ne oldu sana geçmiş olsuunnn
Bebeğim talcid diye bi mide hapı var bulabilirsen,şak diye keser.Bulamazsan ballı ılık süt canım,Allah şifanı versin.
bol bol ilik su ic birde sirt ustu yere yat ayaklarini havaya kaldir basinin altinda herhangi bir yukseklik olmasin oyle biraz uzan gecer.gecmis olsun tatlim
dün gece hastanedeydim kızlar serum yiyince kendime ancak gelebilidim aşırı stres ve yorgunluk dinlen dedi ama ben ve dinlenmek ne yazıkkı pek görüşemiyoruz bu aralarr....gecmis olsun canim insallah suan iyisindir..
bu hafta anşaa yapıo
şinci sefarancım ben bildirimlerimi perşembe akşamdan yapıyorum biliyosunuz sabah 8 den akşam 6 ya kadar internet fırsatım olmuyo neyazıkkiSağol Rana'cım,ben de çok beğendim canım benim
Ben tasarladım,umarım memnun kalırsınız canlarım,güvendiğim bir liste
Temelli gel,çok özledim seni bennnn
Teşekkür ederim bitanem,daha güzelleri sizlerin olsun canlarım benim
İnşallah bitanem,inşallah
Saferan'ım,Gülüm bana sormuştu Nevim sıraya mı dökelim,yoksa sen halleder misin yazın diye?Ben de yeni arkadaşlar çok,eylüle kadar müsaitim,sen izinden gelene kadar ben hallederim demiştim canım.Saferan'a sor zorlanırsan dedi O da,tabi sen ne dersen uyarım ben canım.
İnşallah bende de güzel durur Ganfed'im
Evet canım,yeni arkadaşlar çok diye ben de yaz boyu müsaitim diye Gülümle öyle planlamıştık.
Nasıl yapalım şimdi Saferan'ım,uyalım mı sıraya ben mi hallediyim.Ya da sıra işlesin istersen ben zaten buralarda olur yardım ederim,sen nasıl uygun dersen uyarım ciğerim ben.
Seni mi kırıcaz İpeğimDüştükçe güncelleriz kiloları :124:
7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.
KIRMIZIGÜL=
SAFERAN==
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85.7 kg
İPEKYOL51==
ANŞAA==
dün gece hastanedeydim kızlar serum yiyince kendime ancak gelebilidim aşırı stres ve yorgunluk dinlen dedi ama ben ve dinlenmek ne yazıkkı pek görüşemiyoruz bu aralarr....
şinci sefarancım ben bildirimlerimi perşembe akşamdan yapıyorum biliyosunuz sabah 8 den akşam 6 ya kadar internet fırsatım olmuyo neyazıkkiböle kaçıomuş gibi oluyo olabilirim ama elimden gelen bişii yokk kii bana başka bi sorumluluk verin onu yapıyım ama iş yerinde internetim yok..nasıl yapalım sen söle ben uymaya calışıyım elimden bişii gelmiyo bu konuda ne yazıkkiii
172 boy
VEEEEE KİLO BİLDİRİMMMMMİİİ YAPIYORUMMM 76,2GİDENNNN 1 KİLO 200 GRRR....
Harikasınnnnnnnnnnnnnn Eki Görüntüle 228613 Eki Görüntüle 228613
**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6
ganfed(53/
Julia__(54/53.1/0.9/%1.66)
ansaa(77.4/76.2/1.2/%1.55)
nev81 (85.7
ipekyol51(80.7/80.7/0/%0)
rana able(67.9
pabya(84.5/84.5/0/%0)
hulyaeyup(73.4/(yeni üye hedef....)
7.TAKIM TOPLAM KILO (702.2/
Hiç üzülünür müüüüüüüüüüü,Allah bizlere de sağlıkla mezun olmayı nasip etsin inşallahhhhhaftaya belk, mezun olrum ben üzülsem mi sev,nsem mi bilemedim ama yaaaaa
Hiç üzülünür müüüüüüüüüüü,Allah bizlere de sağlıkla mezun olmayı nasip etsin inşallahhhh
Bu hafta bu takıma yine ilk 3 varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,Pabya ve İpek bildirim yapmayacak amainşallah ilk 3 varrrrrrrrrrrrrrr Eki Görüntüle 228617 Eki Görüntüle 228617 Eki Görüntüle 228617
Insaaaalllllaaaaaaahhhhhh
Ansaa ve julia tebrik ediyorum sizi.Rabbim tartildigimda banada 7oli rakamlar gostersin insallah
Canım sen artık haftaya cuma bildirim yaparsın,çünkü arabildirimin cuma yarışmasına bi geçerliliği yok biliyosun,haftaya cuma alırız sonucu.Insaaaalllllaaaaaaahhhhhh
Ansaa ve julia tebrik ediyorum sizi.Rabbim tartildigimda banada 7oli rakamlar gostersin insallah
Insaaaalllllaaaaaaahhhhhh
nevim naberr napıyosun başladın dimi kitaba
İyi geceler canımın içiiiiiyarın sabah 7 uçağı ile kardeşimi ablamın yanına gönderiyorum 5 te kalkmam lazım yetiştiremem yoksa ben 4. vitesten sonrasına çıkamıyorum da kızlarnapıyım ya korkuyorumm acemiyim daha onçin yatmam lazım nevim öpüyorum tatlım iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?