Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooh be yeni geldik diye beni ezmeyen beni dövmeyen bir kişi oooh içim rahat şu an
Hülyam balık sana niye kilo aldırıyo bacım anlamadım ?
Kilo alacaksan bak. Nego Gibi pide yiyecen
Hihihih aynen ya da baklava da olabilir, pide neymiş, şerbete ban şerbete Dövme ama Sadece bir hayaldiii
Orti ve mortilerime ikramım var ,şu an pişiyo
Hemide kızlarım sardı ben 3-5 sarıp gitmiştim
Maşallah sarma saran boyunca kızların var, sırtın yere gelmez vallahi...
Sagol canim..acillik bir durum olmadi..plastik kokusu ve gökyüzü duman oldu..2-3 saat yanmis seralar..
Seralara da üzüldüm yazık olmuş onca emek...
Maşallah. Allah çocuklarına uzun ömürler versin. Size de tabi eşinle. Neyse. Gelelim Moriliğimize
Bu hafta seni yenmem lazım, takımda yeniyim sonuçta, şevkim ve kalbim senin tarafından kırılmasın. Kırılırsa ve ben hayat boyu aşırı kilolu, tontik yağlı kalırsam üzülmez, hep beni düşünmez misin Bak kardeşimin düğünü var Aralık ayında, orda görümce olarak güzel olmam lazım, gelini gölgede bırakmam lazım ve fotoğraflarda zayıf çıkmam lazım, yazık değil mi benim kardeşime Aa ablan ne şişman besiliymiş mi desin herkes yani
O yüzden bu hafta senden spor yapmamanı ve bol bol makarna, pilav ikilisinden yemeni öneriyorum. Sonra ben de hep seni tutucam, bireyselde onuncu olsan bile sürekli kutlama mesajı atıcam.
Kabul mü Antep baklavam canım

Bu form çaylar beni ishal yapıyor hep. Denedin mi hiç?
Ben gecen gun aksam yemegi olarak kerevize limon siktim dogradim ve biraz suyla hasladim canim sonra yogurtla yedim ve bagirsaklarima cok iyi geldi. Boyle bi etki de beklemiyordum acikcasi
Kereviz de aynen çok çalıştırıyor hele çiğse.
Hem ilk sopayı ben yiyorum hem bana şefkat göstereceğine yine gidip saydın diyorsun
Yok ya hep beni dövüyor artık, uykularım kaçıyor vallahi

Bende kitapları kaplanacak etiketlenecek beni beklemekte kıyafetleri yıkanacak utulenecek bense oturmaktaaksama yemekte yapilacak

Bende seni tutuyorum ki

Ez mortime bak hele tut sen tut yine yeniden görüşeceğiz seninle
Görüşsek ya :)))
Ben ne yapsam acaba yensem seni bu hafta üstümde bir şanssızlık var tartı bile artı çıkıyor odemlere geliyorum çözeceğim ama yarın merak etme emi sen

Dun benim -300 gr di bu sabah +200 gelmis noluyo anlamadim ben de

Sen dua et ona canım cumaya göre artı 500 var fastik gibi düne göre artı 800 var hiç ses etme yani artı iki yüz candır can

Kalpten gidicem..
Artı mı..
Kız ben kalpten küt diye giderim bak.

Ciddi mi..

Hemen hemen detokslar bişeyler hemennnnn

Ya siz hedefleri unuttunuz muuuu

ya bu gece rüyamda hayır olsun Lunya mı gördüm .... p ile başlayan bi nick almış gelmiş ..

kk da yok ... tel de yok ... var mı bilgisi olan ? mesajlar iletilmiyor teline .
Numaranı engellemiş ise ne arama ne de mesaj gonderebilirsin. Arama yapmaz öylece bekler mesajda öyle olur iletilmez.

Görüşsek ya :)))

Kalpten gidicem..
Artı mı..
Kız ben kalpten küt diye giderim bak.

Ciddi mi..

Hemen hemen detokslar bişeyler hemennnnn

Ya siz hedefleri unuttunuz muuuu
Durum bu bende anlamadım sabah sabah tartı uçuyordu camdan son anda yırttı valla çözeceğim yarın ola hayrola diyorum uykusuzluk wc sorunu var bakalım yarın ne diyecek ona göre bir yol bulacağım artık kaçamak yok spor çok neden neden anlamadım

Hemen bi yesil cay ic, sodana limon sık ic. Amaninnn. Goze mi geldin kiz
Yeşilçay kullanamıyorum yarın maydanoz alıp kur yapacağım bakalım çözeceğim kendimi biliyorum bir günde artı 2 kilo gören biriyim ben iki günde eksiye düşüyorum arada yapar benim meta böyle sürpriz ler

Canım üzgünüm o dediklerini tabii istemem ama bu hafta yenilecek sin

Ama Aralık'ta çok güzel olacaksın inşallah
Şöyle düğünde herkesin dikkatini çekip vav ne kadar zayıflamisdin ne yaptın sorularından sevincini
Birde Alışveriş te istediği alabilmek bı düşün ama haftaya düşünmeye başla

Bende kitapları kaplanacak etiketlenecek beni beklemekte kıyafetleri yıkanacak utulenecek bense oturmaktaaksama yemekte yapilacak

Bende okul kıyafetleri n yıkadım ütü masasında bekliyor
Canım bu arada bireysel derece ni kutlarım
Hadi beni tut

Bende seni tutuyorum ki

Selam bırakıp kaçayım. Malumunuz bir kasa patlıcan bir kasa fasulye var. Patlıcan tamam fasulye de üç güne anca biter hadi bana kolay gelsin. Ne kadar güzel bir doğum günü geçiriyorum değil mi
Dogum günün kutlu olsun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…