Liste tamamdır Saferan'ım,ellerine sağlık ciğerim
**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6
ganfed(53/
Julia__(54
ansaa(77.4/
nev81 (85.7
ipekyol51(80.7
rana able(67.9
pabya(84.5
hulyaeyup(73.4/(yeni üye hedef....)
7.TAKIM TOPLAM KILO (702.2/
eveet kızlar listemiz bu ..erkenden hazır olsun....hülya hedefini de yaz canım... nev liste doğrumu sen de bak....
Ciğerim sana bi tarif veriyim atsın ödemini.Yeşil elma yoksa evde;3 fincan suya yarım çay kaşığı karabiber,1 yemek kaşığı tarçın ve 6-7 karanfil ile 1 tam limonu sıkıp kaynatırsan,ohhhhhhh,atar gider ödemiheyecan varda ben şiştim yaa kilomda aynı çıktı 1 hafta sonra ancak iner şişkinlik bende enaz 1 kilo farediyor dönem bitene kadar aynı çıktığıma göre kesin kilo vermişimdir şişlikten belli olmuyor haftaya tartıya yansır ancak...
Ciğerim sana bi tarif veriyim atsın ödemini.Yeşil elma yoksa evde;3 fincan suya yarım çay kaşığı karabiber,1 yemek kaşığı tarçın ve 6-7 karanfil ile 1 tam limonu sıkıp kaynatırsan,ohhhhhhh,atar gider ödemi
:26: Dana gibiyim :26:7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.
KIRMIZIGÜL=
SAFERAN==1.65 cm-125.7 kg....bel 107.5-kalça 142,göğüs 122
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85.7 kg/Bel=105 cm-Kalça=117 cm-Göğüs=109 cm-Baldır=66 cm
İPEKYOL51==171 cm-81 kg
ANŞAA==
Ciğerim sana bi tarif veriyim atsın ödemini.Yeşil elma yoksa evde;3 fincan suya yarım çay kaşığı karabiber,1 yemek kaşığı tarçın ve 6-7 karanfil ile 1 tam limonu sıkıp kaynatırsan,ohhhhhhh,atar gider ödemi
:26: Dana gibiyim :26:
**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6
ganfed(53/
Julia__(54
ansaa(77.4/
nev81 (85.7
ipekyol51(80.7
rana able(67.9
pabya(84.5
hulyaeyup(73.4/(yeni üye hedef....)
7.TAKIM TOPLAM KILO (702.2/
eveet kızlar listemiz bu ..erkenden hazır olsun....hülya hedefini de yaz canım... nev liste doğrumu sen de bak....
Sen dünyanın en şeker Saferan'ısın,bizim de canımızsınolduuu..ben neyim o zaman.........
Juliiiiii,olacak mı kiloda oynama bu hafta?eyvah heyecan bastı kızlar
Juliiiiii,olacak mı kiloda oynama bu hafta?
Kahve canım,büyük olan.su kahve fincanı ile mi nevcim
Amaaaaa :84:Kizlar burdaki metreyle olctum ama tabiki yanlis olculer olmasin diye pzt annemlere gidince mezroyla olcup yazarim.Birde yarin tatirlma isini yapamayacam ben galiba.Burda baskul yok.Sabah eczaneyede gidip tartilamam.Zaten oyle yapmak istesem bile giydigim kiyafetler ve pardesuyle zaten 2 kilo fazla cikar
Olacaksın canım,hiç şüphem yok.Kızlarrrrrrrrrrr yarın tartılma günü,heyecan var mı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?