Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzel geçer inşallah

4.gün menüm:
Kahvaltı 09.00:

1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim hindi füme (ki tiksindim artık yemem), 1 domates, 2 sivribiber, 5 zeytin, çay
Öğlen 14:
1 yrşil elma, 1 armut, 1 kase yoğurt
Akşam 19'da yenilecekler:
Balık, salata

2 litre su
30 dakika yürüyüş nehirnil111

@MiuLego Ausencia
Nasıl menü Sen de yaz da seninkini de görelim bakalım Morti'ciğim Antepia27 , yedin mi pideleri, börekleri bakalım evde, nasılsa çok iş yaptım diye kesin kısır yapıp yemişsindir İnşallah yani
Ye ye, kısır iyidir, bulgur yararlıdır, B vitamini varmış içinde, öyle duydum, 2 tabak yeseydin

Kayfemi içiyorum, geceden çok uykusuzum, küçük baBa da baba diye ağlayıp uyanıp durdu , sabahtan söz verip akşam da sözünü tutmayınca babası. .. başım nasıl zonkluyor.
Neyse bir günden bir şey olmaz dimi karataya, yarın kaldığım yerden devam inşaallah

Domates cokmu bazen ust uste durunca civiyor :) benimkide kasadan bana bakiyor bende ona bakiyorum
Yok domatesi fasulye için aldırdım, içine koyuyorum. Domatesi yaptım attım şükür önceden. Hiç yapacak gücüm yok uykusuzluk başım çok fena

Beklesin canim nolucak. Oncelik sensin sen iyi ol.
Bak yarinda hepi bortdeyinmis :)
Amaaan valla zaten çok sinirliyim, eline sağlık diyen de yok. Yapmıycam işte keyfimin kahyasıyım bugün zaten oğlanın ödevi var. İlk ödevi dünden beri taksit taksit yapıyor paşamız

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…