Kızlarrrrrrrrrrrrrrr,galiba 1. yizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Yani kabaca baktım ama öyle gibi yaaaaaaaEki Görüntüle 228800 Eki Görüntüle 228800
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr,galiba 1. yizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Yani kabaca baktım ama öyle gibi yaaaaaaaEki Görüntüle 228800 Eki Görüntüle 228800
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Eki Görüntüle 228810hadi inş.....
Kopmak yok Hülya'mmmmm,sonra da kilo koruma topiğinde beraber olucazz inşallahh :118:hadi bakalım inşşallhhhhh.nev bak b kiloları verdikten sonrada kopmak yok şekerim birbirimizden ben alıştım artık size bırakamam valla
Doğammmmmmmmmmm,hoşgeldin canım ablam.Anam,içim içime sığmıyor yaaaaa Pabyamı,seni de gördüm bugün ne güzellllllkızlarrrrrr tebrikler süpersiniz
merhaba nasılsınız kızlarr
nevvvvvv kız nerden buluyorsun bunları eline sağlık
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Eki Görüntüle 228810
Kopmak yok Hülya'mmmmm,sonra da kilo koruma topiğinde beraber olucazz inşallahh :118:
Doğammmmmmmmmmm,hoşgeldin canım ablam.Anam,içim içime sığmıyor yaaaaa Pabyamı,seni de gördüm bugün ne güzellllllTakımımın gözü gönlü açılsın diye özel smiley dosyası yaptım
Birbirimizin azim bekçisi,azim yoldaşı olucaz Hülya'cım.Pes etmeden,inançla,biribirimizden aldığımız güçle topikler tarihine adlarımızı kazıycazzzzzzzzzzzinşallhhhhhh canım benimmmm.ama tahminen burada 4-5 ay kalırız. olsun gitsinde kilolar biz bu azmi kaybetmeyelimde 4 ayda olsa 5 ayda olsa verelim yeterki azmimizi kaybetmeyelim
Sen de bizim hep aklımızdasın ablacım,sizler de dönünce düşünemiyorum bile şenliğisevincin daim olsun canımmmaşallah takım başını almış gitmiş 1.lik var büyük ihtimall
bende sizleri takip ediyorum kızlar naaptı bi bakım diyorum :82: alışmışım sizlere
Bütün takımlar listelerini paylaşıma ekleyince az çok netleşir Hülya'cımsonuçlr ne zaman açıklanacak şekerler
Birbirimizin azim bekçisi,azim yoldaşı olucaz Hülya'cım.Pes etmeden,inançla,biribirimizden aldığımız güçle topikler tarihine adlarımızı kazıycazzzzzzzzzzz
Sen de bizim hep aklımızdasın ablacım,sizler de dönünce düşünemiyorum bile şenliği
kızlarrrrrr tebrikler süpersiniz
merhaba nasılsınız kızlarr
nevvvvvv kız nerden buluyorsun bunları eline sağlık
Ablam ben dün gece sabahlayıp kitabı bitirdim,sonra tekrar can alıcı noktaları özet çıkardım zihnime yerleşsin diye.Bu akşam oturup,bu diyete başlamayı düşünenler için ayrıntılı,açık ve anlaşılır bir rapor yazıcam ablam.Şimdi ilk önce Dukan testi yapıcaz,ben akşam onların hepsinin linkini atıcam,seninkini hesaplarım.Bu dukan teste göre bütün evreleri kaçar gün yapmamız gerektiğini anlıyoruz.İlk evre atak evresi,yalnızca protein.Teste göre benim kilomda 6 gün atak yapılmalıymış.Senin de 6-7 çıkacaktır.Sonra bu ilk kaç gün çıkıyorsa atak süresi o süre boyu saf protein tüketiyoruz.Yağsız kırmızı etler,kanadı hariç bütün tavuk bölümleri,light süt ve yoğurtlar,yumurtalar gibi...Akşam herşeyi özeti tek tek yazıcam ablam buraya.neviiimmm dukanın ilk evresinde yanlızca protein mi yeniyor bi açıklasana bana yaa kafam karıştı et tavuk yumurta falan demi
hoşgeldin doğaa..nasılsın canıım......net çok ağır sinir oldum....
Ablam ben dün gece sabahlayıp kitabı bitirdim,sonra tekrar can alıcı noktaları özet çıkardım zihnime yerleşsin diye.Bu akşam oturup,bu diyete başlamayı düşünenler için ayrıntılı,açık ve anlaşılır bir rapor yazıcam ablam.Şimdi ilk önce Dukan testi yapıcaz,ben akşam onların hepsinin linkini atıcam,seninkini hesaplarım.Bu dukan teste göre bütün evreleri kaçar gün yapmamız gerektiğini anlıyoruz.İlk evre atak evresi,yalnızca protein.Teste göre benim kilomda 6 gün atak yapılmalıymış.Senin de 6-7 çıkacaktır.Sonra bu ilk kaç gün çıkıyorsa atak süresi o süre boyu saf protein tüketiyoruz.Yağsız kırmızı etler,kanadı hariç bütün tavuk bölümleri,light süt ve yoğurtlar,yumurtalar gibi...Akşam herşeyi özeti tek tek yazıcam ablam buraya.
Ablam ben dün gece sabahlayıp kitabı bitirdim,sonra tekrar can alıcı noktaları özet çıkardım zihnime yerleşsin diye.Bu akşam oturup,bu diyete başlamayı düşünenler için ayrıntılı,açık ve anlaşılır bir rapor yazıcam ablam.Şimdi ilk önce Dukan testi yapıcaz,ben akşam onların hepsinin linkini atıcam,seninkini hesaplarım.Bu dukan teste göre bütün evreleri kaçar gün yapmamız gerektiğini anlıyoruz.İlk evre atak evresi,yalnızca protein.Teste göre benim kilomda 6 gün atak yapılmalıymış.Senin de 6-7 çıkacaktır.Sonra bu ilk kaç gün çıkıyorsa atak süresi o süre boyu saf protein tüketiyoruz.Yağsız kırmızı etler,kanadı hariç bütün tavuk bölümleri,light süt ve yoğurtlar,yumurtalar gibi...Akşam herşeyi özeti tek tek yazıcam ablam buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?