Umut etmek guzel sey aebenim.hayal olsa da yenmenizNefsim sen bu haftada yarışak didinmiydi bacım ben görmedim :
Bu hafta eceynen hem orti olduk hemde birlkte hülyayla eflale morti olduk yenecegikkk inş
migde ağrım çok arttı
acile mi gitsem
Gunaydinlar...
5 mil yapiliyor suan 3mil biti bile citir kaptanim.
günaydın mutlu pazarlarrrr
Nevşehir'e gidiyorum gezmeleregörüşürüz şekerler
Antepia27 hiç tanışamadık bu arada Morti'ciğim...
Kaç yaşındasın, Antepli misiniz, kaç çocuk var, evlisindir sanıyorum, burcun ne, kaç kardeşsiniz :) ?
Günaydınlar .... keyifli pazarlar olsun
Güzel bir derbi gecesinden sonra adrenalin tavan yapmış şekilde maç sonu vs izlerken oldu gece ....
Sabah yine erkenden hortladım :) bacak epey düzeliyor ...kaşıntıları başladı
oy benim canım ya
su iç bol bol .... susuz bırakma sakın vücudunu ...halsizlik yapar cır cırda
yok yok ben seni tutuyorum
Antepia27 bu hafta artı temizleyecek ondan rahat .... ben artı temizlemeyenlerden yanayım hep
Selamlar hatunlar
Bi sıkıntı var benim nette..
Hepiciginizi okudum beğendim ama beğeni olmadı bilesiniz.
Hep aslanim demek gelmisti icimden sana
Hele tut mendili sari guşlar bi halay gorsun
Abla cuma günü wc siz 55. 4 tüm. :) wc sorunum var hala. Keten tohumu kayısı zeytinyağı limon fayda etmedi. Bugün tarçınlı dukan içeceği içiyorum inşallah faydası olur. 53 ü göreceğime inanıyorum cumaya ve mortimHmmmmmmm hedef listesini gördüm .
55.5 tan 1 kilo ... aldım ödevimicaptain
lakinnnnnnnnnnnnnnnn
''bozarım o planları gardaşşşşş angara bebesiyiz bi ayıqssssssssaydin78 ''
demişsin ya bana
ördekimmmmm goooş gooooş , saydına verilen hedef %2.62 ye tekabül ederkene ... ördekimin hedefi %1.81
ördekim sıkı tut işiMunzevi Zencefil ...fena bi oyun içindeyiz .. 53 ler gelmeli
ayyy demezsen çatlarım bu arada ;
@Ahu060812 600 gr hedef görünce ne hissettin Allah aşkına deseneyeminle kendimden utandım ... sabit gelen ahuya basmıştım 2 kilo
Aklımda biri var amaaaaa
ya hep yazılıyordu , aslında girenin sadece sırları okuyacağı bir bölüm orası
içimden bir ses haftaya da güzel bir arkadaşımızın güzel bir sırrını okuyacağız diyor ama ... % 2.5 .. %3 ler .....var mı bi babayiğit
Yemez o yemez ahu beni üzmez sabirle üzdü 2. Bir darbe yapmaz miu ya yapmazzzza ha bi derbi mağduru @Ahu060812 geldi ... sinirden ne yemiştir o şimdi kaptan @MiuLego
ya da kederden 1.5 kilo vermiştir
Ne kadanda vicdanlı bi kaptansın sen öyle. amanda aman amanda aman hanimiş de hanimiş cici kaptan güzel kaptaaaannnn
Eveeet be kadan da tatlıyım
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy7. Takım => Kaptan: MiuLego
Kaptan Yardımcıları: igdedali & begum75 & nehirnil111
yönetim kadromuz karar defterine geçti efenim , tekrar hayırlı uğurlu olsun ..hele minnaklarıma
@igdedali balım da gelince .... Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Allaaaaaaaaaaaaaaaaah
Geçmiş olsun efserrrr kıyamam karın ağrısı da ne berbat bişeyKarnım Çok ağrıyor :/
Di mi ama konuş aus kaptanım beeeebence bu kadar tatlı , vicdanlı kaptan için ... bu hafta en az 900 gr yapmalısın o 600 ü
600 yahu bi wc ye çıkınca gider sende
Hahahhaha ortalık karıştı hahahha efser yaktın bizi hahhahacır cır olmamış mı ?
