Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzenim yazmış
Tabi tabi
Bu arada kaptanım ben bugün kuru kayısı aldım. Bir bardak suya ıslayıp yarın aç karnına yiyeceğim. Birde dukan içeceği patlattım mı ardından iyi olur diye düşünüyorum :)) Sabah aç karnına elma sirkeli ballı su içiyorum ama hepsi ağır gelir mi acaba ne dersin?

Slm millet menum

Sabah 2 yumurta domates salatalık

Ara 2 hurma 1sade kahve

Öğlen ton balıklı salata

Ara 2 hurma 1 sade kahve

Akşam 1 kase çorba 2 bardak ayran

Spor 50 dk pilates @nehirnil111
Su cok @MiuLego
Offfff harika menü sporla da taçlandırılmış bravo makbuşşşş
Allahım bu da müthiş bir menü ya çıldıriciiiim fatmam mırtin tırsmalı
Alkışlar alkışlaaaarrrrrr sibel can şarkısını sana armağan ediyorum. Dışarı vakti gayet içi atlatılmış
Protein patlaması. İlk gün için ne güzel menü bu böyle.. spor yok da ne demek reddediyorum spor olsun uyumadan
Deynepcim konserve mısırdan öple yemeği mi olur??? Glisemik indeksi çok yüksek mısırın yeme kuzum.. hemen acıktırır doyurmaz faydası yok.. akşam öğünü özellikle olmak ğzere diğer öğünlere bayıldım

Sabah:
1 dl ekmek ,domtisli sos .az peynir .

11 gibi kursta 2 çatal menemen birkaç
Üzüm .

İkndi :
Haslama et . Az salata .

Akşam 1 şeftali .

Spor yok camsilme ve temizlik dışında
Su 2tl .
Halay çekicem şimdi ne güzel menüler
Immmmmmm bak bu da harika menü
Nasıl da dolu dolu yaaa maşallah.. inşallah o yediklerin sağlıklıdır.. tarifi sağlıklı ama bilemiyorum emin olamıyorum gözüm görmeden tatmadan mıncıklamadan :)
Çok güzel saydın Allah kabul etsin kuzum
Dolma ekmek beraber en sevmediğim şeyler.. gerisi başarılı spor da var oh

Ya bilemedim ki ördeğim bünyen aif mi.. benim katır gibi bünyem var bana mısın demez yer içerim.. öyle hemen tepki vermiyorsa yap derim.. ama bence birini perşembeye sakla.. son koz vücudu son anda şaşırtmaca.. ki bu dukan içeceği olabilir tarçınlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…