Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma hulyacim bende ayniyim.Otururken kalkarken esimin yaninda hep kendime dikkat etmek zorunda kaliyorum.Aman gobegim kotu gorunmesin.Fazlaliklarim cikmasin diye.Istedigim gibi giyinemiyorum.Cok can sikici.Bende baslarken kendime ekim diye hedef koymustum ama simdi araligi bulacak gibi.Bakalim su 80leri bi atlatayim Allahin izniylede kendime guvenim gelsin

Ayyy,o ağrı son seferinde beni de yerlerde süründürmüştü ama yine de ağrı kesici almamıştım inatla.Allah şifa versin canım.

Ilk 2 gun zor geciyor benim.Ama neyseki bu defa hafif atlattim.simdi iyiyim cok sukur.2 gundur yuruyus yapamiyorum belki bugun cikariz

Teşekkür ederim canım.

saferan saat farkindan dolayi ben yetisemeyebilirim listelerin son saatine
nasil yapalim canim???

Senin günleri ben hallederim canım,merak etme
günaydın dostlarrr nasılsınız bugün bakalım benim diyet iyi ama moral sıfır kızımın dün 1.5. yaş aşısı vardıda çocuk dünden beri ateşli yaaa
Kıyamammmmmmm Onaaa,Allah şifa versin canım benim.
kiz sen 55 olursan bir deri bir kemik olursun boyun var cunku .okadarda verme yani
Dünyanın düdüğünü bi de böyle çalalım Ganfed'im ne dersin 163 cm bitanem boyum,bi de sizlerden erken ayrılmak istemiyorum,55 hedefinin bir kaynağı da bu güzel takımım benim İstiyorum ki olmuşken,sonuna kadar sizlerle gitsin
canim nevcim hedefini buyuttu 55 yapti biz beraber cok sey basaracagit tatlim
Beraberliğimizden doğan güç olmasa,her diyet başladığı hızla biterdi ben de buna çok inanıyorum canlarım.İyi ki varsınızzzzzzzz
Superrrrrrrrsiiinnnnnn nevim.Valla senin azmine hayranim canim benim.Azim kaynagim oldun sen.Tebrik ediyorum seni
Canımsın,çok teşekkür ederim.İnan ki sizler olduğunuz için o güvenle yürüyorum,o güçle.Hayatımdaki yeriniz öyle farklı ki
Ahhh,ahhh şu kilolar.Dün üniversiteden bir arkadaşımla görüştüm.Kendisi benden çok daha kiloluydu.Bir avukatla evlenmişti.Eşi bir zaman sonra kiloları hakkında ima yapmaya başlamış.Arkadaşım da hırslanmış,50 kiloya düşmüş ve bunu 1 yıl korumuş.Şimdi diyor dünyayı yesem gr almıyorum.Dün eşiyle fotosunu koymuş face'e.Eşinin yanında serçe gibi duruyor.Bayanlar gerçekten eşlerini olduğu gibi sevme erdemine sahipler.Ben bırakın kilo vermesini,kilolu beylere bayılırım mesela Erkekler ne şanslı yaaaaaa

Kizlar bugun icin bi boy kilo tablosu yapalim mi merak ediyorum boy/kilo oraninizi
Seni mi kırıcaz İpeğim Düştükçe güncelleriz kiloları :124:

7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.
KIRMIZIGÜL
=
SAFERAN==
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85.7 kg
İPEKYOL51=
=
ANŞAA==

Son düzenleme:

Ayy valla nevim bende kilodan hic hoslanmam.Esimle ilk evlendigimizde sakin kilo alma demisti.Cok hassas bu konuda.Kendinede dikkat eder.Birkac kilo aldimi hemen strese giriyor.O kadar yani.O yuzden benim bisey dememe gerek kalmiyor.Benim kilolarim isteyerek olmadi tabi ama goze batiyor iste.inanki hamile kalirsam tekrar kilo alacam diye oyle korkuyorum ki.Ciddi bir hamilelik fobisi olustu.Kurtulalimda bu kilolardan hayirlisi artik

Canım çok iyi anlıyorum seni.Bir arkadaşımın eşi kilo konusunda çok ciddi takıntılara sahipti.Arkadaşım da eşinin huyunu bildiğinden,önce ideal kilosu olan 55 ten 50 ye düştü diyet yaparak,sonra hamile kaldı ve hamilelikte de sağlıklı bir doktor diyeti uygulayarak hem bebeğini 4 kilo dünyaya getirdi,hem de hamilelik sürecinde yalnızca 9 kilo aldı.Yani doğumu ideal kilosunu 3-4 fazlası ile atlatıverdi emzirme dönemi beslenmesiyle birlikte.Hep aklımda o vardır,sen de öyle yaparsın canım.Evlendirsem ben de bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum.

