- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yok şimdilik iyiyim.. ama emziriyorum yaa akşam saatlerinde açlık başlıyo. Bi nescafe içsem bastırıyor.. gece de çok kalkıyorum malum.. 2 kase içtim ben.. yarın ara vericem çarşamba tekrar.. üstüste 2 gün yapınca aynı şeyi yemekten sıkılıyorum.. illa bozuluyor:))Ben de ayran aşını yaptığımda hiç acıkma hissetmedim o yüzden bişey yemedim. Salatalık ye
Şşşş aramızda ama senden bireysel 1 lik gelecek bu hafta@MiuLego yeden bana pas vermiyorsun hiç yeeedeeeeen
Rahad oooollll yeneceğukkkkkYenelim kasirgalari lütfen
Aa emzirdiğini bilmiyordum ben. Tabi canım sen aç kalma zaten. Ben tek gün yaptım onu bu arada.Yok şimdilik iyiyim.. ama emziriyorum yaa akşam saatlerinde açlık başlıyo. Bi nescafe içsem bastırıyor.. gece de çok kalkıyorum malum.. 2 kase içtim ben.. yarın ara vericem çarşamba tekrar.. üstüste 2 gün yapınca aynı şeyi yemekten sıkılıyorum.. illa bozuluyor:))
Kodese girme heeeAyyy nen yine bdv ye daldımkaçtım şimdi
Oğlum 14 aylık cnm.. aslında dayanırsan emzirirken kilo vermek kolay oluyo.. ama bi yandan da insan çok acıkıyo.. çok ironik değil mi :))Aa emzirdiğini bilmiyordum ben. Tabi canım sen aç kalma zaten. Ben tek gün yaptım onu bu arada.
aaaaa neden benim hiç haberim yok pekiŞşşş aramızda ama senden bireysel 1 lik gelecek bu hafta
O yüzdeeen şimdi alacakaranlık cumaya da güneş doğdurucam ördekim üzerine
Demek öyleBende de hükümet gibi aus var
@dandini2017 bence de yedi fatma o patatesideğil mi @Antepia27
@Efser canom bugün nasılsın ? geçti mi cır cır ? su içmeyi unutma , 3 lt ye çıkar bu dönemde..su kaybı halsiz yapar .
@Nevreste canım benim , tekrar hoş geldin... @deynepnaz ile yerleri rezerve idi kaptanım @MiuLego ....yiyip yiyip okul açılınca geleceğiz dedilerdi nevo nun çok istikrarla ve disiplinli , başarılı bir öğrenci olacağına eminim de .... deynep için onu ancak Munzevi Zencefil ile mortilik paklar da , o zaman ördekimin kilosu kalır mı bilemedim deynebim sende hoş geldin cancağızım ..... seviliyorsunuz çok biliyorsunuz ...
saydin78 canom sen kasırgasın , senin bildirimler @nehirnil111 e olacak ?
Kızlar şu listeleri bir yayınlayın bence , takım listelerini , başlarına da kasırgaların ve fırtınaların kaptanlarını yazın @begum75 canom ... epey karışıklık ve etiketsiz bildirim görüyorum ben geçmiş okurken .. bi de fatmayı sormuşsun canım , fatma fırtına tatlım .
GunesinKizi35 kola içmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş sevimmm koooooooooooooooş tatlım gayet güzel gidiyorsun , yavaş yavaş tek tek sokma taktiği
@MiuLego canom tabloooooooooo / soruve kaptanım tartı da şoku olanlar dürtsün demişsin ... bende sabit şoku var , eyi midir
@Daydream-
@ada81 canom sende bir yerde @_SARAYCA_ yı sormuştun , Ekimde dönecekti sanırım ... bi dürteyim onu telden
Açlık yok açlık olsa duramazsınKızlar ben bugün ayran detoksu yaptım şükür.. ilk gün kazasız belasız atlattım.. ama türk kahvesi içtim şekersiz hurma ile.. birazdan da açlık bastırınca nescafe içicem az sütlü.. yavaş yavaş açlık başladı şimdi..
Puhahahahhahahahaha dely gelmiş :))
Ben de emzirerek vermiştim. Su yeşillik bulgur ama sonra durdu kilo vermem:))Oğlum 14 aylık cnm.. aslında dayanırsan emzirirken kilo vermek kolay oluyo.. ama bi yandan da insan çok acıkıyo.. çok ironik değil mi :))
Az dur gelir birazdan
Bu genel gruplar güneşim öyle akılda kalsın diye
begümcüm ben geçen hafta bi kazaa geçirdiğim için bu hafta sporda olmıcağımı bildirmiştim ama
Evet canım bende emziriyorum açlık tavan oluyor gözüm dönüyor iki bardak su iciveriyorum hemenOğlum 14 aylık cnm.. aslında dayanırsan emzirirken kilo vermek kolay oluyo.. ama bi yandan da insan çok acıkıyo.. çok ironik değil mi :))
Kuzenim yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?