Allah kiskanc morti vermesin kimsenin basinaaa amaaaaaannnEz mortime bak hele tut sen tut yine yeniden görüşeceğiz seninle
Sen dua et ona canım cumaya göre artı 500 var fastik gibi düne göre artı 800 var hiç ses etme yani artı iki yüz candır canDun benim -300 gr di bu sabah +200 gelmis noluyo anlamadim ben de
Ooh be yeni geldik diye beni ezmeyen beni dövmeyen bir kişi oooh içim rahat şu anoy benim canım ya
su iç bol bol .... susuz bırakma sakın vücudunu ...halsizlik yapar cır cırda
yok yok ben seni tutuyorum
Antepia27 bu hafta artı temizleyecek ondan rahat .... ben artı temizlemeyenlerden yanayım hep
Hihihih aynen ya da baklava da olabilir, pide neymiş, şerbete ban şerbete
Maşallah sarma saran boyunca kızların var, sırtın yere gelmez vallahi...Orti ve mortilerime ikramım var ,şu an pişiyo
Hemide kızlarım sardı ben 3-5 sarıp gitmiştim
Seralara da üzüldüm yazık olmuş onca emek...Sagol canim..acillik bir durum olmadi..plastik kokusu ve gökyüzü duman oldu..2-3 saat yanmis seralar..
Maşallah. Allah çocuklarına uzun ömürler versin. Size de tabi eşinle. Neyse. Gelelim MoriliğimizeCanım geçmiş olsun
Vay maşallah arkadaşıma bilsem namazdan sonra yatmaz bende yapardim
İyi gezmeler canım
Sen bu yıl leyleği havada goedun herhalde
Efemm cevap veriyorum
44yasindayim 45 te olabilir
Yarışmaya Antep ten katılıyorum
4oglum var büyükler ikz
8.sinifta bir oglum
6 yaşında en küçük oğlum
Boğa burcunun
6 kardeşin 5.siyim
Asıl mesleğim Ziraat mühendisi lgi
20 yılı aşkın öğretmenlik yaptım
Şimdi evdeyim 4erkegin köle izaurasiyim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerken sana bu hafta dilemyirum sonra derece bile yapabilirsin desteklerim
Kaptanim üstüne bide ekşi gelirsem sen beni tut
Odabaşı yeni geldi dünkü çocuk bu kadar hukukumuz var
Hadi tut yazık hem yenilecek hem yanlız kalacak
Bu form çaylar beni ishal yapıyor hep. Denedin mi hiç?Abla cuma günü wc siz 55. 4 tüm. :) wc sorunum var hala. Keten tohumu kayısı zeytinyağı limon fayda etmedi. Bugün tarçınlı dukan içeceği içiyorum inşallah faydası olur. 53 ü göreceğime inanıyorum cumaya ve mortim @saydin78 ın yenilişini
Kereviz de aynen çok çalıştırıyor hele çiğse.Ben gecen gun aksam yemegi olarak kerevize limon siktim dogradim ve biraz suyla hasladim canim sonra yogurtla yedim ve bagirsaklarima cok iyi geldi. Boyle bi etki de beklemiyordum acikcasi
Yok ya hep beni dövüyor artık, uykularım kaçıyor vallahiHem ilk sopayı ben yiyorum hem bana şefkat göstereceğine yine gidip saydın diyorsun
Bende kitapları kaplanacak etiketlenecek beni beklemekte kıyafetleri yıkanacak utulenecek bense oturmakta@masumm kulakların çınladı mi
Bugün nasıl bir tembellik var üzerimde senin gibi o koltuktan o koltuga atiyorum kendimi, nolcek bu halimiz
Yarın okul var ben daha oğlanın kiyafetlerini yıkamadim, nasıl bir rahatlıksa
Kıskanç mi ben ayy daha nelerAllah kiskanc morti vermesin kimsenin basinaaa amaaaaaannn
Bende seni tutuyorum kiOoh be yeni geldik diye beni ezmeyen beni dövmeyen bir kişi oooh içim rahat şu an
Hihihih aynen ya da baklava da olabilir, pide neymiş, şerbete ban şerbeteDövme ama Sadece bir hayaldiii
Maşallah sarma saran boyunca kızların var, sırtın yere gelmez vallahi...
Seralara da üzüldüm yazık olmuş onca emek...
Maşallah. Allah çocuklarına uzun ömürler versin. Size de tabi eşinle. Neyse. Gelelim Moriliğimize
Bu hafta seni yenmem lazım, takımda yeniyim sonuçta, şevkim ve kalbim senin tarafından kırılmasın. Kırılırsa ve ben hayat boyu aşırı kilolu, tontik yağlı kalırsam üzülmez, hep beni düşünmez misinBak kardeşimin düğünü var Aralık ayında, orda görümce olarak güzel olmam lazım, gelini gölgede bırakmam lazım ve fotoğraflarda zayıf çıkmam lazım, yazık değil mi benim kardeşime Aa ablan ne şişman besiliymiş mi desin herkes yani
O yüzden bu hafta senden spor yapmamanı ve bol bol makarna, pilav ikilisinden yemeni öneriyorum. Sonra ben de hep seni tutucam, bireyselde onuncu olsan bile sürekli kutlama mesajı atıcam.
