[ı]yedinci takım çooooooooooooooooooooook yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................................................:92::92::::92::92::92::92::92:
Tökülün kızlaaaaar...kutlama vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:[/ı]
haydeeee çıldıralııım.................
[video=youtube;oJZNhTqqXpI]http://www.youtube.com/watch?v=oJZNhTqqXpI&feature=related[/video]
safişim sende de mi karadenizlilik var cnm
ucundan accuk...eşim ordulu....ama ben oynak müziklerin hepsini severiiim............
Canlarım,yol arkadaşlarım ne güzel sevinmişsiniz.Hem göğsüm kabardı gururdan,hem de çok duygulandım.Kırmızım,güzel kaptanım sana iyi yolculuklar diliyorum bitanem,sağ salim mutlu mesut dön aramıza inşallah Gülümmmmm.Saferan'ım müzik coşturdu valla,pek iyi geldi bu coşkunun üstüne.Ayşemmmmm,bu hafta ne güzel kilo verdin güzel arkadaşım benim.Maşallah sana.İpeğim,kutlamanın en güzelini yapmışsın eşinle yürüyüşe çıkarak balım,bu azimli takıma da böyle kutlama yakışır.Rana'cım coşkuyla gözden kaçırmışım,tebrik ederim canım seni deeeee.Julia'cım mezun olman da ayrıca göğsümüzü kabartır,ne mutlu ki ben ilk mezunumuzu görücem önümüzdeki hafta,diplomanı 7. takımda ışıltılı ışıltılı yayınlıycazCanlarım inanın sevinçten ayaklarım yere basmadı bugün.Hem 1.lik kutlamamızı,hem de yarın başlayacağım 7 aylık Dukan Maratonundan önce son karbonhidratımı alma niyetiyle küçük bir hamburger yedim bugün.Ve inanır mısınız,hiç özlemediğimi farkettim.Ben o haşlanmış kabağımı yerken daha mutluymuşum,ne güzel bir yola adım atmışız şükürler olsun.Bugün bol bol meyve yiycem çünkü birkaç ay meyve yasağımız da var.Bugün yulaf kepeklerimi depoladım.Sütaş'ın 0 yağ light süt ve yoğurtlarını,tavuk göğüslerini dolaba stok yaptım.Yumurtalarımı hazırladım.Yarın uzun ama sonu eminim zafer olan Dukan maratonum başlıyor.Ve kızlar Neviniz haftaya cuma en az 3 kg atmaya size söz veriyor,haftaya da 1. lik bizimmmmmmmmmmmmm diyorummmmmmmmmm Biri beni durdursunnnnnnn
Eki Görüntüle 229087 Eki Görüntüle 229087 Eki Görüntüle 229087 Eki Görüntüle 229087
Bayan Dukan mııııı Eki Görüntüle 229088 Ayşeeeeeeeeeee,yerim seni ben,koptum bayan dukan yazısını görünceeeeee Eki Görüntüle 229089 Yeni geldim eve bitanem,bayan Dukan olmak için sıkı bir light protein alışverişi yaptım
Evetttttttttttt,buuuuuuuuu1.yizzzzzzzzzzzzzzzzzz İşte buuuuu,7. takım işte buuuuuuuuuu Ta geçen haftadan demiştik,haftaya 1.lik bizim demiştikkkkkkk Helal olsun 7. takım,helal olsun size yol arkadaşlarım,gözlerinizden yüreğinizden öpüyorum,sizi çok seviyorummmmmmmmmmm Bu 1. liğimizi yarın yola çıkacak olan takım kaptanımız Kırmızıgül'ümüze ve şu anda izinde olan Doğa ablamıza,Azerimize,Meyvenull'umuza da armağan ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Haydi kutlamayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 228972 Eki Görüntüle 228973 Eki Görüntüle 228974 Eki Görüntüle 228975 Eki Görüntüle 228980
Ayşemmmm,97 kilodan bu kilolara düşen sen,benim en büyük azim kaynaklarımdansın balım.Ben de 54 bedenle 5.5 ay önce diyete başladım,şu anda 46 bedene çok rahat giriyorum.Bugün öylesine buradaki Ridade büyük beden mağazasına girdim,bayan size göre bol bu kıyafetler dedi,sevinçten bayılıcam sandım,şükürler olsun,Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallahhhhhhadi bakalımmmm....inşallaah canımın içi tam destek arkandayızzzz....allahın izniyle eylülün sonuna doğru arkandan geliyorum...bacım tatil dönüşü gitmeden güzel bi alışveriş yap imrenipte giyemediğin her şeyden al...2 beden küçük al bazı parcaları hedefin onlar olsun...gercekten bu ufak tefek seylerde gazlıyo insanıı...o kadar güzel ki 52-50-48-46-44-42 ve sonunda 40 çok şükür rabbime...ne ahenkli rakamlar dimi ama sadece inerken çıkarken cirkinleşio be yaaa
Ayşem ben kitabın çok güzel ve anlaşılı bir özetini çıkardım,bugün gece sizler uyuduktan sonra oturup tek tek yazıcam.Ama yarınki menüm hazır,hemen yazıyım:proteinler hep layt demekk... vay yawrumm vayy...şinci öğünlerin falan nasıl şöle 1 günü anlet bakem merak ediyomm...hepimizi heveslendirdin ggııı...