KIRMIZIGÜL
=
SAFERAN==
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85.7 kg
İPEKYOL51=
=171 cm-81 kg
ANŞAA==
Supersin nev tesekkur ederim

Rica ederim canım benim.Boyun çok güzelmiş canım bu arada,bu boyla sen 65 te bile 55 gösterirsin,maşallah...

Son düzenleme:

olsun canım hasret kalmayında ...hem net sağolsun hep beraberiz dimi ama...........

olsun canım olursa bakarsın yoksa biz burdayız dert etmeee....

günaydın dostlarrr nasılsınız bugün bakalım benim diyet iyi ama moral sıfır kızımın dün 1.5. yaş aşısı vardıda çocuk dünden beri ateşli yaaa

aşı olduysa normal dir merak etme....

maalesef öyle bende göbişli erkeekleri severim eşimdede bol bol var 107 kilo olmuş sağolsun..aramızda ki fark kapanıyor haberin olsun diyorum..ben senin için alıyorum diyo...manyah..........

Son düzenleme:
ablamlar antalya ya gşitti ya yeğenim yalnız evde lys ye girdi sabah kahvaltıya çağırdım 1 de kahvaltı yaptık tabii...sonuçları bekledik......geçen sene ilk 3000 deydi tıbbı 10 puanla kaçırdı..bu sene tekrar denedi 38.000 e girmiş ..geçen seneye göre kötü tabii tıp kaldı artık mühendislikleri yazıcak ama yazık oldu çocuğa geçen sene çok iyidi neyse canı sağolsun ne yapalım....

KIRMIZIGÜL
=
SAFERAN==1.65 cm-125.7 kg
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85.7 kg
İPEKYOL51=
=171 cm-81 kg
ANŞAA==

işte böylee ...ölçüde yazsamıydık nasıl olur...

Son düzenleme:
Rica ederim canım benim.Boyun çok güzelmiş canım bu arada,bu boyla sen 65 te bile 55 gösterirsin,maşallah...

Saol canim.evet boydan kurtariyorum.70 in alti bile benim icin cok iyi olacak ama su hamilelik meselesinden dolayi birde esimede soz verdigimden icin 62 olacagim insallah

[/B] maalesef öyle bende göbişli erkeekleri severim eşimdede bol bol var 107 kilo olmuş sağolsun..aramızda ki fark kapanıyor haberin olsun diyorum..ben senin için alıyorum diyo...manyah..........[/COLOR][/I][/B]
Çok hoşuma gitti Saferan'ım Eşin seni çok seviyor,Allah nazardan saklasın Ben de hep söylerim,benim eşim kapı gibi olmalı diye Shrek gibi olsa keşke
Valla harika olur,değişimleri sürekli güncelleriz.

Son düzenleme:

Ayy ne guzel olur safisim.Bu listeyi haftalik degilde aylik ya da 15te bir degistirip yayinlariz.herkes olculerini takip etmis olur

Saol canim.evet boydan kurtariyorum.70 in alti bile benim icin cok iyi olacak ama su hamilelik meselesinden dolayi birde esimede soz verdigimden icin 62 olacagim insallah

Olacaksın canım,hiç şüphem yok.Kızlarrrrrrrrrrr yarın tartılma günü,heyecan var mı heyecan

**7.TAKIM ** 216. ETAP**

saferan(125.6
ganfed(53/
Julia__(54
ansaa(77.4/
nev81 (85.7
ipekyol51(80.7
rana able(67.9
pabya(84.5
hulyaeyup(73.4/(yeni üye hedef....)
7.TAKIM TOPLAM KILO (702.2/

eveet kızlar listemiz bu ..erkenden hazır olsun....hülya hedefini de yaz canım... nev liste doğrumu sen de bak....

Son düzenleme:
Ayy ne guzel olur safisim.Bu listeyi haftalik degilde aylik ya da 15te bir degistirip yayinlariz.herkes olculerini takip etmis olur

ben ce de iyi olur ayda bir olsun fark belli olsun..

Olacaksın canım,hiç şüphem yok.Kızlarrrrrrrrrrr yarın tartılma günü,heyecan var mı heyecan

heyecan varda ben şiştim yaa kilomda aynı çıktı 1 hafta sonra ancak iner şişkinlik bende enaz 1 kilo farediyor dönem bitene kadar aynı çıktığıma göre kesin kilo vermişimdir şişlikten belli olmuyor haftaya tartıya yansır ancak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…