Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay valla öyle dünyanın sonu değil ya canda lazım

Bugün hiç kahve icemedim ya arayı kapatmak için 2_3 içerim üst üste

O koltuktan o koltuğa atıverirken spor da yapsın demi begüşüm mesela bir koltuktan öbürüne geçerken squat yapıversin. Yatarken koltukta mekik çekiversin. Bacakları kaldır indir yapsın

begüm hanımlarla miu hanımları görüyorum şu an canlı kanlı ... başka kim var kim yok hele

Bu geçmiş niye birikmiş dedim ki seni gördüm

la çok eziklendim şimdi ... ben diyorum ben yazarım sana tek tek ... sen diyon alırım la köpeğin olsun proluk

Haha yarildim yeminle

Utum bitti , pazar malzemesini yeelwstiricem bugünde amma tekmil verdim haa kocama bile vermiyom ve bu kadar

Sonra market cikicam serinlik çoksun
Su yemek kartını bı zibartayim alışveriş yapayım evden goturcem nasılsa hep .....

Geçen biri diyor ki Banu hanım surda bı yer var sulu ev yemekleri yapıyor , hemde hepsi kadın yapanların eeee dedim bizim evdede yemeği yapan kadın şimdi kendi yaptığım sulu yemeği bırakıp elinin karısının yemeğini mı yiyek he ya dogru diyooooo

la çok eziklendim şimdi ... ben diyorum ben yazarım sana tek tek ... sen diyon alırım la köpeğin olsun proluk

Fakir fakir konuşma ausum

Alacaz da dedik hadi al dese şimdi begüm

sağol kaptanım yılbaşında alıcam ben
hem hedefe varıcam ya hedef hediyesi yapcam kendime
Güzel fikir baaaak
Bak daha kac level atlamak lazım mis
Son renk kara kusaktami bitiyo bu renk işi
Begüm, beni öldürdün bugün gülmekten vallahi

he ya o yemek kartları ile alışveriş yapmak ne zevkli sanki bedava alma hissi ...

ne gerek var elin sulu yemeğine harcayak di mi ama

Siradan degildin aus zira benim siradan uyelerle hic isim olmadi simdiye kadar

Ilk zamandan beri aynimi ismin?

Ilk ay benim bonus20 idi kazene rica ettiydim silmisti.
Tek bonus bendim hala benmiyim bilemiyorum bi ara ponus vardi çakma gibi ehe :))

yavrummmm ince bir ima var mı yoksa öyleeeeee tınısına dalıp dinleyem mi

Mavili mavili mor cicek yerine koyduysam seni demek.
Ben radyoda dinledigim versiyonu bulamadim bunu koydum. Benim dinledigim cok oynak degildi bu cok oynak olmus benim ruhum aci cekiyor cok oynak muzikte zurna hele oyy atin toprak ustume

Niye hep bana sopa hep bana dayak yaa
Ben takımın en son geleni, en tekne kazıntısı, en en en yenisi değil miyim
İçiyorum
En sevdiğini en çok pataklarmış demiş ünlü bir düşünür :)
takımın herosusun derdim vururdum kırbacı cuma gelirdi hero ara ki bulassın o ayrı ... bi kere yapmıştı ama sanki
Hahahhaha ahu kaç kaç zaten kaçmış haaaaa gelmiyi tahmin ettiyse demek aus gazabını

he ya o yemek kartları ile alışveriş yapmak ne zevkli sanki bedava alma hissi ...

ne gerek var elin sulu yemeğine harcayak di mi ama

Aynen cnm kız çok pahalı
Geçen ızgara köfte istedik 5 adet ufak ufak pilav ekmek 1 tane biber ızgara 17 TL
Ekmeği yemeim, pilavı yemedim
Köfteleri cignemeye kıyamadım hahsa

yahu 80 ne ? hiç 80 de mezuniyet olur mu ?
ben senle yazışmıştım o dönemde , tatile denk geldik , güneşin alnında yarıım yamalak ne okudum ne yazdımsa ....
80 kilo ile mezun olan ilk üye olarak kk tarihine geçtim :)) 102 iken ah bi 80 olsam yeter derdim.. hiç olamayacakmışım gibi geliyordu kaptan.. şükür oldum dedim mezun olim malum sende yoldaydın o ara.. öle bi mezun oldum ama keşke olmasaydım yaa gerçi sensin şişko da devam

@MiuLego Angaralıyız gardaş dimi ama
cayla yenen minik lokmacık bir iki keki saymaz isek asayiş

Aynen cnm kız çok pahalı
Geçen ızgara köfte istedik 5 adet ufak ufak pilav ekmek 1 tane biber ızgara 17 TL
Ekmeği yemeim, pilavı yemedim
Köfteleri cignemeye kıyamadım hahsa
Aynısı başıma geldi 5 köfte.. pilav ve patates yerine salata alsam dedim tamam dediler.. ahaa 17 tl.. ben obla yarım kilo kıyma alır bütün eve köfte yapardım:)) ! Aha da içimr annem kaçtı

DelyDoly bizim hunilide 80 le mezun olduydu yalniz degilsin :)

Ausencia evladımmmm Ausencia A ile

şimdi puanları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz diyerek tüm sorulara cevap verme hakkımı kullanıyorum

23 eylül menüsü

Kahvaltı (10:00) : Menemen, peynir, zeytin, yer fıstığı, salatalık, şekersiz çay

Akşam (16:00) : 2 köfte, yarım ıspanaklı pide, ayran, yer fıstığı

Pide tabi ki karataya uygun değil , zaten diyete de değil :) avm ye gitmiştik, yemek yiyelim dedim, eşim önden gidip söylemiş, e ben diyet yapıyorum ekmek yemiycem artık hiç, söyledim sana da dedim. İnsan bir sorar ne yiyeceksin diye, adam yiyeceğim şeyi bile sectirmiyor! Sonra köfte aldı geldi o da ekmek arası la oğlun ekmek yemiyom ekmeeek diye bağırasım geldi çocuklara içinden iki köfte verdim bana kaldı iki köfte tamam ben evde yerim diyorum ona da müsade etmiyor , yiyeceksin de yiyeceksin. Tatsızlık çıkmasın diye yedim yani. Fıstık ayranı da eve gelince attım hemen ağzıma, doymadım ko orda

Spor: 30 dakika tempolu yürüyüş begum75

@daydream- ecemavi aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…