Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne oldu sana geçmiş olsuunnn

Bebeğim talcid diye bi mide hapı var bulabilirsen,şak diye keser.Bulamazsan ballı ılık süt canım,Allah şifanı versin.

bol bol ilik su ic birde sirt ustu yere yat ayaklarini havaya kaldir basinin altinda herhangi bir yukseklik olmasin oyle biraz uzan gecer.gecmis olsun tatlim

gecmis olsun canim insallah suan iyisindir..
dün gece hastanedeydim kızlar serum yiyince kendime ancak gelebilidim aşırı stres ve yorgunluk dinlen dedi ama ben ve dinlenmek ne yazıkkı pek görüşemiyoruz bu aralarr....
bu hafta anşaa yapıo

şinci sefarancım ben bildirimlerimi perşembe akşamdan yapıyorum biliyosunuz sabah 8 den akşam 6 ya kadar internet fırsatım olmuyo neyazıkkiböle kaçıomuş gibi oluyo olabilirim ama elimden gelen bişii yokk kiibana başka bi sorumluluk verin onu yapıyım ama iş yerinde internetim yok..nasıl yapalım sen söle ben uymaya calışıyım elimden bişii gelmiyo bu konuda ne yazıkkiii

172 boy
VEEEEE KİLO BİLDİRİMMMMMİİİ YAPIYORUMMM 76,2GİDENNNN 1 KİLO 200 GRRR....

Çok geçmiş olsun bitaneme.Ben senin sıranı yaparım balım.Aslanım benimmmmmmmmmmmm,1 kilo 200 gr mııııııııı Harikasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu da tickerin balımmmmmmmmm http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvnEkfK/weight.png

Son düzenleme:
**7.TAKIM ** 216. ETAP**

saferan(125.6
ganfed(53/
Julia__(54/53.1/0.9/%1.66)
ansaa(77.4/76.2/1.2/%1.55)
nev81 (85.7
ipekyol51(80.7/80.7/0/%0)
rana able(67.9
pabya(84.5/84.5/0/%0)
hulyaeyup(73.4/(yeni üye hedef....)
7.TAKIM TOPLAM KILO (702.2/

Son düzenleme:

Bu hafta bu takıma yine ilk 3 varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,Pabya ve İpek bildirim yapmayacak ama inşallah ilk 3 varrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Insaaaalllllaaaaaaahhhhhh
Ansaa ve julia tebrik ediyorum sizi.Rabbim tartildigimda banada 7oli rakamlar gostersin insallah
Canım sen artık haftaya cuma bildirim yaparsın,çünkü arabildirimin cuma yarışmasına bi geçerliliği yok biliyosun,haftaya cuma alırız sonucu.

yarın sabah 7 uçağı ile kardeşimi ablamın yanına gönderiyorum 5 te kalkmam lazım yetiştiremem yoksa ben 4. vitesten sonrasına çıkamıyorum da kızlarnapıyım ya korkuyorumm acemiyim dahaonçin yatmam lazım nevim öpüyorum tatlım iyi geceler....

nevim naberr napıyosun başladın dimi kitaba

İyi geceler canımın içiiiii Kitabı yarıladım,anlatırım bitanem sen müsait olduğundaaaa,görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…