Ben de nisa ben de öldüm da.. bence 1000 er point ikimize de..Ay cok sukur bitti.
Gecmisi okumaktan helak oldum.
Sayin citir kaptanim gecmisi okumak kac point
Evet Can'ım tabi farkındayım onlar özelden bi işler çeviriyorlar du bakalım
100 mekik çeksem az mı olurOfffff harika menü sporla da taçlandırılmış bravo makbuşşşş
Allahım bu da müthiş bir menü ya çıldıriciiiim fatmam mırtin tırsmalı
Alkışlar alkışlaaaarrrrrr sibel can şarkısını sana armağan ediyorum. Dışarı vakti gayet içi atlatılmış
Protein patlaması. İlk gün için ne güzel menü bu böyle.. spor yok da ne demek reddediyorum spor olsun uyumadan
Deynepcim konserve mısırdan öple yemeği mi olur??? Glisemik indeksi çok yüksek mısırın yeme kuzum.. hemen acıktırır doyurmaz faydası yok.. akşam öğünü özellikle olmak ğzere diğer öğünlere bayıldım
Halay çekicem şimdi ne güzel menüler
Immmmmmm bak bu da harika menü
Nasıl da dolu dolu yaaa maşallah.. inşallah o yediklerin sağlıklıdır.. tarifi sağlıklı ama bilemiyorum emin olamıyorum gözüm görmeden tatmadan mıncıklamadan :)
Çok güzel saydın Allah kabul etsin kuzum
Dolma ekmek beraber en sevmediğim şeyler.. gerisi başarılı spor da var oh
Kız senin 25e ne kalmış :))Kısacık boyla 153 78.5 ile başladım şimdi 57.7 yım hedef 54 ama 48 yada 45 istiyorum
Tamam o zman öyle yapayım. Benimde bünyem hızlı diye biliyorum ama daha tam iyi tanımıyorum kendisini:)Ya bilemedim ki ördeğim bünyen aif mi.. benim katır gibi bünyem var bana mısın demez yer içerim.. öyle hemen tepki vermiyorsa yap derim.. ama bence birini perşembeye sakla.. son koz vücudu son anda şaşırtmaca.. ki bu dukan içeceği olabilir tarçınlı
Etiketleyin bacım bizi..ben tüm mesajları okuyamıyorum
25 az da gitmiyor bu haftaKız senin 25e ne kalmış :))
İnşallah ya hadi bu akşamdan başlayalım mi30 GÜNLÜK KARIN PROGRAMI KATILIMCI KASLI MASLI DÜMDÜZ KARINLI OLACAK HATUNLARI
@MiuLego
Munzevi Zencefil
Whiteblacklife
Detoks yapsan yaa25 az da gitmiyor bu hafta
Benim kuzu çok küçük yeni ek gıdaya geçtikDetoks yapsan yaa
30 GÜNLÜK KARIN PROGRAMI KATILIMCI KASLI MASLI DÜMDÜZ KARINLI OLACAK HATUNLARI
@MiuLego
Munzevi Zencefil
Whiteblacklife
Bende.4Bende tutucam inşaallah, destek olalım birbirimize
Bana yeter da iki çocuk anasıyım ben
İnşallah
Tok nerde benim orti.meşgul.aplaEvet Can'ım tabi farkındayım onlar özelden bi işler çeviriyorlar du bakalım
Tamam mesaj anlaşıldıEtiketleyin bacım bizi..ben tüm mesajları okuyamıyorum
Masallah kuzuyaYazık Ata içli köfte seçti..1 içli köfteyi 10 dakikada resmen bitmesin diye emerek yedi
Cnm sen bilirsin ama ayran detoksu doyurucu oluyo.. yani sütünü inş..Benim kuzu çok küçük yeni ek gıdaya geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?