Aşkolsun kaptaniçem niye okuyum ki beddua hem ne zaman varabildimki hedefe ben seni bilirim çıtayı yüksek tutuyon ne kadar yaklaşırsa kar diyodun he mi.
Bakacağız uğraşacağız elbet Kaptaniçem.lakin ne yaparsam yapayım o gene kafasına göre sallıyor beni.neyse bu hafta bi üstüme düşenleri tam yapayım.olmazsa kader deriz.
Henüz tam anlamıyla üstüme düşeni yapamadığım için metama şimdilik laf söylemeyim.bende şimdi işe güce dalıyom güzeller.gelirin aralarda.
Bee bu aksam mac var baba ogul gidecekler..gitmeden son ses gs marslari calinacak evde..en sinir olduğum anlar..
Teşekkürler ederim kaptanim
Hem ortim hem mortim ben kendimi bi tuttum bakkk menü nile yazmıyomTut canım kendinide tut gündür sohbettir derken mazallah
Bu yeni diyete baslama birazda verme.alameti sen verdin ya herkes verebilir bizede oldu merak etme.normal yani
Beyazıt akman mı bhe acaba kurtuldumu bende diziyi merak ediyorm
Relax cokta kötü.değil.sinirlenme.zararı anaca kendine
Dünkü kadar yıldız olmasada yinede güzel bence
Bugun balık yiyen çok canım istedi alalim bari
bacagın nasıl oldu cancazım ?ütüye gitmedim görüldüğü üzere
Hem ortim hem mortim ben kendimi bi tuttum bakkk menü nile yazmıyom
Sen işi sıkı tutmaya bak yenek mortileri
bacagın nasıl oldu cancazım ?
Aaa kankime bak
Hııı anladımsizi tutuyorum ya işte
Orti ve mortilerime ikramım var ,şu an pişiyo
Hemide kızlarım sardı ben 3-5 sarıp gitmiştim
Kaşınıyorsa iyidirbugün epey umut dolu gidişatı ... kaşıntılar da başladı iyileşiyor ... sadece bir şey değince biraz sıkıntı ...bende çıkmıyorum evden :)
3set bitti bile :)))suspushanimcim nisaaaa saat erken şimdiden dün söylediğim hareketleri yapmaya başka balımmmmm
Çok teşekkür ederim.Biberleri kozleyip soyduktan sonra cekirdeklerini guzelce temizleyip dilimle.4 e bolmen yeterli.sarimsaklari da soyup 2 yada 3 e böl.biberlerin aralarina da koyarim ben sarimsak ..hepsini kavanoza yerlestirdikten sonra bir tasta sirke zeytinyagi ve tuzu damaktadina gore ayarlayip biberlerin uzerine dokup kapagi kapattiktan sonra hooopp dolaba.afiyet olsun :))
Sağol canım denerim inşallah.alıntılarım gitti sinir oldum
Nefs cnm sabah bi Agri girdi belime sırtıma dedim usuttum, sonra migde vurdu dedim gaz sanırım ama akşam regli oldum bugün 24. gün çok erken yaw geçen ay gecikti bu ayda üzmedi beni
kırmızı biberi ben közledim
direk attım dondurucuya kışın ister yoğurtla, istersen sirket yağ filan tatlandirabilirsin , dondurucuya atınca çok amaçlı kullanılıyor,
ezmeyide 5 kg domates, 2 kg kırmızı biber, yarım kg Çin biberi randıman geçirdim birazda sarımsak 2 saate yakın kaynattim yarım bardak zeytinyağ ve azcık sirket tuz atıp kavanozladim umarım tutar atmaz kapakları
@MiuLego cnm şu çok içerim ben de bugün az oldu yoğunluktan
Canım benim takıldım öyle.Bizdede var set ilk firsatta okumalı
Guezel özetlemiş Hülya ama sen kendini yanlız hissetme sende gel haftalik oluyor semdende yeni bir teklif gelmeyince bilemedim şimdi
Bunuda favori mesajlara ekledim
Çok geçmiş olsun ahh ahh ne acı sera için yangınBizim sitenin arka taraflarinda seralar var..dun aksam yangin cikmis...bütün mahalle duman icinde kaldi..kapi pencere heryeri kapattik ama yinede girdi duman..bogazim tahris oldu resmen..
ninemin lafı geldi aklıma ...kışın ağzı büyüktür
@Bonus cuyuz
nefs ay ne güldüm kuzum sana sabah sabah ..bi telaş bi telaş
denk gelemiyoruz hiç canım , özledim çok
Geçmiş olsun canım.
Yazdım mi bende bilmiyorum hee heeNefsim sen bu haftada yarışak didinmiydi bacım ben görmedim :
Bu hafta eceynen hem orti olduk hemde birlkte hülyayla eflale morti olduk yenecegikkk inş
Sagol canim..acillik bir durum olmadi..plastik kokusu ve gökyüzü duman oldu..2-3 saat yanmis seralar..Geçmiş olsun. Hava bir anda bozdu ya
Çok güzel, sevindim. Kaşımamak lazım ama. Kantoron iyi gelmiştir.
Geçmiş olsun
Nerde öğretmensin?
Normal demleme ıhlamur yok mudur?
Benim de Aralık'ta var. İnşallah veririm o zamana kadar...
Sen de mi @Antepia27 yı tutuyorsun ya biriniz beni tutun, yetim kaldım burada be
Acile mi gitseydiniz acaba? Çok geçmiş olsun.
Ben de çok radyo dinlerim. Şu andaki pop şarkılarını bilmem de sürekli 90'lar, 80'ler hatta 70'ler bazen...Böyle nostaljik kanallar var ya sürekli o benim mutfakta açıktır. Harun Kolçak'ı çok severdim, ölümüne o kadar üzüldüm ki...
Geçmiş olsun.
Takımımızın geneli ya nezle, grip ya regli...hepimiz bir an önce iyi olalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?