sana eksi getireceği kesinnn saydınım , kekli keksiz :))
al bence ama söz ver diyet yok :)))
Çok güzel geçer inşallah@MiuLegoAusencia @begum75 @Triplimelek Megi Kuzular ben pazartesi izinliyim bugün 1 den Salı günü sabaha kadar aranızda yokum Nasipse nişanı atlattıktan sonra dinlenmeyi düşünüyorum o yüzden yıllık iznimden kullandım tabi evde olursam büyük ihtimal pazartesi girmeye çalışacağım Haberiniz ola Bugün 52.5 geldim daha da keyiflendim yarına 52.3 ya da 52.2 hedefim
A kek yemek serbest misana eksi getireceği kesinnn saydınım , kekli keksiz :))
al bence ama söz ver diyet yok :)))
Tribal miymişim de kaptanım de :)) az bile etmiş olabilirmiyim
yazacam ben sana ... tribal gördüm seni avm de de
Bu arada bir kasa fasulye, bir kasa patlıcan vee biber domates beni bekliyor. Çok şükür alındı . Pazartesi yapayım diyorum iki günde bir şey olmaz heralde.
Yok domatesi fasulye için aldırdım, içine koyuyorum. Domatesi yaptım attım şükür önceden. Hiç yapacak gücüm yok uykusuzluk başım çok fenaDomates cokmu bazen ust uste durunca civiyor :) benimkide kasadan bana bakiyor bende ona bakiyorum
Yok domatesi fasulye için aldırdım, içine koyuyorum. Domatesi yaptım attım şükür önceden. Hiç yapacak gücüm yok uykusuzluk başım çok fena
Amaaan valla zaten çok sinirliyim, eline sağlık diyen de yok. Yapmıycam işte keyfimin kahyasıyım bugün
Beklesin canim nolucak. Oncelik sensin sen iyi ol.
Bak yarinda hepi bortdeyinmis :)
Sağol canım
İyi iyi ben de Leslie nin puanının artmasını bekliyim o zaman şimdiden yapmıyım, puanı artınca başlarım
@eflalim doğum günün kutlu olsun şimdiden
@Ausencia nice mutlu, huzurlu yıllarınız devam etsin inşallah. Yarın pazar, benim eşimin bir tanecik boş günü ki o da kayınvalide, kayınpeder vs gelmez ve başka iş çıkmazsa tabi, her işi pazar gününe sıkıştırıyoruz mecburenPazarları pek aktif olamayacağım, ama geçmiş de çok birikir diye korkuyorum tabi bir yandan da eşimin yanında okuyamayacağım Neyse, kısmet diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?