Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

he gııı , kar kardır hesabı

senin metan baldır bal ... güzel işler yapar o

Bee bu aksam mac var baba ogul gidecekler..gitmeden son ses gs marslari calinacak evde..en sinir olduğum anlar..

çok sinir bozucuuuuuuu

Teşekkürler ederim kaptanim

Hem ortim hem mortim ben kendimi bi tuttum bakkk menü nile yazmıyom

Sen işi sıkı tutmaya bak yenek mortileri

ya bu gece rüyamda hayır olsun Lunya mı gördüm .... p ile başlayan bi nick almış gelmiş ..

kk da yok ... tel de yok ... var mı bilgisi olan ? mesajlar iletilmiyor teline .

Çok teşekkür ederim.
Favorilere ekledim canım yaparım inşallah.
Sağol canım denerim inşallah.
Seninkilerde fire vermez umarım.
Bizdede var set ilk firsatta okumalı

Guezel özetlemiş Hülya ama sen kendini yanlız hissetme sende gel haftalik oluyor semdende yeni bir teklif gelmeyince bilemedim şimdi
Canım benim takıldım öyle.
Valla bu hafta nasıl olur bende bilmiyorum yine yogun olurum..
Önemli olan hedefe gitmek
suspushanimcim bunlar disinda ebrunun skinny jeans kuru de cok etkiliEki Görüntüle 2048537
Bunuda favori mesajlara ekledim
Bizim sitenin arka taraflarinda seralar var..dun aksam yangin cikmis...bütün mahalle duman icinde kaldi..kapi pencere heryeri kapattik ama yinede girdi duman..bogazim tahris oldu resmen..
Çok geçmiş olsun ahh ahh ne acı sera için yangın

ninemin lafı geldi aklıma ...kışın ağzı büyüktür

@Bonus cuyuz

nefs ay ne güldüm kuzum sana sabah sabah ..bi telaş bi telaş

denk gelemiyoruz hiç canım , özledim çok

Bende özledim de yoğunluk be Ausum artık neresinden yakalarsam burdayim.
Yahuuu senin bacak çok mu kötü oldu kuzum geçmiş olsun tekrar.

Geçmiş olsun canım.
Nefsim sen bu haftada yarışak didinmiydi bacım ben görmedim :

Bu hafta eceynen hem orti olduk hemde birlkte hülyayla eflale morti olduk yenecegikkk inş
Yazdım mi bende bilmiyorum hee hee olsun kuzum farketmez buradayız nasıl olsa buluşuruz yine

Sagol canim..acillik bir durum olmadi..plastik kokusu ve gökyüzü duman oldu..2-3 saat yanmis seralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…