Ganfed'immmmmmmmmmm,yerim seni bennnnnallah seni ne etmesin bu heyecani okuyunca bir an farkinda olmadan ayaga kalktim tempo tutmaya basladim allahtan kapim pencere acik degildi kimse gormedi deli var diye ihbar ederlerdi beni
Ayşemmmm,97 kilodan bu kilolara düşen sen,benim en büyük azim kaynaklarımdansın balım.Ben de 54 bedenle 5.5 ay önce diyete başladım,şu anda 46 bedene çok rahat giriyorum.Bugün öylesine buradaki Ridade büyük beden mağazasına girdim,bayan size göre bol bu kıyafetler dedi,sevinçten bayılıcam sandım,şükürler olsun,Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallahhhhh
guzel kaptanim bizde seni seviyoruz yolun acik olsun sagsalim git tatilini yap don aramiza bomba gibi fazla ozletme kendinisekerlerr hepinizi cokkk ozledimmm..iyki bir hafta oncede izi almisim..hep kosturmayla gecti..
Allahin izniyle yarin ogle yola cikacagiz...insallah kazasiz belasiz sag salim variriz turkiyeye..
benim icin dua etmeyi unutmayin kizlar...benim dualarimda sizlerde varsiniz...
Allahim beraber ciktigimiz bu yola bize bol sabir ve direnme gucu versin insallah...
bu hafta birinci olmussunuz hepinizi cokkkkk tebrik ediyorummmm....superrr bir takimizz bizz..
birbirinize bol bol destekk olunnn...takimdan uzak kalmayin..yarin vedalasamam diye simdiden yaziyorum..
hepinizin cokkkk seviyorum..hakkinizi helal edin...Allaha emanet olun
haydeeee çıldıralııım.................
[video=youtube;oJZNhTqqXpI]http://www.youtube.com/watch?v=oJZNhTqqXpI&feature=related[/video]
Ayşem ben kitabın çok güzel ve anlaşılı bir özetini çıkardım,bugün gece sizler uyuduktan sonra oturup tek tek yazıcam.Ama yarınki menüm hazır,hemen yazıyım:
Sabah:2 yumurta+3 yemek kaşığı yulaf kepeği+1 bardak light süt ile yapılmış ve arasına tavuk didilmiş tavuklu krep ve şekersiz çay
Öğle:Light ton balığı(1,doymazsam 2)
Akşam:Tavuklu yoğurt çorbası(doyana kadar)
Ganfed'immmmmmmmmmm,yerim seni bennnnnO tempo tutarken halini hayal ettim,kurban olurum beni sizle karşılaştıran Allah'a ben,sizleri gerçekten seviyorum yaaaa;burası sanal ama sevgim gerçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Eki Görüntüle 229090
Canlarım,yol arkadaşlarım ne güzel sevinmişsiniz.Hem göğsüm kabardı gururdan,hem de çok duygulandım.Kırmızım,güzel kaptanım sana iyi yolculuklar diliyorum bitanem,sağ salim mutlu mesut dön aramıza inşallah Gülümmmmm.Saferan'ım müzik coşturdu valla,pek iyi geldi bu coşkunun üstüne.Ayşemmmmm,bu hafta ne güzel kilo verdin güzel arkadaşım benim.Maşallah sana.İpeğim,kutlamanın en güzelini yapmışsın eşinle yürüyüşe çıkarak balım,bu azimli takıma da böyle kutlama yakışır.Rana'cım coşkuyla gözden kaçırmışım,tebrik ederim canım seni deeeee.Julia'cım mezun olman da ayrıca göğsümüzü kabartır,ne mutlu ki ben ilk mezunumuzu görücem önümüzdeki hafta,diplomanı 7. takımda ışıltılı ışıltılı yayınlıycazCanlarım inanın sevinçten ayaklarım yere basmadı bugün.Hem 1.lik kutlamamızı,hem de yarın başlayacağım 7 aylık Dukan Maratonundan önce son karbonhidratımı alma niyetiyle küçük bir hamburger yedim bugün.Ve inanır mısınız,hiç özlemediğimi farkettim.Ben o haşlanmış kabağımı yerken daha mutluymuşum,ne güzel bir yola adım atmışız şükürler olsun.Bugün bol bol meyve yiycem çünkü birkaç ay meyve yasağımız da var.Bugün yulaf kepeklerimi depoladım.Sütaş'ın 0 yağ light süt ve yoğurtlarını,tavuk göğüslerini dolaba stok yaptım.Yumurtalarımı hazırladım.Yarın uzun ama sonu eminim zafer olan Dukan maratonum başlıyor.Ve kızlar Neviniz haftaya cuma en az 3 kg atmaya size söz veriyor,haftaya da 1. lik bizimmmmmmmmmmmmm diyorummmmmmmmmm Biri beni durdursunnnnnnn
Eki Görüntüle 229087 Eki Görüntüle 229087 Eki Görüntüle 229087 Eki Görüntüle 229087
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?