Kabul mü Antep baklavam canım
Bu form çaylar beni ishal yapıyor hep. Denedin mi hiç?
Kereviz de aynen çok çalıştırıyor hele çiğse.
Yok ya hep beni dövüyor artık, uykularım kaçıyor vallahi
Görüşsek ya :)))Ez mortime bak hele tut sen tut yine yeniden görüşeceğiz seninle
Ben ne yapsam acaba yensem seni bu hafta üstümde bir şanssızlık var tartıbile artı çıkıyor odemlere geliyorum çözeceğim ama yarın merak etme emi sen
Dun benim -300 gr di bu sabah +200 gelmis noluyo anlamadim ben de
Sen dua et ona canım cumaya göre artı 500 var fastik gibi düne göre artı 800 var hiç ses etme yani artı iki yüz candır can
Hemen bi yesil cay ic, sodana limon sık ic. Amaninnn. Goze mi geldin kizSen dua et ona canım cumaya göre artı 500 var fastik gibi düne göre artı 800 var hiç ses etme yani artı iki yüz candır can
Hedefim beni cok sasirtti yalniz kaptanitomGörüşsek ya :)))
Kalpten gidicem..
Artı mı..
Kız ben kalpten küt diye giderim bak.
Ciddi mi..
Hemen hemen detokslar bişeyler hemennnnn
Ya siz hedefleri unuttunuz muuuu
Numaranı engellemiş ise ne arama ne de mesaj gonderebilirsin. Arama yapmaz öylece bekler mesajda öyle olur iletilmez.ya bu gece rüyamda hayır olsun Lunya mı gördüm .... p ile başlayan bi nick almış gelmiş ..
kk da yok ... tel de yok ... var mı bilgisi olan ? mesajlar iletilmiyor teline .
Durum bu bende anlamadım sabah sabah tartı uçuyordu camdan son anda yırttı valla çözeceğim yarın ola hayrola diyorum uykusuzluk wc sorunu var bakalım yarın ne diyecek ona göre bir yol bulacağım artık kaçamak yok spor çok neden neden anlamadımGörüşsek ya :)))
Kalpten gidicem..
Artı mı..
Kız ben kalpten küt diye giderim bak.
Ciddi mi..
Hemen hemen detokslar bişeyler hemennnnn
Ya siz hedefleri unuttunuz muuuu
Bende patlıcan kebabı yapacağımBen simdi hindi yahni yapiyorum yanina rokali bi salata patlaticam. Aksami hafif atlatmayi dusunuyorum. Belki kayisi ceviz sut uclemesi yaparim.
Yeşilçay kullanamıyorum yarın maydanoz alıp kur yapacağım bakalım çözeceğim kendimi biliyorum bir günde artı 2 kilo gören biriyim ben iki günde eksiye düşüyorum arada yapar benim meta böyle sürpriz lerHemen bi yesil cay ic, sodana limon sık ic. Amaninnn. Goze mi geldin kiz
Ooh be yeni geldik diye beni ezmeyen beni dövmeyen bir kişi oooh içim rahat şu an
Hihihih aynen ya da baklava da olabilir, pide neymiş, şerbete ban şerbeteDövme ama Sadece bir hayaldiii
Maşallah sarma saran boyunca kızların var, sırtın yere gelmez vallahi...
Seralara da üzüldüm yazık olmuş onca emek...
Maşallah. Allah çocuklarına uzun ömürler versin. Size de tabi eşinle. Neyse. Gelelim Moriliğimize
Bu hafta seni yenmem lazım, takımda yeniyim sonuçta, şevkim ve kalbim senin tarafından kırılmasın. Kırılırsa ve ben hayat boyu aşırı kilolu, tontik yağlı kalırsam üzülmez, hep beni düşünmez misinBak kardeşimin düğünü var Aralık ayında, orda görümce olarak güzel olmam lazım, gelini gölgede bırakmam lazım ve fotoğraflarda zayıf çıkmam lazım, yazık değil mi benim kardeşime Aa ablan ne şişman besiliymiş mi desin herkes yani
O yüzden bu hafta senden spor yapmamanı ve bol bol makarna, pilav ikilisinden yemeni öneriyorum. Sonra ben de hep seni tutucam, bireyselde onuncu olsan bile sürekli kutlama mesajı atıcam.
Kabul mü Antep baklavam canım
Bu form çaylar beni ishal yapıyor hep. Denedin mi hiç?
Kereviz de aynen çok çalıştırıyor hele çiğse.
Yok ya hep beni dövüyor artık, uykularım kaçıyor vallahi
Bende kitapları kaplanacak etiketlenecek beni beklemekte kıyafetleri yıkanacak utulenecek bense oturmaktaaksama yemekte yapilacak
Bende seni tutuyorum ki
Dogum günün kutlu olsun canimmmSelam bırakıp kaçayım. Malumunuz bir kasa patlıcan bir kasa fasulye var. Patlıcan tamam fasulye de üç güne anca biterhadi bana kolay gelsin. Ne kadar güzel bir doğum günü geçiriyorum değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?