Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de ayran aşını yaptığımda hiç acıkma hissetmedim o yüzden bişey yemedim. Salatalık ye
Yok şimdilik iyiyim.. ama emziriyorum yaa akşam saatlerinde açlık başlıyo. Bi nescafe içsem bastırıyor.. gece de çok kalkıyorum malum.. 2 kase içtim ben.. yarın ara vericem çarşamba tekrar.. üstüste 2 gün yapınca aynı şeyi yemekten sıkılıyorum.. illa bozuluyor:))

Aa emzirdiğini bilmiyordum ben. Tabi canım sen aç kalma zaten. Ben tek gün yaptım onu bu arada.

Aa emzirdiğini bilmiyordum ben. Tabi canım sen aç kalma zaten. Ben tek gün yaptım onu bu arada.
Oğlum 14 aylık cnm.. aslında dayanırsan emzirirken kilo vermek kolay oluyo.. ama bi yandan da insan çok acıkıyo.. çok ironik değil mi :))

Şşşş aramızda ama senden bireysel 1 lik gelecek bu hafta

O yüzdeeen şimdi alacakaranlık cumaya da güneş doğdurucam ördekim üzerine
aaaaa neden benim hiç haberim yok peki duy duy saydin78 morticim baaaaak kaptan ne diiyüüüüürrr

bu ara bana elleşmen regl olucam yiyemediğim herşeyi yicemm ahahahahaha şaka şaka

Açlık yok açlık olsa duramazsın

Oğlum 14 aylık cnm.. aslında dayanırsan emzirirken kilo vermek kolay oluyo.. ama bi yandan da insan çok acıkıyo.. çok ironik değil mi :))
Evet canım bende emziriyorum açlık tavan oluyor gözüm dönüyor iki bardak su iciveriyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…