Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[ı]yedinci takım çooooooooooooooooooooook yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................................................:92::92::::92::92::92::92::92:

Tökülün kızlaaaaar...kutlama vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
[/ı]

haydeeee çıldıralııım.................
[video=youtube;oJZNhTqqXpI]http://www.youtube.com/watch?v=oJZNhTqqXpI&feature=related[/video]

Son düzenleme:

biti kutlamamı dedi bayılırım

Canlarım,yol arkadaşlarım ne güzel sevinmişsiniz.Hem göğsüm kabardı gururdan,hem de çok duygulandım.Kırmızım,güzel kaptanım sana iyi yolculuklar diliyorum bitanem,sağ salim mutlu mesut dön aramıza inşallah Gülümmmmm.Saferan'ım müzik coşturdu valla,pek iyi geldi bu coşkunun üstüne.Ayşemmmmm,bu hafta ne güzel kilo verdin güzel arkadaşım benim.Maşallah sana.İpeğim,kutlamanın en güzelini yapmışsın eşinle yürüyüşe çıkarak balım,bu azimli takıma da böyle kutlama yakışır.Rana'cım coşkuyla gözden kaçırmışım,tebrik ederim canım seni deeeee.Julia'cım mezun olman da ayrıca göğsümüzü kabartır,ne mutlu ki ben ilk mezunumuzu görücem önümüzdeki hafta,diplomanı 7. takımda ışıltılı ışıltılı yayınlıycaz Canlarım inanın sevinçten ayaklarım yere basmadı bugün.Hem 1.lik kutlamamızı,hem de yarın başlayacağım 7 aylık Dukan Maratonundan önce son karbonhidratımı alma niyetiyle küçük bir hamburger yedim bugün.Ve inanır mısınız,hiç özlemediğimi farkettim.Ben o haşlanmış kabağımı yerken daha mutluymuşum,ne güzel bir yola adım atmışız şükürler olsun.Bugün bol bol meyve yiycem çünkü birkaç ay meyve yasağımız da var.Bugün yulaf kepeklerimi depoladım.Sütaş'ın 0 yağ light süt ve yoğurtlarını,tavuk göğüslerini dolaba stok yaptım.Yumurtalarımı hazırladım.Yarın uzun ama sonu eminim zafer olan Dukan maratonum başlıyor.Ve kızlar Neviniz haftaya cuma en az 3 kg atmaya size söz veriyor,haftaya da 1. lik bizimmmmmmmmmmmmm diyorummmmmmmmmm Biri beni durdursunnnnnnn

Son düzenleme:
şşiiişşştttt bayan dukannn nabersinn??? ses verin yahuu
Bayan Dukan mııııı Ayşeeeeeeeeeee,yerim seni ben,koptum bayan dukan yazısını görünceeeeee Yeni geldim eve bitanem,bayan Dukan olmak için sıkı bir light protein alışverişi yaptım

hadi bakalımmmm....inşallaah canımın içi tam destek arkandayızzzz....allahın izniyle eylülün sonuna doğru arkandan geliyorum...bacım tatil dönüşü gitmeden güzel bi alışveriş yap imrenipte giyemediğin her şeyden al...2 beden küçük al bazı parcaları hedefin onlar olsun...gercekten bu ufak tefek seylerde gazlıyo insanıı...o kadar güzel ki 52-50-48-46-44-42 ve sonunda 40 çok şükür rabbime...ne ahenkli rakamlar dimi ama sadece inerken çıkarken cirkinleşio be yaaa

proteinler hep layt demekk... vay yawrumm vayy...şinci öğünlerin falan nasıl şöle 1 günü anlet bakem merak ediyomm...hepimizi heveslendirdin ggııı...

allah seni ne etmesin bu heyecani okuyunca bir an farkinda olmadan ayaga kalktim tempo tutmaya basladim allahtan kapim pencere acik degildi kimse gormedi deli var diye ihbar ederlerdi beni

Ayşemmmm,97 kilodan bu kilolara düşen sen,benim en büyük azim kaynaklarımdansın balım.Ben de 54 bedenle 5.5 ay önce diyete başladım,şu anda 46 bedene çok rahat giriyorum.Bugün öylesine buradaki Ridade büyük beden mağazasına girdim,bayan size göre bol bu kıyafetler dedi,sevinçten bayılıcam sandım,şükürler olsun,Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallahhhhh

proteinler hep layt demekk... vay yawrumm vayy...şinci öğünlerin falan nasıl şöle 1 günü anlet bakem merak ediyomm...hepimizi heveslendirdin ggııı...
Ayşem ben kitabın çok güzel ve anlaşılı bir özetini çıkardım,bugün gece sizler uyuduktan sonra oturup tek tek yazıcam.Ama yarınki menüm hazır,hemen yazıyım:
Sabah:2 yumurta+3 yemek kaşığı yulaf kepeği+1 bardak light süt ile yapılmış ve arasına tavuk didilmiş tavuklu krep ve şekersiz çay
Ara:light dondurma(serbest)
Öğle:Light ton balığı(1,doymazsam 2)Belki yanına tavuk göğsünden de alırım
Ara:light dondurma(serbest)
Akşam:Tavuklu yoğurt çorbası(doyana kadar)Light gazoz kola filan da aldım onlar da serbest,sütlü kahve serbest,sıkıldıkça da onları içerim.

allah seni ne etmesin bu heyecani okuyunca bir an farkinda olmadan ayaga kalktim tempo tutmaya basladim allahtan kapim pencere acik degildi kimse gormedi deli var diye ihbar ederlerdi beni
Ganfed'immmmmmmmmmm,yerim seni bennnnn O tempo tutarken halini hayal ettim,kurban olurum beni sizle karşılaştıran Allah'a ben,sizleri gerçekten seviyorum yaaaa;burası sanal ama sevgim gerçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

alışkanlık hep büyük bedenlere gidiyo insan ama bakma oralara artık hayatımmm pis onlar kaka eeeggg egg...artık normal beden statüsündesin... yalnız bakarmısın sanki bi rütbe mertebe gibi konuşuyorum ama öleee yaaaa...şişkoysan collezion loft mavi bu ve bunlar gibi mağzalara girer girmez okuz gibi bakıyolarrr...ne var canım almıycam bakıcam belki...bak gene eski günlere gittim sinirlendimmm
bu senin başına gelenin bi benzerini yaşadım ama kötü tarafından mağzanın birine girdim luzumsuz kızlardan biri geldi 42 üstü beden satmıyoruz hanımefendi dedi banaallahım yer yarılsada içine girsem dedim...arkadaşlarım vardı yanımda kızlar saolsunlar kıza bi sert çıktılar sanane ister 34 alırım ister 42 diye kavga çıkacaktı nerdeyse zor yatıştırdım ortalığıı

guzel kaptanim bizde seni seviyoruz yolun acik olsun sagsalim git tatilini yap don aramiza bomba gibi fazla ozletme kendini
haydeeee çıldıralııım.................
[video=youtube;oJZNhTqqXpI]http://www.youtube.com/watch?v=oJZNhTqqXpI&feature=related[/video]

tutmayion beni sabaha kadar tepinecem parca cok hosuma gitti

vallaha mı bu nasıl diyet bayıldım öldüm bittimmm bende istiyorumm benim sevdiğim şeyler hepsi gıı

nevcim bnm yaaa ama bak gene sizinle sohbete gelcem sizde beni yanlız bırakmayacaksınız demiiiii mutlulukla alcaz karnemi demiiiii nevcim kutluyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…