemeği yapan kadınşimdi kendi yaptığım sulu yemeği bırakıp elinin karısının yemeğini mı yiyek he ya dogru diyooooo
yavrummmm ince bir ima var mı yoksa öyleeeeee tınısına dalıp dinleyem mi
Şuan çarşı işleri sonra evde işe devam etcem gelsene
En sevdiğini en çok pataklarmış demiş ünlü bir düşünür :)Niye hep bana sopa hep bana dayak yaa
Ben takımın en son geleni, en tekne kazıntısı, en en en yenisi değil miyim
İçiyorum
Hahahhaha ahu kaç kaçtakımın herosusun derdim vururdum kırbacıcuma gelirdi hero ara ki bulassın o ayrı ... bi kere yapmıştı ama sanki
he ya o yemek kartları ile alışveriş yapmak ne zevklisanki bedava alma hissi ...
ne gerek var elin sulu yemeğine harcayak di mi ama
80 kilo ile mezun olan ilk üye olarak kk tarihine geçtim :)) 102 iken ah bi 80 olsam yeter derdim.. hiç olamayacakmışım gibi geliyordu kaptan.. şükür oldum dedim mezun olim malumyahu 80 ne ? hiç 80 de mezuniyet olur mu ?
ben senle yazışmıştım o dönemde , tatile denk geldik , güneşin alnında yarıım yamalak ne okudum ne yazdımsa ....
@MiuLego Angaralıyız gardaş dimi amaHmmmmmmm hedef listesini gördüm .
55.5 tan 1 kilo ... aldım ödevimicaptain
lakinnnnnnnnnnnnnnnn
''bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqssssssssaydin78 ''
demişsin ya bana
ördekimmmmm goooş gooooş , saydına verilen hedef %2.62 ye tekabül ederkene ... ördekimin hedefi %1.81
ördekim sıkı tut işi @Portakal Sulu Ordek ...fena bi oyun içindeyiz .. 53 ler gelmeli
ayyy demezsen çatlarım bu arada ;
@Ahu060812 600 gr hedef görünce ne hissettin Allah aşkına deseneyeminle kendimden utandım ... sabit gelen ahuya basmıştım 2 kilo
Aynısı başıma geldi 5 köfte.. pilav ve patates yerine salata alsam dedim tamam dediler.. ahaa 17 tl.. ben obla yarım kilo kıyma alır bütün eve köfte yapardım:)) ! Aha da içimr annem kaçtıAynen cnm kız çok pahalı
Geçen ızgara köfte istedik 5 adet ufak ufak pilav ekmek 1 tane biber ızgara 17 TL
Ekmeği yemeim, pilavı yemedim
Köfteleri cignemeye kıyamadım hahsa
80 kilo ile mezun olan ilk üye olarak kk tarihine geçtim :)) 102 iken ah bi 80 olsam yeter derdim.. hiç olamayacakmışım gibi geliyordu kaptan.. şükür oldum dedim mezun olim malumsende yoldaydın o ara.. öle bi mezun oldum ama keşke olmasaydım yaa gerçi sensin şişko da devam
7.takımda spor puanlaması
SPOR DALI ZORLUK DERECESİ
KOŞU 4
YÜZME 3
JİLLİAN/CALLANETİCS 3
İP ATLAMA 3
ELİPTİK 3
PİLATES/YOGA 3
EGZERSİZ 3
LESLİE 2
KOND.BİSİKLET 2
TEMPOLU YÜRÜYÜŞ 2
YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ 1
bu zorluk derecelerini kim yapmıştı?@Ahu060812 @Ausencia birkaç şey sormak istiyorum??
ayy ausu bi türlü etiketleyemedim
@ausencia
@Ausencia
1-)plates/yoganın 3 puan,leslinin 2 puan olması bana şaşırtıcı geldi,tam tersi olması gerekmez mi?
2-)birde egzersizden kasıt ney?şu internetteki videolarımı kastediyosunuz acaba? yoksa evde 3 puanlık nasıl bir egzersiz yapılıyo ki?
3-) evde yapılan,squat,lunge gibi hareketler kaç puan sayılcak?bunlar egzersize mi giriyo?
4-) belediyenin spor aletlerinde spor yapmak neye girer?egzersizemi?
istediğiniz sorudan cevaplamaya başlayabilirsiniz tek istediğim her soruya cevap alabilmek
Allah gülmekten ayırmasın gulebiliyosak ne mutlu bize
Güzel fikir baaaak
Begüm, beni öldürdün bugün gülmekten vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?