olmuş yahu ...
wc den çıkmadım yazacakmış ... wc ye çıkamadım hiç yazmış , orada kafa karıştı
Aslan babası aslan oğluşuuuuuuBee bu aksam mac var baba ogul gidecekler..gitmeden son ses gs marslari calinacak evde..en sinir olduğum anlar..
İnşallah demekle kalma heee olucukkkkkk işte o kadar
Şa benim hedefte 66.4 miuşum inşallah diyim
Canım küçük kızzzzzzz pamıklara sar sarmala onu akıllı kızmışBizim evde futbolla ilgilenen tek kişi benim küçük kız
Oda fanatık cimbomlu
Hem artıda hem de hala diyor ki bana da yollakalem kalem aferin kuzulara
yollasana be aebenim , hazır seni de tutuyorum
3set bitti bile :)))
Ay okumamak lazım öyle şeyleri insanın yüreğini parçalıyor ya.. benim rüyama da giriyor@MiuLego sen yazınca hatırladım Leyla yi okumuştum vee çok canım acimisti
Vee farketmisim ki onu derinlere atmisim beynimde..
Ben gecen gun aksam yemegi olarak kerevize limon siktim dogradim ve biraz suyla hasladim canim sonra yogurtla yedim ve bagirsaklarima cok iyi geldi. Boyle bi etki de beklemiyordum acikcasiAbla cuma günü wc siz 55. 4 tüm. :) wc sorunum var hala. Keten tohumu kayısı zeytinyağı limon fayda etmedi. Bugün tarçınlı dukan içeceği içiyorum inşallah faydası olur. 53 ü göreceğime inanıyorum cumaya ve mortimsaydin78 ın yenilişini
Hem ilk sopayı ben yiyorum hem bana şefkat göstereceğine yine gidip saydın diyorsun
Bu haftaki hedefine ulaştın mı ulaşmadın mı onu bekliyorum yani cumayıHem ilk sopayı ben yiyorum hem bana şefkat göstereceğine yine gidip saydın diyorsun
Kolay gele kaptanitoo1. Katı da hallettik badana kaldı akşama 2. Katsonra finito
Miu usta işbaşında
Azıcık geçmişe bakayım
son sayfada @masummnar_cicegim @dandini2017 Munzevi Zencefil gördüm bi öpücük bırakayım uyanıklara sabah sabah
Oksijen detoksu muuu? Daga mi ciksak napsak bol oksijen lazim bizeÇiçeğim saydınım
nar_cicegim saydin78
Mortilikte sizi tutuyorum biliyorsunuz..
Detoks buldum perşembeye size..
Oksijen detoksuhem de porsiyonda kısıtlama yok..
Tüm gün nefes al ver al ver al veeeer
-1.5 garantili 1 günde
Ez mortime bak hele tut sen tut yine yeniden görüşeceğiz seninleÇiçeğim saydınım
nar_cicegim saydin78
Mortilikte sizi tutuyorum biliyorsunuz..
Detoks buldum perşembeye size..
Oksijen detoksuhem de porsiyonda kısıtlama yok..
Tüm gün nefes al ver al ver al veeeer
-1.5 garantili 1 günde
Ben ne yapsam acaba yensem seni bu hafta üstümde bir şanssızlık var tartıOksijen detoksu muuu? Daga mi ciksak napsak bol oksijen lazim bizesaydin78
Dun benim -300 gr di bu sabah +200 gelmis noluyo anlamadim ben deBen ne yapsam acaba yensem seni bu hafta üstümde bir şanssızlık var tartıbile artı çıkıyor odemlere geliyorum çözeceğim ama yarın merak etme emi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?