Canlarım yarın sabah dukan diyetinden önce kan ve idrar vermeye gidicem hastaneye;bir de diyetimin 15. günü gidicem bi aksilik ya da değerlerde dengesizlik olursa tedbirimi alabiliyim diye.Ne olur ne olmaz diye şimdiden bildirim yapıyorum.Bu hafta 700 gr verdimmmm,yeni kilom 85**7.TAKIM ** 216. ETAP**
saferan(125.6
ganfed(53/
Julia__(54/53.1/0.9/%1.66)
ansaa(77.4/76.2/1.2/%1.55)
nev81 (85.7/85/0.7/%0.82)
ipekyol51(80.7/80.7/0/%0)
rana able(67.9
pabya(84.5/84.5/0/%0)
hulyaeyup(73.4/(yeni üye hedef....)
7.TAKIM TOPLAM KILO (702.2/
inşallah canım benim
evliyim dünyalar iyisi bir eşim ve 1.5. yaşında kızçem var işim var ama halen mutlu olamıyorum oturuken göbeğimi görünce yürüken biryerlerim sallanıncaaa offff verecem kasıma kadar süre koydum kendime.
birde biz kiloları verince nasıl korucaz bacım
Canlarımmmmmmmm,değerli takımım benim.Tahmin etiğim gibi neredeyse 5 kiloya yakın gidiş var yine bu hafta,yine dercedeyiz inşallah,tebrik ederim canlarım sizi.PABYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM,gelmişsin kuzummmmmmmmmmmmmmm.Nasılsın.1.5 kilo muuuuuuuuuu,tebrik ederim bitanem seni;azimli Pabyam benimmmmmmm.Biraz daha iyi misin ciğerim?
Hülya'cım bomba gibiyim canım,sen nasılsın?Hepiniz harikasınız yaaaaaaaaa,ne güzel vermişsin Hülya'cım sen de,Pabyam da geldi.Bu hafta ilk 3 te %100 adımız var,çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnevv nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?